Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FRAGMANI İZLE

Ekip, yeniden görev başında...

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Aras Dağlı cehennem ateşinden nasıl kurtuldu? Oğuz Bey, neden ölmedi? Zahit cezaevinden çıkabilecek mi? Tüm bu sorular yanıtlanıyor, ekip yeniden görev başına dönüyor.

Aras'ın babasının yeni planı ne? Yuri bu planı bozabilecek mi? Kanlı Kartal Yuri'nin vahşi planı ne? Giray ve Yuri arasında anlaşmazlık başlıyor. Tarihi kardeşlik sona mı eriyor? Afşar Kırımlı'nın mezarı neden açıldı?

Aras Dağlı, Giray Kırımlı ve Kanlı Kartal'a gün geçtikçe daha çok yaklaşıyor. Büyük hesaplaşma ne zaman?

İstanbul'da istihbarat savaşları büyüyor. Büyük oyunun, yeni aktörü kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 27 Ocak 2007; 4:29:53 >

• yaww DURUŞAH KIRIMLI'ya bitiyorum.Onun gibi bir sevgilim olsun,100 Milyar borcum olsun.bitiyorum bu kıza.Hastayım hemde fena halde

• Dikkat :

Sağır oda 15. bölümdeki sansürlenen sahne
    ( kenan paşa'ya gönderme)!

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
  • ii gonderme yapmislar
  • bude 17. bölüm fragmanı
    http://www.youtube.com/watch?v=Fv2qwkWzf-Y
    ya bu dizinin kalite iyice düşüyo arkadaslar bence şöyle adam akıllı bi ekip geçse başa iyi olcak
  • İlk zamanlardaki tadı yok bence de.Ukrayna mafyası fazla uzun süre meşgul etti bence diziyi.1-2 bölüm oynayıp, farklı olaylara yönemleliydi.Küçük meblalar üzerinde fazla duruyorlar.Fazla uzun ömürlü olmayacak gibime geliyor.Umarım yanılırım.
  • su $500,000,000 olayi baya bi baska yone cekti diziyi dizi sanki Amerika Ukrayna Turkiye perol iliskinne dondu.Acilen duzeltmeleri lazim bu olayi.Yoksa kisa omurlu dizi
  • Oğuz Bey oldukça bu diziyi izlemeye devam edicem.
  • Selamlar..
  • Abicim son bölümde Cem Karaca'nın söyledği parça ne idi. Bu arada bende sizin aranıza katılmak istiyorum. Hastasıyım bu dizinin..
  • Merak ediyorum. Acaba Girayhan Kırımlı adamı Yuri'yi kapının önünde öyle görünce suradının hali ne olacak.. İyi benzetmişler valla..
  • Kimse yok galiba yalnız kaldık desene buralarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéuS -- 13 Şubat 2007; 13:41:55 >
  • Yada ben yanlış yere geldim. Benim istediğim böyle Sağır Oda sevenlerin toplandığı biryer. Sanırsam sadece burada yorumlar var..
  • Buldum parçayı.. Cem Karaca - Deniz Üstü Köpürür.. Çok süper yorumlamış ve dizinin sahnesine çok güzel oturtulmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéuS -- 13 Şubat 2007; 16:17:05 >
  • arkadaşlar bu son bölümde aras babasını gömerken çalan şarkının adı neydi bilen var mı?
  • Sanırsam Kıvırcık Ali'den bir parça ve onu Ahmet Kaya'da söylüyor.. Ama benim dediğim.. Cem Karaca'nın söylediği parça çok güzel tüm gün onu aramıştım ve buldum.. Cem Karaca - Deniz Üstü Köpürür..

Senin söylediğinde Kıvırcık Ali - Nereden Bileceksiniz.. olması lazım.. Yanlış hatırlamıyorsam taby ki..

Sevgilerle..
  • Her geçen bölüm daha da kötü oluyor bence.Umarım Pazar akşamı şaşırtır beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!
    Her geçen bölüm daha da kötü oluyor bence.Umarım Pazar akşamı şaşırtır beni.

Sanırsam burası Sağır Oda dizisinin Genel Topic'i değil mi?
    Bakıyorum da o kadar Sağır Oda seven yok. Yada var ama giripte bilen yok. Ben şuan Sağır Oda'nın müptelasıyım. Her pazar onu izleyemezsem gözüme uyku girmiyor.. Ama bakıyorumda hiç ilgilenen yok topic ile. İlgilenen bir kişi yoksa bırakın bize barii biz ilgilenelim öyle değil mi.. @KillForYou!
    Bence biraz ilgi göstermek lazım. O kadar yabana atılacak bir dizi değil..

Sağır Oda

•  *SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*
  • Oğuz Bey severler için..
     *SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.