Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5103 almanı tavsiye ederim. Bende yakın zaman ilgili kutudan isteyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar malum sitede satılık digiturk uydu alıcıları var, bunlardan alırsam evimde kullandığım digitürk kutusundan kartı çıkartıp bu kutuya takıp izleyebiliyormuyum veya nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor bilgisi olan var mı acava?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Renovatio -- 29 Temmuz 2017; 0:0:20 >
  • vysladkzl V kullanıcısına yanıt
    Tskler bu cihazin mod tusu yani turksat tarafina gecisi varmi bide bein connect youtube vs baglanabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagemcom veya humax istedim veremeyiz onlari sadece eulsata veriyoruz dediler turksatta kullanan varmi arkadaslar ona gore itiraz edecem

• ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    Mod tuşu için müşteri hizmetleri ile görüş hocam internete bağlarsan beinconnect bağlantısı olur.

• Bu cihazda internete bağlantı humax gibi kablolu mu yapılıyor?
  • vysladkzl V kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkurler

• sodostre kullanıcısına yanıt
    4k kutu hariç bütün kutular kablolu bağlanıyor internete sagemcom 6100 kutusu internette sıkıntı yarattı ben hiç memnun kalmadım hardisk kaydetme özellikleri mükemmel ama internet üzerinden çok donma yaptı bende memnun kalmadım 2 kere cihaz değişti düzelmedi bende humax 9505 geçtim

• Di Renovatio kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yok mu bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

Arkadaşlar yok mu bilgisi olan ?

Bildiğim kadarıyla kartla cihazı eşliyorlar

• arkadaşlar sagem 6101 istedim bundan daha iiy olan var mıdır? varsa söyler misiniz onunla değişim sağlayım. humax 9504 kullanıyorum evde sagem 6101 ile değiştirmeye değer mi değmez mi?
  • Arkadaşlar ben eulsat üyesiyim. Şu anki cihazım 9103 plus kutu ile degistirmek istiyorum. Türksatı olan bir eve gittiğimde cihazımi da götürüp maçları izleyebiliriyorum. Peki plus kutuda bunu yapabilir miyim?

• foxis18 F kullanıcısına yanıt
    türksattan izyemessin plus kutuyla hemde eutalsattan izlersin
  • melmur M kullanıcısına yanıt
    Kaydetmek istiyorsan yayını durdurmak vs değer.
  • Humax 4505 kullanıyorum gayet memnunun sageme geçmeye değermi benim için görüntü kalitesi önemli

• şu anda 9505 kutuyu kullanıyorum ancak mh istersem sagem 6101 ile değişebileceğini söyledi yorumlarınız nedir?
  • arkadaslar 9505hd en hizlisi kayit yok wifi dongle yapabilirsiniz ama sagemcom kayit ozellikli

kayit su bu demezseniz 9505 hd internetle super

• Sagecom iq plus Bu cihaz santral.sistem diseq olan evlerde çalışıyormu acaba ?? Bizim evde santral sistem.var ve gelen teknik servis burda çalışmaz bu cihaz için ayrı.uydu takmanız.lazım yoksa çalışmaz dedi bana.Çok.saçma geldi adam çatıya çıkmamak için salladı mi yoksa dediği doğru mu bilemedim bilgisi olan.varmi

• AdKo kullanıcısına yanıt
    sinyal gucunun kuvvetli olmasi gerektigini bir arkadas yazdi.sagemcom icin

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

arkadaslar 9505hd en hizlisi kayit yok wifi dongle yapabilirsiniz ama sagemcom kayit ozellikli

kayit su bu demezseniz 9505 hd internetle super

9505HD ye ek olarak sadece kayıt özelliği mi var ? sagemcom'un 9505 e göre dezavantajları varmıdır? eğer öyleys sadece kayıt özelliği için alıştığımız cihazı değiştirmeye değmez gibi duruyor .
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.