Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAĞIR ODA

ARTIK PAZAR AKŞAMLARI SAAT : 22,00 DE YENİ BÖLÜMÜYLE KANAL D DE.
  • iyi ya çok güzel oldu valla.en azından teravih ile çakışmayacak..
  • iyi oldu walla acı hayatla çakışıyodu tam izleyemiyordum
  • pazar günleri karşısında ciddi bir rakip dizi yok.

bence de iyi oldu böle.
  • Aras Dağlı, Zahit’in ensesinde

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Sağır Oda’nın kapısı aralanıyor.

15 ekim pazar 22,00 de

İstihbaratçı Aras Dağlı, Yahudi Mois Abijah’ın katili Zahit’in ensesinde.
    MOSSAD’ın Türkiye’deki gizli karargahı ortaya çıkıyor.
    Karargahta hangi belgeler var?
    Bu belgeler, Nazi Altınları’nın Türkiye’de mi olduğunu ispatlıyor.
    Güç odaklarının belgeleri ele geçirme savaşını kim kazanacak?
    Ve bu çatışmanın ortasında kalan Duru’yu bekleyen son ne?
    Sağır Oda, Türkiye’nin bir sırrını açığa çıkarıyor

• d@ndelo senin avatarındaki memati mi? harbi diyorum şaka değil benzettim de
  • CUMARTESİ 24,00 DE 4. BÖLÜMÜN TEKRARI VAR.
  • NEFİS,HARİKA

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ekim 2006; 0:48:35 >
  • pazara geçti reytingler düzeldi.

işte sonuçlar:

15 EKİM 2006 PAZAR
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
    1 HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 10,80 31,30
    2 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 7,60 21,70
    3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 18,20
    4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 19,60
    5 SELENA [NET] ATV 5,00 14,40
    6 IBO SHOW [NET] ATV 4,90 17,10
    7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,90 16,70
    8 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,90 15,40
  • daha yeni bir dizi.5 bölüm yayınlandığı düşünüldüğünde bence yeri güzel.benimde favorim olacak gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

pazara geçti reytingler düzeldi.

işte sonuçlar:

15 EKİM 2006 PAZAR
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
    1 HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 10,80 31,30
    2 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 7,60 21,70
    3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 18,20
    4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 19,60
    5 SELENA [NET] ATV 5,00 14,40
    6 IBO SHOW [NET] ATV 4,90 17,10
    7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,90 16,70
    8 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,90 15,40

• Haftalar öncesinden kamuoyuna lanse edilen bir diziydi Sağır Oda . Doğan Grubu’nun hemen hemen bütün yayın organları, Kanal D’de yayınlanacak yapım için seferber olmuştu adeta.
    Etkili bir pazarlama stratejisi uygulanarak, örneğin Kurtlar Vadisi’nin yerini alacağından bahsedilerek, başrol oyuncusunun Polat Alemdar’dan farklı olacağından dem vurularak, insanların ilgisi bu yeni dizi filme çekilmek istendi. Başarılı da oldular. Geçen hafta yayınlanan ilk bölümü reyting sıralamasında birinci oldu çünkü.
    Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre dizinin konusu, İkinci Dünya Savaşı’nda temerküz Hitler’in kamplarındaki Yahudilerden zorla toplanıp sonra ortadan kaybolan Nazi altınları ve bunların Türkiye boyutuyla ilgili. Ancak, ana konsept daha ziyade Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi’nde olduğu gibi mafya, sermaye ve aile bağları arasındaki ilişkiler üzerine bina edilmiş. Kamuoyunun dikkatini çekmek için de “derin devlet ilişkileri” vurgusu bir sos olarak kullanılmış.Dizinin senaristleri Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir. Yeni Şafak gazetesi yazarı Bekir Hazar’ın köşesinde yer alan bilgilere göre, ekip bir yıldır senaryo üzerine çalışıyormuş. Sadece ilk bölümü, 57 kez yazılıp çöpe atılmış, sonra tekrar yazılmış. Cüneyt Özdemir, Bekir Hazar’a dizinin hayal mahsulü olmaktan ziyade gerçekleri deşifre ettiğini söylüyor: “Bizler haberciyiz… Bazen her şeyi haberlere yansıtamıyorsunuz doğal olarak… Ancak bunları dizi mantığı içinde vermekte mahzur yok… Dizideki birçok olay gerçek.”

