Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

8.BÖLÜM-12-11-2006

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ

2. Dünya Savaşı’nda Nazilere katılan Müslüman Türkler’in kurduğu örgüt hala varlığını neden sürdürüyor?
    Germen-Türk İmparatorluğu’nu ülke edinen Hançer Birliği Afşar Kırımlı'yı neden öldürmek istiyor?
    Yalnız Türk Aras Dağlı'yı zor bir süreç bekliyor.

http://rapidshare.com/files/3141378/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/3144383/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/3149608/sagir_oda_8.bolum_by_maydemir52_www.capturem.com.part3.rar

üstadım eline sağlık paylaşımın için.devamını mutlak bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

quote:

Orjinalden alıntı: elinter

oğuz beyede sahneden önce sağlam aikido dersi vermişler diyodum meğerse adam veriyomuş..

adam siyah kuşak 3.dan aikido ustası sen ne diyosun hafız,

nasıl konuşma o öyle çakal
  • yaa hocam ne yaptın izleyemedim tekrarı ne zaman diye sormustum

quote:

LİRİKAL,

Evet dünkü 8.bölümün en büyük sürprizi oydu kırmızı pelerinli adam Girayhan Kırımlı meğer hançer birliği denen örgütün başıymış.İzlemediysen mutlaka izle şimdiye kadar yayınlanan en güzel bülümdü.

• Dün akşamki bölümde dikkatimi çeken bir kaç nokta oldu:

1) Girayhan; Lala'nın arabadan atıldğını söyledi ama Lala'nın üstü başı hiç de arabadan atılmış gibi değildi.

2) Zait vurulunca, ormanda Aras'ın arkadası kamyonetle onları kendı evıne göturdu. Bu sahnede kamyonete yururken hava aydınlıktı. Kamyonetle eve gıttıler ancak eve vardıklarında hava iyice kararmıştı. Hadi ev uzak dıyebılırsınız. Bu kabul edilebilir; ancak daha Aras'ın arkadaşı ortada yokken Aras ve Zait kaçmaya çalışırken, Aras; Zait'e "biraz dayan buralarda bıldıgım bir yer var, 1 saat kadar sürer" dedi. Yaralı bir insanla yürüyerek 1 saat olan yer kamyonetle nasıl oluyor da aksam karanlıgına kadar suruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Kasım 2006; 10:05:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

yaa hocam ne yaptın izleyemedim tekrarı ne zaman diye sormustum

quote:

LİRİKAL,

Evet dünkü 8.bölümün en büyük sürprizi oydu kırmızı pelerinli adam Girayhan Kırımlı meğer hançer birliği denen örgütün başıymış.İzlemediysen mutlaka izle şimdiye kadar yayınlanan en güzel bülümdü.

- yazık olmuş..

- alpyanar naaptın yaa sait deil zahit zahit

-lala kendini kurusıkıyla vurdu heral..ilk dedim ana herif kendini öldürüyo ama numaraymış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 13 Kasım 2006; 22:36:15 >

• ya elim sürçmüş
    quote:

Orjinalden alıntı: elinter

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

yaa hocam ne yaptın izleyemedim tekrarı ne zaman diye sormustum

quote:

LİRİKAL,

- yazık olmuş..

- alpyanar naaptın yaa sait deil zahit zahit

-lala kendini kurusıkıyla vurdu heral..ilk dedim ana herif kendini öldürüyo ama numaraymış..

• Bazı olaylar çok basit kurgulanıyor...

konu oarak güzel bir dizi.
  • Dikkat:

Başlıkta yazdığımız gibi burada Sağır oda bölümleriyle ilgili herşey yazılabilir,
    isteyen istediği yorumları yapabilir
    dizinin yeni bölümleri yayınlandıktan sonra eğer izlemediyseniz 'spoiler içerik'
    olabileceğini düşünerek,
    bu sayfaya bakın dediğim gibi diziyle ilgili her türlü yorum yapılır.

