Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: teknologg

quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Türkiye üzerinde oynan oyunları gösterdiği açık bişey...
    Ama bunu polatın veya arasın kişisel meselesi haline getirmek,intikam hissini seyirciye hissettirmek çok tehlikeli bişey.Şimdiki lise zamanındaki gençlerimiz onların nefis meselesini izlerken kendinide o konuma getirip çevresindekilere zarar veriyo...
    Ve bunun temelinde yatan şeyde cahillik...
    Kitap kültürünü bi şekilde aşılamamız lazım.Ama bu tür yapımlarda cahilliğimizi iyice körüklüyo...

evet bak o tartısılarbilir burada ama diziye tamamen bos demek cok yanlıs birsey

İşte benimde yanlış dediğim,hatalı bulduğum tek şey bu!!!!

• quote:

quote:

quote:

Bunun nesi büyük bişey ya...
    Bu saçma sapan diziler sizce hayatın gerçeklerini mi anlatıyo...
    Hayatın gerçeğini anlamak istiyosanız önce tarihlerinizi sonrada son dönem yazarların kitaplarını okumanızı tercih ederim...
    Belki siz kitaplardan nefret edip,yok ben filmi izlemek istiyorum diyosanız,ona bi lafım yok...
    Boş iş diye nitelendirdiğim bu dizilerin çok fazla abartıldığını ve bu abartıların neslimiz üzerinde kötü örnek teşkil ettiği gerçeğidir..

arkadasım tarih okusaydık yalandan başka bısey ogrenmezdık

ayrıca sole bısey var bır seyı gorsel olarak gormek onu okumaktan daha ıyıdır
    okuyun ben okumayın demıyorum ama mesela bır kıtabı okudunuz ve fılmıde cıktıysa muhakkak ızleyınız cunku fılmı daha etkılı olacaktır

ayrıca diziye hala boş diyorsun sana bır sorum olacak oturup diziyi izledinmi??
    bu tür diziler turk ınsanını kendine getirdi amerikanın amaçlarının ne oldugunu falan fılan bu dızı ogrettı ınsanlara

ama gordugum kadarıyla ızlemeden yorum yapıyorsun

Evet diziyi izledim.Aras dağlının mesleğini bırakıp,görevini kişiselleşttirdiği zamana kadar takip ettim...
    Çünkü o andan itibaren yeni bi hayal kahramınımız olucak ve bu kahraman gene bizim gençlerimize kötü örnek olucak...

ne yapsaydı!!
    vatanını satan hainin altındamı çalışsaydı
    bence şimdilik kötü örnek olacak bir tarafı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

quote:

Bunun nesi büyük bişey ya...
    Bu saçma sapan diziler sizce hayatın gerçeklerini mi anlatıyo...
    Hayatın gerçeğini anlamak istiyosanız önce tarihlerinizi sonrada son dönem yazarların kitaplarını okumanızı tercih ederim...
    Belki siz kitaplardan nefret edip,yok ben filmi izlemek istiyorum diyosanız,ona bi lafım yok...
    Boş iş diye nitelendirdiğim bu dizilerin çok fazla abartıldığını ve bu abartıların neslimiz üzerinde kötü örnek teşkil ettiği gerçeğidir..

arkadasım tarih okusaydık yalandan başka bısey ogrenmezdık

ayrıca sole bısey var bır seyı gorsel olarak gormek onu okumaktan daha ıyıdır
    okuyun ben okumayın demıyorum ama mesela bır kıtabı okudunuz ve fılmıde cıktıysa muhakkak ızleyınız cunku fılmı daha etkılı olacaktır

ayrıca diziye hala boş diyorsun sana bır sorum olacak oturup diziyi izledinmi??
    bu tür diziler turk ınsanını kendine getirdi amerikanın amaçlarının ne oldugunu falan fılan bu dızı ogrettı ınsanlara

ama gordugum kadarıyla ızlemeden yorum yapıyorsun

Evet diziyi izledim.Aras dağlının mesleğini bırakıp,görevini kişiselleşttirdiği zamana kadar takip ettim...
    Çünkü o andan itibaren yeni bi hayal kahramınımız olucak ve bu kahraman gene bizim gençlerimize kötü örnek olucak...

ne yapsaydı!!
    vatanını satan hainin altındamı çalışsaydı
    bence şimdilik kötü örnek olacak bir tarafı yok

Kişiselleştirmesin olayı...
    Bu türkiyeyi polat kurtaramadıda bu adam mı kurtaracak...

