Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Ya böyler diziler yüzünden yeni yeni kahramanlar çıkartıyorlar gereksiz yere...
    Türkiyenin polat alemdara ihtiyacı mı vardı da öyle bi karakter oluşturdunuz...
    Şimdi de arasdağlı diye bişey çıkıyo yazık ya...
    Bu ülkenin böyle çabulculara değil mustafa kemallere ihtiyacı var!!!

yürü beaaaa
    şimdi sen surlardan kızgın yağda dökersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

ÇOK GEREKSİZ SAÇMASAPAN BİR DİZİ NEYMİŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEYEN BİLGİLERİ ANLATIYOMUŞ ORTAKLIKLAR FALAN ULAN ONLAR GEÇEK OLSA YAYINDAN KALDIRIRLAR BU BİR İKİNCİSİ HINCAL ULUÇ UN DAYAĞA MAGRUZ KALDIĞI BU ÇAĞDA SENARİSTİ KESERLER

HA ÇOK MERAK EDİYORSANIZ ALIN Bİ KİTAP OKUYUN NAZİLER YAHUDİLER ALTINLARLA İLGİLİ DAHA KÜLTÜRLÜ OLURSUNUZ EN AZINDAN VURDU KIRDININ GÖRÜNTÜSÜ YOK VE TÜRKİYEMDE OKUMA ALIŞKANLIĞI OLUŞUR
    Ü

SAÇMA SAPAN DİZİLER

sen bu söylediklerinle sinema sanatını hiçe sayıyorsun. bence hiç kimse o diziyi masonlar hakkında bilgi edinmek için izlemiyor. en azından ben keyif aldığım için izliyorum. tabi ki kitap da okunması gerekir o bizim bir eksiğimiz ama bu diziyi izlemek kitap okumaya da engel değil.
    diğer bir konu sen zaten basit bir dizideki vurdudan kırdıdan etkileniyorsan senin bu tür dizileri izlemen akıl ve ruh sağlığın için zararlıdır. zaten dikkat ettiysen 7+ yazıyor...

HER YERDE BANA KARŞI Bİ TAVIR ALIYOSUN BU SANA SON İHTARIM BİDAHA KARŞIMA ÇIKMA SONUCUNA KATLANIRSIN GİT BAŞKASINA TAKIL

sen özürlü müsün kardeşim sen benim dizi yorumuma yorum(!) yazmışsın karşılığını aldın.
    def ol git başımdan çocuklarla kaybedecek vaktim yok...

• quote:

Ya böyler diziler yüzünden yeni yeni kahramanlar çıkartıyorlar gereksiz yere...
    Türkiyenin polat alemdara ihtiyacı mı vardı da öyle bi karakter oluşturdunuz...
    Şimdi de arasdağlı diye bişey çıkıyo yazık ya...
    Bu ülkenin böyle çabulculara değil mustafa kemallere ihtiyacı var!!!

no panic!!!
    sadece bir dizi
  • Bir dizi ama bunun farkında olan yok....
    Herkes bellemiş polat yok arasdağlı....
    Boş bu işler boş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Kasım 2006; 22:35:31 >
  • Aileler çocuğum bu dizilere bakıp etkileniyo onlara özeniyo diye şikayet ediyosa nasıl çocuk yetiştirileceğini bilmiyor demektir.Sen zaten çocuğunu iyi yetiştirdiysen bir sorun yok, bu tip dizileri bakar geçer etkilenmez.

KV yasaklandıda okullarda şiddet sona erdimi son 6 aydır.

