Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------spoiler olabilir-----------------------------------------------------------
    ya tamam akıl edemiyorsun hiç mi izlemiyorsun yabancı dizide,yukselen teknık çoklu kahraman,geçmişe dair yaşanan olayların flashback tarzı ile gosterilmesi ,kullan işte bunları,aras'ın yanına kat işte girayı ,onuda ikinci kahraman yap,saglam adam en nihayetinde GÜNŞİRAY,tek basına su anda sağır oda şekli gibi o da bir diziyi tek basına goturur,aynı anda yurut diziyi farklı kollardan,bittiği yerden baslatma işte,
    Durunun amerika gunlerine bir gonderme yap,ne bileyim aslında durunun turkiyeye gelişi onun oradan bir nevi kaçısı olsun,dergahdaki mistizmi kullan,OYLE GEÇMİŞİ YALANDAN AFSAR KIRIMLININ AGZINDAN AİLE ORTAMINDA KULLANMA YANİ,
    ya bu işinin okulunu okumadık,mutfagında bulunmadık ama basarı formulleri buymuş gibi geliyor,çatışma sahnelerinin basitliğini anlarım tamam dizi kendini ispat etmedi belirli bir maliyet sıkıntısı var ama mantalitesi de bu son bolum gibi olmasın lutfen ,90'lı yılların dizi film dusuncesini gunumuzde bize kaptırmasınlar yani,hayaleti o duruma getirip baglayan kim olsa oyle bir anda dan dan sıkardı adama bırakıp sıvışmazdı
    sogudum valla ben,diziden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 6 Kasım 2006; 14:10:21 >

• Dizi güzel olmuş fakat bu silahlı sahnelerde karakterler silahı tutmasını bile beceremiyorlar. Kapıyı normal bir şekilde açıp içeriye bakıyorlar. Hiçmi 24 veya SWAT seyretmedi bunlar. Yani bu adamlar ya mossadın yada bizim istihbaratçılar. Bunları anlamaları lazım. Biraz COD2 veya CS:S oynattırmak lazım bunlara.
  • evet catısma sahnelerınde bıraz acemılık var burası kesın ama emınım zaman ıcerısınde duzelecektır kurtlar vadısı ve delıyurek tede basta cok acemıydı bence (sımdı kv cıler ustume saldıracak ama bende sevıodum kv yı yanlıs anlamayın)bu dızıdekı ıcerık super ben kv bıttıkten sonra acıkcası lubnan savası sırasında bole bı dızı beklıyordum nıhayet geldı bence dızı tutacak ama bı kac bolum daha beklemek lazım dızı ıyıce rayına oturdu basta kımse bısey anlamadı zaten soner yalcının kıtaplarıda oledır cok zekı olmalısın okumak ıcın neyse uzun lafın kısası dızıden cok umıtlıyım

edıt:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 6 Kasım 2006; 19:10:36 >
  • geçen bölüme göre daha iyi bi bölüm oldu acep yönetmen değişmesinin bunda bir etkisi varmıdır.

Serdar akar toptan gitmiş midir giderken yanında kel hamza junior türkücü ile teyzeoğlunuda götürmüşmüdür. ( dünkü bölümde yoktular bölüm şahaneydi)
  • bu bölüm tempoda dizide süperdi.ayrıca "lala"nın böyle bir olayda olmasını açıkcası bekliyordum.ARAS gene döktürdü,Duru'yu tavladı
  • dizi her bölümde biraz daha renkleniyor gerçekten.
    işte bir o aras mı ne onun yerine biraz daha karizma birini bulsalarmış daha iyi olacakmış.
    bir de bana çok kısa geliyor. belki de zevkle izlediğim içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

dizi her bölümde biraz daha renkleniyor gerçekten.
    işte bir o aras mı ne onun yerine biraz daha karizma birini bulsalarmış daha iyi olacakmış.
    bir de bana çok kısa geliyor. belki de zevkle izlediğim içindir.

evet arasın rolune cok karızma bırı lazımdı bence aras cok vasat kalıyor ama yakında role alısabılır bence mısal polat alemdardakı evrımı farkettınızmı dızının baslarında cocuk gıbıyde sonra role ıyıce alıstı
  • bence aras gayet başarılı
    diziyi tek başına sırtlamış gidiyor
    arasın yanına yeni karakterler gelmesi lazım
  • Kadronun genişletilmesi lazım ama bunu yaparken iyi oyuncular kadroya dahil edilmeli rol yapmaktan habersiz figürasyonla yürümüyor bu iş.yayından kalkan dizilerden falan transfer yapılabilinir yada bi çok iyi tiyatro oyuncusu var mesela Hayalet Zahit i oynayan oyuncu tiyatro oyuncusudur ve şimdiye kadar niye ekranda görünmedi gerçekten çok güzel oynuyor.
  • sağır odayı dikkatli takip edin, bazı olaylar birebir gerçek hayattan alıntıdır, kaynağı bizzat içeriden temin edilmektedir, ilerideki günlerde anlayacaksınız, daha fazla bilgi veremem kendi durumum sakata girebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: airztras

sağır odayı dikkatli takip edin, bazı olaylar birebir gerçek hayattan alıntıdır, kaynağı bizzat içeriden temin edilmektedir, ilerideki günlerde anlayacaksınız, daha fazla bilgi veremem kendi durumum sakata girebilir

oooo

kimsin sen?
  • ÇOK GEREKSİZ SAÇMASAPAN BİR DİZİ NEYMİŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEYEN BİLGİLERİ ANLATIYOMUŞ ORTAKLIKLAR FALAN ULAN ONLAR GEÇEK OLSA YAYINDAN KALDIRIRLAR BU BİR İKİNCİSİ HINCAL ULUÇ UN DAYAĞA MAGRUZ KALDIĞI BU ÇAĞDA SENARİSTİ KESERLER

