Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Merhaba, uzun süredir Sagemcom IQ plus kullanıyorum. Daha önceki cihazımdan projeksiyon cihazına görüntü aktarabiliyordum, ancak bu cihazla görüntü gidip geliyor, kullanamıyorum yani. Forumlara bakındım, çözüm bulamadım. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılar.

kabloda bir sorun olabilirmi kontrol ettinizmi.

Yok hocam 2 ayrı kablom var, 1.4. İki kablo da sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Online içeriklerden kastınız nedir ?

önerilen icerikler hocam...

O içeriklerin yüklenmesi biraz zaman alıyor galiba çünkü bizim kutu da ilk takıldığında hemen orası dolmamıştı belli zaman sonra içeriğin artması lazım. Eğer hiç içerik yok diyorsanız bir sıkıntı vardır.

Ben vod la karıştırdım baktım da önerilen içerikler bizde de hiç yok. Önerilen içerikler kısa süre içinde yüklenecektir yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, uzun süredir Sagemcom IQ plus kullanıyorum. Daha önceki cihazımdan projeksiyon cihazına görüntü aktarabiliyordum, ancak bu cihazla görüntü gidip geliyor, kullanamıyorum yani. Forumlara bakındım, çözüm bulamadım. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılar.

kabloda bir sorun olabilirmi kontrol ettinizmi.

Yok hocam 2 ayrı kablom var, 1.4. İki kablo da sorunsuz

argeye mail at sorunun cozumunu bulurlar. yazilim veya baska kaynaklidir.
    digiturkplusiq@digiturk.com.tr

• Onu da yaptım dostum. Cevap gelmedi

• quote:

Onu da yaptım dostum. Cevap gelmedi

bir hafta kadar suruyor hocam tahminen..

• Eyvallah, sağol

Bir ihtimal hdmi 1.4 desteklemiyor olabilir. 1.3 kabloyla da deneyeyim.

Edit: 1.3 ile de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 18 Ocak 2015; 12:05:59 >
  • Benim cihazda youtube uygulaması (Üzgünüz teknik bir problem nedeniyle uygulama geçici olarak servis dışıdır. Sorunun en kisa surede çözümünü sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor.)diye bir uyarı veriyor ve bu yaklaşık bir aydır böyle sizlerdede aynı sorun varmı acaba

• 3.3.9Test yazilimi normal kullanicilarin cihazlarina inmeye basladi kademeli olarak. incelemenizi yapip yorumlarinizi bekliyoruz.

• quote:

3.3.9Test yazilimi normal kullanicilarin cihazlarina inmeye basladi kademeli olarak. incelemenizi yapip yorumlarinizi bekliyoruz.

yeni yazılım ara dedim ama yazılımınız günceldir uyarısı veriyor.henüz gelen bişey yok.şu anki yazılım 3.3.5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Ocak 2015; 23:45:33 >
  • kademe kademe hocam 1-2gune gelir.

• arkadaşlar son fikrinizi söyleyin ben normal plus kullanıyorum buna geçmek istiyorum ne diyorsunuz geçeyim mi kullanan arkadaşlardan ricamdır fikirlerini beyan etmeleri
  • Bunu ücretsiz kullanan var mı? Varsa ücretsiz kullanma taktiği nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet var, iptal talebinde bulunup ve arayan kişiden isterseniz verebiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 22 Ocak 2015; 2:43:14 >
  • quote:

kademe kademe hocam 1-2gune gelir.

halen gelen bişey yok ? :)
  • quote:

3.3.9Test yazilimi normal kullanicilarin cihazlarina inmeye basladi kademeli olarak. incelemenizi yapip yorumlarinizi bekliyoruz.

siz digiturk çalışanı mısınız?
    eğer öyle ise neden artık 6101 cihazları cep telefonu üzerinden (android/digiguide app vasıtasıyla) kontrol edemediğimizi açıklayabilir misiniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

siz digiturk çalışanı mısınız?
    eğer öyle ise neden artık 6101 cihazları cep telefonu üzerinden (android/digiguide app vasıtasıyla) kontrol edemediğimizi açıklayabilir misiniz lütfen.

onla ilgili calismalar suruyor. iligili birime iletildi mail ile yeni yazilimlar ile duzeltilcek.

• Bende sesi dolby digital veren kanalların (moviemax stars, moviemax premier, mtv live gibi) sesi digiturk kumandasından ayarlanmıyor. Amfinin kumandasından kısmam gerekiyor.
    Sebebi ne olabilir? 6101 kullanıyorum, yazılım güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnday -- 23 Ocak 2015; 21:29:39 >
  • cgnday kullanıcısına yanıt
    Aynen bende digital seslere müdahale edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhangun84

Aynen bende digital seslere müdahale edemiyorum.

Menüden ayarlara girin, kişisel ayarları seçin ve ses ayarlarına girip dijital ses çıkışını stereo yapın sorunun düzelmesi gerek.

• cgnday kullanıcısına yanıt
    dt ile ilgili bir sorun değil ses kaynağını digital seçerseniz; işlenmemiş, yükseltilmemiş bir standartta dijital ses çıkışı alırsınız.
    işleyecek kaynak (bu durumda amfi)o ham sesi işler. dolayısıyla ses şiddeti, varsa equalizer ayarları digital ses çıkışına etki etmez.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.