Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zait gibi piskopat hiç bi dizide yok yuri ye bakışlarına hasta oldum
  • arkadaşlar bu pazar yayınlanmıcak dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

arkadaşlar bu pazar yayınlanmıcak dimi?

Yılbaşı gecesi yayınlanmayacağı zaten haftalar öncesinde belliydi.

O saatde beyaz show yılbaşı özel var.......
  • keşke olsaydı sıkıldım yılbaşında alışmışım izlemeyee
  •  *SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 4 Ocak 2007; 22:47:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

keşke olsaydı sıkıldım yılbaşında alışmışım izlemeyee

Bu haftada yok pff Maç da yok..
  • erdemgtr takdire şayan

heyecanla gelen edit : HEEEEEEEEYYYY!!!! OĞUZ BEY ÖLMEMİİİŞ!!!!! ..

AYRICA SAĞLAM AKSİYON VAR

unutkanlık sonucu gelen 2. edit () : yav ben en son bölümde zahite falan ne olduğunu unuttum birisi anlatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 10 Ocak 2007; 0:49:09 >

• zahit oğuz beyi vurmamışmıydı
  • ortalık karıştı iple bekliyorum bu bölümü
  • zahit oğuzu,
    babasıda arası vurmuştu ama fragmanda bununla ilgili bişey göremiyoruz
    hemen başka olaylara geçilmiş.
    oğuz bey yaşıyor zahid kaçak durumunda ...
    giray ve boris yanyana ve
    en önemlisi aras ortalıkta yok.!

heyecanla bekliyoruz.
  • bu bölum cok acaip olacak ya.Daha şimdikten böyle merakta bırakıyorlar bu dizinin finalini düşünemiyorum ...
  • Şimdiye kadar izlediğim en sıkıcı bölümlerden biriydi.

3 hafta aradan sonra ben soru işaretleri çözülür diye beklerken hiçbişeyi çözmediler bide üstüne bisürü soru eklediler.

Arası bütün bölüm boyunca göstermeyip milleti merak ettirdiler hani gerçekten öldüğüne inanın der gibi ama biz yermiyiz ölmediğini zaten kanald sitesinde görmüştü malum resimde.Son dakikada gösterdiler sinirli bakıştan bişey çıkmaz herşeye takılmayın o sadece bi anda kim geldi diye baktı okadar.

Oğuz bey ne alaka hastaneye gitti yattı geyik olsun diye bisürü hastane sahnesi eklemişler.Yalnız hemşire ne biçim giyinmişti öle hangi hastanede var bölesi.
    Neyse hastanede Makina programında gönderme yaptılar güzeldi.bide dediğiniz gibi yanında oturan siyah beyaz esofmanlı,gözlüklü kişi yönetmen Onur tan dı eğlence olsun diye kendinide katmış demekki çekerken çok severek yapıyolar.bi sonraki sahnede de oğuza çelme takıp düşürende oydu.neysee.

Zahid valla yine bölümün en iyisiydi.ama o sahnelerde yine gereksiz yere uzatılmıştı sürekli aynı sözleri tekrarladı ama sonunda mecburen teslim oldu.Yeni Amir tanıdık bakalım rolü devamlı olacakmı zira Ankaradan gönderildiği söleniyor altından bişey çıkabilir.

Neyse mösyöden girayhana mezardaki adama kadar yine kafamızda bisürü soru kaldı 1 haftada daha bekleyecez umarım yavaş yavaş bişeyleri açıklarda bizde rahatlarız.

Ayrıca kanal d çok izleneceğini bildiği için dayadı reklamı....

Bi de bu bölümün konuk oyuncusu Okan bayülgen di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 15 Ocak 2007; 15:33:27 >

• bir kaç bölüm öncesine kadar hisseleri elden çıkarırken giray nogar olayın farkında değildi. analşılan bu bölümde borsaya iyi çalışmış giray ve yuriye borsa dersi veriyordu ...

mezara hırsızlığa gelen adamı görünce acaba uzanlardan farklı birine mi işaret ediyor diye düşündüm.

hastane bölümünü biraz abartmışlar ama deli vasıtası ile askerlere iyice giydirmişler

oğuz hapiste zahidi beklediğine göre irtibatı sağlam biri imiş...
  • ben hastanedeki adamın pardösüyü açıp emekli asker olan oğuz a "memleketi aha buna benzettiniz" deyip dalgasını göstermesine hasta oldum.lafı tam gediğine otutturdu.her ihtilalde türkiyeyi 10 yıl geriye götürenlere en uygun cevap o olsa gerek.....tam benzedi yani....
  • dün gece mukemmeldi..Yanlız işler iyice karıstı..Her bölum kafayı yoracak bir biçimde bitiyor..Bekliyoruz bakalım haftaya ne olacak???
  • Bu bolum neydi ya...

Iice isler karisti fakat anlamadigim 20 gun sonra Oguz Bey nasil hic bir cizik yok yani kafa karistirici...

Zahid olayi uzatti ama olu polis numarasini tuttum...
  • Bu kadar çok kafa karıştırmalarıda artık abartıya kaçıyo gibi milleti sıkılmadan bişeyleri çözlmeleri lazımki yeniden vaybeee deyip sıkıca sarılalım yeni olaylara ama daha ne oldu nasıl oldu anlamadan yeni işlere sürüklüyolar bizi bakınız vatikanın falan işe karışması.....
  • yavaş yavaş çözücekler olayları.Ama DURUŞAH KIRIMLI'ya bitiyorum abi
  • filmin konusu gayet güzel ama son bolümlerdeki yaşananlar filmi ciddiyetten uzaklaştırmış.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.