• dizi çok kaliteli, birkaç bölüme denk geldim heyecanlıydı,Türkiye'de yaşanmış gerçek olaylar içinde geçtiği için daha bi zevk veriyor ayrıca kod ad'ından daha iyidir
  • dizinin senaristlerinden hakan karahan oguz bey olarak aras daglının eski egitmeni rolu ile bu pzardan itibaren diziye dahil oluyor,sunu da hatırlatalım hakan karahanın yeni baslayanlar için aikido isimli bir de kitabı bulunuyor,kendiside siyah kusak 3. dan aikidocu,

rolune dair fazla ipucu vermeyeyim ama az çok tahmin etmissinizdir
  • bakalım nasıl bir rolü var
    fragmanı gördüm yine heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.
  • yanlız engin cezzar olemez,okadar da değil dizinin tiyatral agırlıgı olan bir adam,valla arkadaslar dizinin sonu geliyor diyor takıp edemedim ratinglerde durumu neki,

battlestar'ı dvd'ye bıraktım,erken veda kotu olur beah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 13 Kasım 2006; 13:11:27 >
  • La Berkei_Lee sen varya heryerde muhalfetsin abi ya

Peki benim sinirim

Ya az once SO da gelmis gecmis turk yapimi en iyi kursun cikarma sahnesi yapildi ama sansur izleyemedik resmen bugulattilar ne yapmaya calisiyolar zaten +7 yapmissiniz ne gerek varki ona RTUK ve KanalD yi cok buyuk kiniyorum

• arasın durunun takip edilme olasılığını gözardı etmemesi gerekiyordu..

bu kurgu hatalarını nasıl yaparlar aklım almıyor
    ormandaki çatışmada etrafı sarılı olan aras zahiti sırtına alarak ordan kaçabiliyor
    aras köy kahvesinden çıkarken 5 metre arkasında olan nejatın adamları ateş etmiyorlar
    nejatın adamlarının hepsi aynı takımı giyerek hiç dikkat çekmiyorlar!!! hadi takım elbise giysinde hepsi aynı tip renk giymeleri çok komik oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

arasın durunun takip edilme olasılığını gözardı etmemesi gerekiyordu..

bu kurgu hatalarını nasıl yaparlar aklım almıyor
    ormandaki çatışmada etrafı sarılı olan aras zahiti sırtına alarak ordan kaçabiliyor
    aras köy kahvesinden çıkarken 5 metre arkasında olan nejatın adamları ateş etmiyorlar
    nejatın adamlarının hepsi aynı takımı giyerek hiç dikkat çekmiyorlar!!! hadi takım elbise giysinde hepsi aynı tip renk giymeleri çok komik oluyor

aynen.. iki adımdan ateş etmiyolar..neyse köylüyü düşündüler heralde deyip geçelim..

oğuz beyede sahneden önce sağlam aikido dersi vermişler diyodum meğerse adam veriyomuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 13 Kasım 2006; 1:03:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elinter

oğuz beyede sahneden önce sağlam aikido dersi vermişler diyodum meğerse adam veriyomuş..

adam siyah kuşak 3.dan aikido ustası sen ne diyosun hafız,
    boşuna giriş yapmadı öle bi sahneyle şahaneydi valla güzel çekmişler.
  • bugünkü bölüm beklenmedik kadar sürprizlere gebe gibiydi.süper gidiyor valla
  • 8.BÖLÜM-12-11-2006

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ

2. Dünya Savaşı’nda Nazilere katılan Müslüman Türkler’in kurduğu örgüt hala varlığını neden sürdürüyor?
    Germen-Türk İmparatorluğu’nu ülke edinen Hançer Birliği Afşar Kırımlı'yı neden öldürmek istiyor?
    Yalnız Türk Aras Dağlı'yı zor bir süreç bekliyor.

http://rapidshare.com/files/3141378/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/3144383/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/3149608/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part3.rar