O zaman sinemalarda hiç şiddet içerikli bi film gösterilmesin,herşey güllük gülistanlık gösterilsin.komedi romantik aşk meşk filmleri olsun hep ölemi istersiniz.

sadece beğendiyseniz izleyin....
  • quote:

Bir dizi ama bunun farkında olan yok....
    Boş bu işler boş....

bunun farkında olmayan sensin
  • Beyler kendinize gelin bu diziyi izleyen sadece bizim sizin gibi aklı selim insanlar değil cahil insanlar da cocukları da izliyor bu dizileri...ne çabuk unuttunuz çizgi film yüzünden camdan atlayan çocukları silahla arkadsını vuranları vs...
  • ozaman tvlerde hiçbir yayın yapılmaması gerekir
    gelin kaynana programları,sabahları çıkan kadın programları,pop star programları kurtlar vadisi gibi dizilerden daha çok hasar bırakır bu insanlar üzerinde
    olaya sadece dizi gibi bakın yeter
    kurtlar vadisi showda iken kanald haber durmadan böle haberler yaptı
    vadi kanald ye geçtiğinde ise kanald haber bu haberleri askıya aldı bu seferde show haber başladı
    medyanın gazına gelmeyin
    okuldaki olaylar kurtlar vadisi bittiğinde bittimi yani sağır oda başladığında da yenidenmi alevlendi
    bırakın bu işleri
  • Bende diyorum ama dinleyen yok hoca....
  • 8.BÖLÜM

Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

2. Dünya Savaşı’nda Nazilere katılan Müslüman Türkler’in kurduğu örgüt hala varlığını neden sürdürüyor?
    Germen-Türk İmparatorluğu’nu ülke edinen Hançer Birliği Afşar Kırımlı'yı neden öldürmek istiyor?
    Yalnız Türk Aras Dağlı'yı zor bir süreç bekliyor.

Sağır Oda’da sürpriz oyuncu:

Dizinin senaristlerinden Hakan Karahan,
    Sağır Oda'nın bu bölümünden itibaren oyuncular arasındaki yerini alıyor. Dizinin bu akşamki bölümünde Karahan, Aras Dağlı'nın eski eğitmeni Oğuz Bey karakteri ile dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak.

pazar 22.00

Hakan Karahan

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 10 Kasım 2006; 3:54:27 >

• quote:

Boş bu işler boş....

bos iş değil arkadaşım olaya çok dar bir açıdan bakıyorsun bugün turkiyede amerikan ve yahudi düşmanlığı oluşmuşsa bu kurtlar vadisi sayesindedir ama sen bu düşmanlıktan rahatsız oluyorsan o başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 10 Kasım 2006; 10:54:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologg
    quote:

Boş bu işler boş....

bos iş değil arkadaşım olaya çok dar bir açıdan bakıyorsun bugün turkiyede amerikan ve yahudi düşmanlığı oluşmuşsa bu kurtlar vadisi sayesindedir ama sen bu düşmanlıktan rahatsız oluyorsan o başka

en azından vadide geçen olaylar hakkında benim daha önceden hiçir bilgim yoktu
    vadi en azından bu olayları bizim düşünmemize yol açtı
    bu bile boş bişey değil büyük bişey
    hala arkadaşını vurmalardan falan bahsediliyor
    bunlar vadi olsada olmasada olağan şeyler
    sadece medya bulunduğu medya grubunun yararına göre haberlere öncelik veriyor

• kimse kimseye zorla kafasına vurarak bu diziyi seyrettirmiyor, isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit.
  • Bunun nesi büyük bişey ya...
    Bu saçma sapan diziler sizce hayatın gerçeklerini mi anlatıyo...
    Hayatın gerçeğini anlamak istiyosanız önce tarihlerinizi sonrada son dönem yazarların kitaplarını okumanızı tercih ederim...
    Belki siz kitaplardan nefret edip,yok ben filmi izlemek istiyorum diyosanız,ona bi lafım yok...
    Boş iş diye nitelendirdiğim bu dizilerin çok fazla abartıldığını ve bu abartıların neslimiz üzerinde kötü örnek teşkil ettiği gerçeğidir..
  • quote:

Bunun nesi büyük bişey ya...

