bende cok isterdim ama o eski hevesi alamiyorum..server 100% süper. adminler harika. ama ne bilim..
Bende Onun İcin Tekrardan Geri Dondum. bana kalsada eski zevki alamiyorum ama dost ortaminda daha iyi olucagini dusunuyoruz.5 kisilik bir turk toplulugu olusturduk
JosPehJ
kullanıcısına yanıt
güzel abi kasin siz, ben öyle aradabi girerim Party den düsmüstüm bikere sonra ciktim haha 195 suan sanirim MG acicaktim herkes BK akicak diyor..karar veremedim
Ben Bkyim :) kasmasi cok zor ama cabaliyoruz 307 lwl oldu benim.dedigim gibi gelirsen pm atman yeterli.
Biri muWhite paylasmisti, simdiye kadar gordugum en guzel Client lerden biri guvenli ama 15 kisi felan online, burda dandik server 250 kisi nasil oluyor bu isler ben anlamadim gitti.
Oyundan Pm Atabilirsin Birseye İhtiyac Olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: JosPeh
Oyundan Pm Atabilirsin Birseye İhtiyac Olursa.
tamam
Oyunda olan var mı
5 Saat PM attim cevap vermedni
Boş spot yok,daviastaki spotlar bile dolu..Jospeh sanada ne zaman mesaj atsam afksın.
Animals adlı guildin başkanı var California diye adam beni aldı guilde.Hangi dilde konuştuğunu bilmiyordum arkamdan geliyordu sadece guild yazısını gördüm heralde guilde gel demek istiyor diye düşündüm.Guilde bir girdim adam meğersem Türkmüş Serverin ait olduğu ülkenin dilinide biliyormuş..2 tane türk var guillde benle 3.Oyunda bihayli Türk var.Ben bu kadar Türk'ü ilk defa birarada gördüm yabancı serverda.
Albert De Salvo
kullanıcısına yanıt
oha :D fenaaaa
Albert De Salvo
kullanıcısına yanıt
Nickin ne? Benim nick:Hellobaby oyundaysan pmatabilirsin online im
SpawN ismim arkadaslar yeni basladim 300 lvl lerdeim pm atin guilde geliyim bende .... gayet guzel server sadece 97 version oldugu icin kisayol tuslari calişmio M ye basinca harita gibi ama olsun saglam server...
Bende Başlıyorum Arkadaşlar Türk POWER OP! ismim EbEdi61 olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: MuKoLiK
Bende Başlıyorum Arkadaşlar Türk POWER OP! ismim EbEdi61 olucak.