• dünkü son bölüm şimdiye kadarkilerin en iyisiydi, dizide tansiyon yükseliyorrrrr ...
  • 8. Bölüm

http://rapidshare.com/files/3151598/Sagir.Oda.BL.08.By.Raaami.part1.rar

http://rapidshare.com/files/3151820/Sagir.Oda.BL.08.By.Raaami.part2.rar

http://rapidshare.com/files/3153779/Sagir.Oda.BL.08.By.Raaami.part3.rar

http://rapidshare.com/files/3153679/Sagir.Oda.BL.08.By.Raaami.part4.rar

http://rapidshare.com/files/3155499/Sagir.Oda.BL.08.By.Raaami.part5.rar

Saygılar

• yaa izleyemedim,sky turkteki en heyecanlı yeri 21:50 gibi bitti,10dk maillere bakayım dedim ne cevap yazmaya kalkısıyorsun saate bir baktım 22:45,tekrarı ne zamn arkadaslar,onceden cumartesi gecesi idi sonra onuda değistirdiler

quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

dünkü son bölüm şimdiye kadarkilerin en iyisiydi, dizide tansiyon yükseliyorrrrr ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 13 Kasım 2006; 13:15:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

La Berkei_Lee sen varya heryerde muhalfetsin abi ya

Peki benim sinirim

Ya az once SO da gelmis gecmis turk yapimi en iyi kursun cikarma sahnesi yapildi ama sansur izleyemedik resmen bugulattilar ne yapmaya calisiyolar zaten +7 yapmissiniz ne gerek varki ona RTUK ve KanalD yi cok buyuk kiniyorum

Ben herşeye muhalefet değilim yahu...
    Yalnız böyle gözardı edilen şeyler sinirlerimi bozuyo...
    Ha bu arada rtükü kınıyomuşsun...
    +1905

Ekranları kirletenlere(örn. M.Ali ERBİL,Seda SAYAN,AYDIN,v.b)bişeyler yapmıyoda böyle popüler yapımlara kafayı takıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

8.BÖLÜM-12-11-2006

Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ

2. Dünya Savaşı’nda Nazilere katılan Müslüman Türkler’in kurduğu örgüt hala varlığını neden sürdürüyor?
    Germen-Türk İmparatorluğu’nu ülke edinen Hançer Birliği Afşar Kırımlı'yı neden öldürmek istiyor?
    Yalnız Türk Aras Dağlı'yı zor bir süreç bekliyor.

http://rapidshare.com/files/3141378/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/3144383/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/3149608/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part3.rar

resimdeki kukeletalıi afşar kırımlı nın büyük oğlumu ???

• TELE - BAROMETRE
    HEDEF KİTLE : A/B
    12 KASIM 2006 PAZAR
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
    1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,60 25,30
    2 STADYUM TRT1 7,20 19,00
    3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,10 18,30
    4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,60 17,40
    5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 16,90
    6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,40 16,80
    7 GUNUN ICINDEN SHOW 5,00 17,20
    8 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 4,70 17,30
    9 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 4,60 20,90
    10 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 4,30 11,60

TELE - BAROMETRE (TOTAL)
    12 KASIM 2006 PAZAR
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
    1 STADYUM TRT1 7,30 17,50
    2 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 6,50 18,00
    3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,50 16,20
    4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 18,30
    5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,90 16,40
    6 SELENA [NET] ATV 5,90 14,50
    7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,80
    8 ACEMI CADI [NET] KAND 5,70 14,10
    9 SAGIR ODA [NET] KAND 5,60 16,80
    10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,60 13,00

dizi ab grubu tarafından daha çok izleniyor.

tekrarını gece çok geç saatte yayınlıyor kanal d yayın akışından takip edebilirsin.
    Ama bi daha saatinde izlemeye çalış tekrar var diye güvenme
    defalarca dedik kanal dye güven olmaz diye.

• LİRİKAL,

Evet dünkü 8.bölümün en büyük sürprizi oydu kırmızı pelerinli adam Girayhan Kırımlı meğer hançer birliği denen örgütün başıymış.İzlemediysen mutlaka izle şimdiye kadar yayınlanan en güzel bülümdü.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.