Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mad skillz

arkadaşlar kusura bakmayın. ben 3. bölümün ilk yarım saatini kaçırdım anca yetiştim ama galiba kaçırdığım fazla bişiy olmadı. ama orda arasın bulduğu bi anahtar vardı. onu nerden ve nasıl buldu. lütfen söyler misiniz? çok güzel bi dizi herkese tavsiye ederim mutlaka izleyin!...

sanırım pazar günü tekrarı oluyor, kaçırdığın kısmını izleyebilirsin
  • quote:

.... ama orda arasın bulduğu bi anahtar vardı. onu nerden ve nasıl buldu. lütfen söyler misiniz? ...

anahtarı elemanlar şöminenin içinden çıkarttı zahidin elbiselerini çıkartıp yaktığı yerden...

tekrarı bu hafta cumartesi 24,00 de ama oda şimdilik,
    okan bayülgenin Tv makinesi başlayınca o da kalkar.

ayrıca pazar günü tekrar yok yayın akışındaa pazar 22,00 de yabancı film yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

quote:

.... ama orda arasın bulduğu bi anahtar vardı. onu nerden ve nasıl buldu. lütfen söyler misiniz? ...

anahtarı elemanlar şöminenin içinden çıkarttı zahidin elbiselerini çıkartıp yaktığı yerden...

tekrarı bu hafta cumartesi 24,00 de ama oda şimdilik,
    okan bayülgenin Tv makinesi başlayınca o da kalkar.

ayrıca pazar günü tekrar yok yayın akışındaa pazar 22,00 de yabancı film yazıyor.

TEŞEKKÜRLER!!

• aralık ayını bekleyin esas kurtlar vadisi 2 o zaman başlıyor.bu dizinin kurtlar vadisiyle pek alaksı yok.sadece yönetmeni tutuyor.yapımcı bile farklı.uyanıklar millete kurtlar vadisinin uzantısı gibi göstermeye çalışıyorlar.senaryo yazarı bile aynı değil.necati şaşmaz açıkladı esas onların kadroso ve onların yapımcılığında ve aynı senaryo yazarları aralıkya yeni dizi yapacaklarmış.yani hiç boşuna bu diziye bel bağlamayın.gerçekten saçma ve ana roldeki polis bile bir şeye benzemiyor.saygılar....
  • saçma sapan bi dizi uçuk komplo teorileri ve tabiki bol silah yazık.fırtına dizisi buna 10 basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerçekler

saçma sapan bi dizi uçuk komplo teorileri ve tabiki bol silah yazık.fırtına dizisi buna 10 basar

hoşuna gitmiyosa git istersen çizgi film izle

burayı böyle karıştırmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigbog -- 7 Ekim 2006; 15:02:20 >

• zaten kimse kurtlar vadisinin devamı diye izlemedi ve zaten bu dizi mafya dizisi değil kesinlikle.
  • dün akşam izledim sanırım idare eder
  • idare eder
  • heyecan dolu ve yine akıllarda bir sürü soru işareti bırakacak bir bölümle geliyor.

4. Bölüm

Fedailer, Aras Dağlı’ya tuzak kuruyor!

Sağır Oda’nın kapısı aralanıyor.

Aras Dağlı, J Onbeş’e geri dönecek mi? Yahudi işadamı Mois Abijah’ın duvara yazdığı şifre çözülüyor. Nazi Altınları’na götürecek ipucu bu şifrede mi gizli?

Türk istihbaratı Mois’in evinde neyin peşinde? MOSSAD bu duruma ne diyecek?
    Afşar Kırımlı Mois Abijah’ın evinde. Mois’in evinde, soruşturmayı ilerletecek büyük bir sır ortaya çıkıyor.

Hayaleti kim yakaladı? Zahit (Hayalet) kurtulabilecek mi?
    Terörist örgüt Fedailer, Aras Dağlı’ya tuzak kuruyor. Aras nasıl kurtulacak?
    Duruşah Kırımlı’yı kim takip ediyor? Aras Dağlı ve Duruşah Kırımlı bir daha nasıl karşılaşacak?

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

• yine vurdulu kırdılı öfffffffffffffffffff
  • ne zevki varsa sağır oda yok kurtlar yok kör dolap hehehe
  • bugünkü bölümde harikaydı
  • duru ile arasın arası iyi valla,ileride sevgili olacak gibiler
  • dün kaçırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

dün kaçırdım

cumartesi 24,00 de

ve bu hafta pazar 22,30 da kanald yayın akışında tekrar yayınlanacağı görünüyor.
  • Bu arada reytingler acayip düşüşte

ab grubunda 7. olabildi

bunda yeni bölümleri başlayan acı hayatında büyük etkisi var.
  • berbat
  • istediğiniz yorumu yapın. masal üstüne kurulmuş, buz gibi esprilerle donatılmış dizileri izleyip de ne kazanıyosunuz? bu dizi hiç değilse bi gerçek üzerine kurulu. tamam belki kurtlar vadisi kadar tutmamış, kurtlar vadisi kadar sevilmemiş olabilir ama kurtlar vadisi bi gerçek üzerine kuruluduğu için, mafya-devlet-polis üçleminin içinde geçtiği için tutuldu. sağır oda da öyle olmak üzere. daha 4. bölümünü dün seyrettik, eleştiri yapmak için çok erken. ben yine de sabır, sabır, sabır diyorum...
  • Kurtlar vadisinin 4. bölümü yayınlandığında kaç kişi varlığından haberdardı.
    kurtlar ancak 2 sezonundan itibaren patlama yapabildi
    bu dizi içinde henüz çok erken durun bakalım bi ilerlesin konusu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.