Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ vs. Vestel HD Kutu Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki yıldır Sagemcom Digiturk Plus IQ kutu kullanıyorum bunun için de aylık 12 TL ücret ödüyorum.

Yenileme zamanı temsilci kayıt ve canlı yayın durdurma özelliğini kullanmıyorsam bu kutuyu vererek yerine yine Bein Connect özelliği olan Humax marka kutuyu alabileceğimi ve aylık 12 TL indirim yapılacağını söyledi.

Ancak kutu değişimi için arayan servis Vestel HD kutu getireceğini ve Sagemcom cihaza göre 4 kat kötü görüntü kalitesi olduğunu Bein Connect portal'ın da kullanışlı olmadığını söyledi. Bu durum beni biraz soğuttu açıkçası.

Şu anda kayıt özelliği olmayan ama portala bağlanabilen talep edebileceğim en iyi görüntü kalitesine sahip cihaz hangisidir? Vestel kutunun görüntüsü gerçekten kötü müdür ?
    Bilen kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim.

• humax 9505 kutu isteyin servis yok der genel merkezle gorusun bana humax 9505 gonderın deyın

o servıs cakallık yapıyor şikayet kaydı oluşturun
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Şimdi servisi arayıp Humax 9505 kutuyu sordum ben onu söylemeyi unuttum o kutudan depoda var getireyim dedi.
    Yardımınız için çok teşekkürler.
  • breakerman kullanıcısına yanıt
    Merhaba 9505 kullanıyorum memnunum şu anlık görüntü kalitesi düşük biraz beın connect portal hızlı hayırlı olsun kardeşim 4k kutu bekliyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizma0162 -- 17 Temmuz 2019; 16:55:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok daha neler yalana bak 4 kat fark mış mış ey allahım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.