Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçinde hardisk var sadece 9505 den daha eski bir kutu sagemcom

Ben kullandım hiç memnun kalmadım internet üzerinde donma takılma sorunları olduğundan

Kayıt özellikleri güzel başarılı
    Bence 9505 çok daha iyi bir kutu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Servis bugün gelip sagemcom 6100 kutuyu bağladı görüntü kalitesinden felan memnun kaldım ancak yayın birden donuyor ve cihaza hiçbirşekilde müdahale edilemiyor.Ancak fişini çekip taktığımda kendine geliyor.Fakat 10 fakika geçmeden yine aynı sorun oluyor.Çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Ben de bugun 56*12 den bir sene daha uzattim. Hm 9505 kullaniyorum. Iq kutu alma hakkim var. Sagemcom alirsam hangi modelini almaliyim? Bir de mesela ben atv yi izlersen kanal d de programi kayit edebiliyor muyum?

Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.
  • yondaime kullanıcısına yanıt
    DT-HY6101
    Evet kayıt şansınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogou

Merhabalar,

Servis bugün gelip sagemcom 6100 kutuyu bağladı görüntü kalitesinden felan memnun kaldım ancak yayın birden donuyor ve cihaza hiçbirşekilde müdahale edilemiyor.Ancak fişini çekip taktığımda kendine geliyor.Fakat 10 fakika geçmeden yine aynı sorun oluyor.Çözümünü bilen var mı?

Harddiski çıkarınca sıkıntı çözüldü.Şimdi formatlafım problem yok gibi gözüküyor.Benzer sıkıntıyı yaşayanlara çözüm olsun.

• Sagemcom kullananlar bu cihaz için 9505 i bırakmaya değer mi

• bu fiyatlara ragmen abone olmayı düşünen varsa özelden yazarsa referans indirimi alıp 1 faturayı düşebiliriz:)
  • süppers kullanıcısına yanıt
    Değmez.
  • Arkadaşlar türksat üzerinden yayın alınabilecek en iyi cihaz hangisidir acaba ?
    Ben eskiden eulsat üzerinden kullanıyordum 9505 humax getirmişlerdi. Şimdi türksat üzerinden aldım bu cihazdan yayın alamıyorum haliyle.
    Bende 15 tl ücretli olan cihazlardan birini ücretsiz olarak almak istediğimi talep ettim aradılar vereceklerdi vs derken kaldı tekrar arayacağız dediler.

Türksat üzerinden en iyi cihaz hangisidir.? ÜCRETLİ OLAN DA DAHİL.
  • Arkadaşlar merhabalar benim dün Sagemcom Digiturk Plus IQ DT-6101 cihazım kuruldu ancak ilginç bir sorunum var seg 49inç fhd smart tv kullanıyorum digi cihazı tvnin hdm1 soketine bağlı eskiden bu soket hep hdmi 1 olarak gözükürdü ancak şu an tuner 1 yazıyor ve tv kilitleniyor menü tuşu vs işlevsiz kalıyor digi cihazını kapatıyorum düzeliyor bu sorunu daha önce yaşayan birisi oldumu hiç?
  • Arkadaşlar dün sagemcom dt-6101 kurulumu yapıldı. Vestel 40fb7100 tv kullanıyorum. Kumandanın tv üzerinde tüm işlemleri yapabiliyorum. Fakat kumanda tvyi kapatmasına rağmen açmıyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz

• umut3513 kullanıcısına yanıt
    Televizyonun diğer hdmi girişlerinden birine takıp deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son kararım

Televizyonun diğer hdmi girişlerinden birine takıp deneyin.

denedim hocam yine aynı bu sefer hdmi 2 girişi tuner 1 yazdı ve kilitlendi cihaz ayrıca cihazı hdmi 2 veya başka bir kaynağa alsam sorun düzeliyor (scart,side gibi)
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Benim tvde hdmi 2 de çalışmıştı, servisle bir görüşün belki kablo değişikliği ile çözülür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son kararım

Benim tvde hdmi 2 de çalışmıştı, servisle bir görüşün belki kablo değişikliği ile çözülür.

hocam bugün servis geldi başka kablo ile denedik farklı girişe taktılar cihazı kontol ettiler bir arıza yok dediler belki sizin tvnizd problem vardır dediler bende gece başka bir tv ile denyeceğim sonucu yazarım bu arada sporun yıldızı paketine ücretsiz teknik servis hizmetini denemiş oldum gerçekten ücret almadı servis :)
  • Servis bugün gelip sagemcom 6100 kurdu .Eski küçük bir model alıcı vardı modelini bilmiyorum. ondan sonra gerçek HD oldu sanki tv. Tv im FHD serinin LG için en üst modeli adeta tv ye yazık etmişim
  • Sagemcom Digitürk Plus Eutalsat receiverımı yazlığa götürüp Turksat üzerinden maçları izleyebilir miyim ? Eğer olmuyorsa yanımda yük gibi taşımak istemiyorum.
  • BT42 B kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • BT42 B kullanıcısına yanıt
    Sporun yıldızı paketine geçtiysen mobilden izleyebilirsin

• DT61440UDH kutuda görüntü ekrana gelmiyor. Yazliktaydik cihazi bekleme moduna almistik. Aciyorum gostergesinde saat beliriyor sanki standby modunda gibi. Standby a aliyorum gene saat cikiyor fakat goruntu yok.

Görüntü gelmeden buna factory reset atabilir miyiz? Veya digiturk uzaktan halledebilir mi? Yazılımsal bi hata gibi geldi bana.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.