HA ÇOK MERAK EDİYORSANIZ ALIN Bİ KİTAP OKUYUN NAZİLER YAHUDİLER ALTINLARLA İLGİLİ DAHA KÜLTÜRLÜ OLURSUNUZ EN AZINDAN VURDU KIRDININ GÖRÜNTÜSÜ YOK VE TÜRKİYEMDE OKUMA ALIŞKANLIĞI OLUŞUR
    Ü

SAÇMA SAPAN DİZİLER

• Ya böyler diziler yüzünden yeni yeni kahramanlar çıkartıyorlar gereksiz yere...
    Türkiyenin polat alemdara ihtiyacı mı vardı da öyle bi karakter oluşturdunuz...
    Şimdi de arasdağlı diye bişey çıkıyo yazık ya...
    Bu ülkenin böyle çabulculara değil mustafa kemallere ihtiyacı var!!!
  • quote:

quote:

sağır odayı dikkatli takip edin, bazı olaylar birebir gerçek hayattan alıntıdır, kaynağı bizzat içeriden temin edilmektedir, ilerideki günlerde anlayacaksınız, daha fazla bilgi veremem kendi durumum sakata girebilir

oooo

kimsin sen?

Mason galiba...

(Hayal aleminde tabi arkadaş...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Kasım 2006; 16:25:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

ÇOK GEREKSİZ SAÇMASAPAN BİR DİZİ NEYMİŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEYEN BİLGİLERİ ANLATIYOMUŞ ORTAKLIKLAR FALAN ULAN ONLAR GEÇEK OLSA YAYINDAN KALDIRIRLAR BU BİR İKİNCİSİ HINCAL ULUÇ UN DAYAĞA MAGRUZ KALDIĞI BU ÇAĞDA SENARİSTİ KESERLER

HA ÇOK MERAK EDİYORSANIZ ALIN Bİ KİTAP OKUYUN NAZİLER YAHUDİLER ALTINLARLA İLGİLİ DAHA KÜLTÜRLÜ OLURSUNUZ EN AZINDAN VURDU KIRDININ GÖRÜNTÜSÜ YOK VE TÜRKİYEMDE OKUMA ALIŞKANLIĞI OLUŞUR
    Ü

SAÇMA SAPAN DİZİLER

sen bu söylediklerinle sinema sanatını hiçe sayıyorsun. bence hiç kimse o diziyi masonlar hakkında bilgi edinmek için izlemiyor. en azından ben keyif aldığım için izliyorum. tabi ki kitap da okunması gerekir o bizim bir eksiğimiz ama bu diziyi izlemek kitap okumaya da engel değil.
    diğer bir konu sen zaten basit bir dizideki vurdudan kırdıdan etkileniyorsan senin bu tür dizileri izlemen akıl ve ruh sağlığın için zararlıdır. zaten dikkat ettiysen 7+ yazıyor...

• quote:

quote:

ÇOK GEREKSİZ SAÇMASAPAN BİR DİZİ NEYMİŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEYEN BİLGİLERİ ANLATIYOMUŞ ORTAKLIKLAR FALAN ULAN ONLAR GEÇEK OLSA YAYINDAN KALDIRIRLAR BU BİR İKİNCİSİ HINCAL ULUÇ UN DAYAĞA MAGRUZ KALDIĞI BU ÇAĞDA SENARİSTİ KESERLER

Ü

SAÇMA SAPAN DİZİLER

AMANNNN BANANE NE İZLERSEN İZLE

sen bu söylediklerinle sinema sanatını hiçe sayıyorsun. bence hiç kimse o diziyi masonlar hakkında bilgi edinmek için izlemiyor. en azından ben keyif aldığım için izliyorum. tabi ki kitap da okunması gerekir o bizim bir eksiğimiz ama bu diziyi izlemek kitap okumaya da engel değil.
    diğer bir konu sen zaten basit bir dizideki vurdudan kırdıdan etkileniyorsan senin bu tür dizileri izlemen akıl ve ruh sağlığın için zararlıdır. zaten dikkat ettiysen 7+ yazıyor...

• quote:

quote:

Ü

SAÇMA SAPAN DİZİLER

HER YERDE BANA KARŞI Bİ TAVIR ALIYOSUN BU SANA SON İHTARIM BİDAHA KARŞIMA ÇIKMA SONUCUNA KATLANIRSIN GİT BAŞKASINA TAKIL

• quote:

Ya hoca sen hangi örgüttensin.Mit,CIA,Mossad,mason,sion,thule,opus dei,esseni,osiris,malta şovalyeleri,tötonik şövalyeleri,kabala,bogomikathar,haşhaşin..
    Kimlerdensin sen???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

quote:

Ya hoca sen hangi örgüttensin.Mit,CIA,Mossad,mason,sion,thule,opus dei,esseni,osiris,malta şovalyeleri,tötonik şövalyeleri,kabala,bogomikathar,haşhaşin..
    Kimlerdensin sen???

ZU AHHAHAHAHA

• hayranı olduğum bir dizi her pazar kaçırmam ama saat 22:00'da olması biraz kötü
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.