“İbranice” dua eden bir Yahudi’yi “besmele” çekerek öldüren “sakallı” bir katil

Bu ifadeleri gördükten sonra dizinin tam 57 kez yazılan ilk bölümünde ne vardı sorusu aklıma takıldı birden. Bir de Cüneyt Özdemir’in “haber” haline getirilemeyen “gerçekler” vurgusuna… Baştan sona izlediğim ilk bölümde kaybolan altınlar yoktu; ama görüntüler tamamen Türkiye’deki Hizbullah yapılanması üzerine kurgulanmıştı. Kaçırılan insanlar vardı ekranda; evlerin altındaki gizli geçitler ve sorgulama mahzenleri… Ayrıca domuz bağıyla bağlanmış insanlar, Irak’taki görüntüleri hatırlatan kaleşnikoflu, poşulu, sakallı “militanlar” ve “besmele” çekilerek yapılan infazlar da… İsmailağa Camii’ndeki cinayet sonrası ortaya atılan “bodrum” katındaki “işkencehane” ve “kadı mahkemeleri” kavramlarının üzerine bu görüntüler zihinlerde farklı çağrışımlar oluşturması için yeteri kadar malzeme veriyordu izleyenlere…

Biliyorsunuz polis 17 Ocak 2000′de Beykoz’da bir eve baskın düzenlemiş, çıkan çatışma sonrası Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu ölü, örgütün ikinci adamı Edip Gümüş ve arşivci Cemal Tutar sağ olarak ele geçirilmişti. Evdekiler, bilgisayarlardaki bilgileri yok etmek için “hard diskleri” banyo küvetine atıp kurşunlamışlardı.

Şahsen dizi deyip geçemiyorum ekrandan yansıyan görüntülere. Bu yapım için ciddi paralar ayrılırken ve buna uygun tanıtım kampanyası düzenlenirken Hizbullah’tan hiç bahsedilmemesini ve herkesin merakla beklediği ilk bölümde “İbranice” dua eden bir Yahudi’yi “besmele” çekerek öldüren “sakallı” bir katil imajının zihinlere nakşedilmesini çok anlamlı buluyorum. Sanırım diziyi kurgulayanlar, “Sağır Oda” gerçeğini iyi biliyorlar.
    Aksiyon dergisinden Mehmet Yılmaz’ın yazısı;

• bu pazar yeni bölüm yok.

pazar günü önce Kedi sonra kahraman adlı yabancı filmler var.
  • Sağır Oda'da Yönetmen Değişikliği

Sağır Oda dizisinin yönetmeni Serdar Akar koltuğu başka bir yönetmene bırakıyor..

Aynı zamanda Mimar Sinan Üniversitesi'nde sinema derslerine giren Serdar Akar, derslerinin yoğunlaşması üzerine yönetmen koltuğunu 7'nci bölümden itibaren Onur Tan'a bırakacak.

Ancak Akar, bu sırada dizinin süpervizörlüğünü de yapmaya devam edecek.

Bu arada Pazartesi’den Pazar akşamına alınan dizi, bu pazar akşamı bayram arefesine geldiği için ekrana gelmeyecek.

haberzade.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 20 Ekim 2006; 5:08:12 >
  • Onur Tan

Eğitimi
    Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema-TV Bölümü

Filmleri - Yönetmen (2 Film)
    Alanya Almanya 2005
    İyi Saatte Olsunlar 2004

Kurgu
    Banka 2002
    Aşk Meydan Savaşı 2002
    Karanlıkta Koşanlar 2001
    Yeşil Işık 2001
    Balalayka 2000
    Herkes Kendi Evinde 2000
    Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 2000
    Kahpe Bizans 1999
    İkinci Bahar 1999
    Eşkıya 1996
  • diziye daha da aşina oldukça ve tempo arttıkça daha iyi olacak, ben hala diziden ümitliyim...
  • yeni bölüm 29 ekim pazar saat: 22,00 de
  • bu dizi izleyici kitlesini her geçen gün artıracak. ben buna inanıyorum...
  • arkadaşlar son bölümün tekrarı (olursa) ne zaman yayınlanacak bilginiz var mı? normalde cumartesi gecesi oluyordu tekrar ama bu hafta yeni bölüm gibi o da olmadı..
  • Ben de yeni bölüm 00.00 da diye bekledim bu saate kadar.
  • Yaw bu akşam izleyemiyeceğim ama kayıt ettiriyorum bu akşam ki bölümün farkı ne yaw kolaj mıymış neymiş??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.