türkiye üzerinde oynanan oyunlar hakkında milletin düşünmesi sağlamak
    evet bu büyük bişey
    dikkat edersen harfiyen doğrudur demiyorum buda olamaz zaten en azında düşündürüyor
    kitap okumak demişsin sonuna kadar katılıyorum ama sende biliyorsunki kitap okumayı sevmeyen bir milletiz ve kim ne derse desin bu tür diziler herkeze ulaşarak bu olayları düşünmesini sağlıyor ve milliyetçiliği de arttırıyor
  • İlk bolumlerini kacirdim dizinin simdi izliyorum ama anlamadigim yerler war.. zamanla anlicaz
  • quote:

Hayatın gerçeğini anlamak istiyosanız önce tarihlerinizi sonrada son dönem yazarların kitaplarını okumanızı tercih ederim...
    Belki siz kitaplardan nefret edip,yok ben filmi izlemek istiyorum diyosanız,ona bi lafım yok...
    Boş iş diye nitelendirdiğim bu dizilerin çok fazla abartıldığını ve bu abartıların neslimiz üzerinde kötü örnek teşkil ettiği gerçeğidir..

arkadasım tarih okusaydık yalandan başka bısey ogrenmezdık

ayrıca sole bısey var bır seyı gorsel olarak gormek onu okumaktan daha ıyıdır
    okuyun ben okumayın demıyorum ama mesela bır kıtabı okudunuz ve fılmıde cıktıysa muhakkak ızleyınız cunku fılmı daha etkılı olacaktır

ayrıca diziye hala boş diyorsun sana bır sorum olacak oturup diziyi izledinmi??
    bu tür diziler turk ınsanını kendine getirdi amerikanın amaçlarının ne oldugunu falan fılan bu dızı ogrettı ınsanlara

ama gordugum kadarıyla ızlemeden yorum yapıyorsun

• Türkiye üzerinde oynan oyunları gösterdiği açık bişey...
    Ama bunu polatın veya arasın kişisel meselesi haline getirmek,intikam hissini seyirciye hissettirmek çok tehlikeli bişey.Şimdiki lise zamanındaki gençlerimiz onların nefis meselesini izlerken kendinide o konuma getirip çevresindekilere zarar veriyo...
    Ve bunun temelinde yatan şeyde cahillik...
    Kitap kültürünü bi şekilde aşılamamız lazım.Ama bu tür yapımlarda cahilliğimizi iyice körüklüyo...
  • quote:

Türkiye üzerinde oynan oyunları gösterdiği açık bişey...
    Ama bunu polatın veya arasın kişisel meselesi haline getirmek,intikam hissini seyirciye hissettirmek çok tehlikeli bişey.Şimdiki lise zamanındaki gençlerimiz onların nefis meselesini izlerken kendinide o konuma getirip çevresindekilere zarar veriyo...
    Ve bunun temelinde yatan şeyde cahillik...
    Kitap kültürünü bi şekilde aşılamamız lazım.Ama bu tür yapımlarda cahilliğimizi iyice körüklüyo...

evet bak o tartısılarbilir burada ama diziye tamamen bos demek cok yanlıs birsey
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologg

quote:

arkadasım tarih okusaydık yalandan başka bısey ogrenmezdık

ayrıca sole bısey var bır seyı gorsel olarak gormek onu okumaktan daha ıyıdır
    okuyun ben okumayın demıyorum ama mesela bır kıtabı okudunuz ve fılmıde cıktıysa muhakkak ızleyınız cunku fılmı daha etkılı olacaktır

ayrıca diziye hala boş diyorsun sana bır sorum olacak oturup diziyi izledinmi??
    bu tür diziler turk ınsanını kendine getirdi amerikanın amaçlarının ne oldugunu falan fılan bu dızı ogrettı ınsanlara

ama gordugum kadarıyla ızlemeden yorum yapıyorsun

Evet diziyi izledim.Aras dağlının mesleğini bırakıp,görevini kişiselleşttirdiği zamana kadar takip ettim...
    Çünkü o andan itibaren yeni bi hayal kahramınımız olucak ve bu kahraman gene bizim gençlerimize kötü örnek olucak...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.