O nedenle yeni bölümü izledikten sonra gelmeniz sizin için daha faydalı olur.Ben üstte bi soru sorulmuş ona cevap verdim.Cevap dizinin önemli biyeryle ilgiliydi.Ona göre okuyun burdaki yazıları.

ayrıca Elinter ben 'çakal' denecek kadar bi yazı yazmadım sadece senin yazdığını tasdikler bi cevap yazdım.sözlerine dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 14 Kasım 2006; 18:10:38 >
  • bu ne dıkkat böyle
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Dün akşamki bölümde dikkatimi çeken bir kaç nokta oldu:

1) Girayhan; Lala'nın arabadan atıldğını söyledi ama Lala'nın üstü başı hiç de arabadan atılmış gibi değildi.

2) Zait vurulunca, ormanda Aras'ın arkadası kamyonetle onları kendı evıne göturdu. Bu sahnede kamyonete yururken hava aydınlıktı. Kamyonetle eve gıttıler ancak eve vardıklarında hava iyice kararmıştı. Hadi ev uzak dıyebılırsınız. Bu kabul edilebilir; ancak daha Aras'ın arkadaşı ortada yokken Aras ve Zait kaçmaya çalışırken, Aras; Zait'e "biraz dayan buralarda bıldıgım bir yer var, 1 saat kadar sürer" dedi. Yaralı bir insanla yürüyerek 1 saat olan yer kamyonetle nasıl oluyor da aksam karanlıgına kadar suruyor

• evet bazı olayla cok basıt kurgulanıyor ama zamanla duzelecek benım gorusum bu bolumde acaıp bı zaman karmasası vardı bı aksma bı sabah
  • pazar günü KV_IRAK varmış o zaman yeni bölüm yok.
  • Kurtlar Vadisi Masonlara el atınca hepsi atmaya basladı ama vasat Sagır Oda oyunculuk cok yapay geliyor bana.

Kurtlar Vadisi Illuminati gibi bir orgutu gozler onune serdi bunlardada Hancer Birligi diye sacmalık Tapınak Sovalyeleri ve Hashasin Tarikatından esinlenilmis ama bir fiyasko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Kasım 2006; 1:08:32 >
  • 9.bölüm ne oldu.ne zaman gösterilecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

9.bölüm ne oldu.ne zaman gösterilecek?

bişey olmadı 9. bölüm 26 kasım pazar 22.00 de kanal d de.....

Kv_IRAk filmi yayınlandığı için yoktu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

9.bölüm ne oldu.ne zaman gösterilecek?

bişey olmadı 9. bölüm 26 kasım pazar 22.00 de kanal d de.....

Kv_IRAk filmi yayınlandığı için yoktu.

teşekkürler.
  • 9.BÖLÜM

26 KASIM PAZAR
    22,00 de

Türkiye Bu Örgütü Tartışacak: HANÇER BİRLİĞİ

2. Dünya Savaşı'nda Nazilere katılan Müslüman Türkler'in kurduğu örgüt yıllar sonra hangi amaçla ortaya çıkacak?
    Hançer Birliği, İstihbarat Daire Başkanı Enver Bey'i neden ve hangi yöntemle öldürecek?
    Aras Dağlı bu cinayeti nasıl çözecek?
    Sağır Oda'nın bu bölümünde, Aras Dağlı,Hançer Birliği'nin Enver Bey suikastini ve kendisine kurulan komployu çözüyor. Sakın kaçırmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 24 Kasım 2006; 22:36:27 >

• tanıtımda neden karakterin öldürüldüğünü yazarki bırakta merak edelim

• yeni bölüm fragmanı için :

http://www.youtube.com/watch?v=3NRIDoaW4dU
  • quote:

yeni bölüm fragmanı için :

http://www.youtube.com/watch?v=3NRIDoaW4dU

• bugünkü bölüm süperdi.Aras Başkanlığa gelemedi ama
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.