Şimdi Ara

Sağlam 97D Server Arayanlar içeri Resetlendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max reset 10 diyor. Peki 10 resten sonra ne yapicaz
  • ROWLER kullanıcısına yanıt
    10 res sadece simdilik articak zamanla ;)
  • Sen naptın atabildin mi res
  • Hata veriyor bende. Çözemedim bir türlü. "Main.exe çalışmayı durdurdu" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveDark

Hata veriyor bende. Çözemedim bir türlü. "Main.exe çalışmayı durdurdu" diyor.

uyumluluk modunu win7 yapıp yönetici olarak çalıştırın.Bide öyle deneyin.
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Sansar salvo yerinde duramayan adam ^^
  • ROWLER kullanıcısına yanıt
    oynamiyorum haci
  • fazla accountu olan varmi :D
  • arkadaşlar kayıt almıyo ? fazla account olan var mı yada nasıl yeni account alınıyo bilen varmı ?
  • mu optinet için jet dowland linki https://www.sendspace.com/file/gvvgmo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

Orijinalden alıntı: BraveDark

Hata veriyor bende. Çözemedim bir türlü. "Main.exe çalışmayı durdurdu" diyor.

uyumluluk modunu win7 yapıp yönetici olarak çalıştırın.Bide öyle deneyin.

Herşeyi denedim olmadı. Admin'i skype ekledim. Tw ile girdi oda sokamadı oyuna.
  • İtem yaparim bi ara girip unuturmqyin cok sahsiyetsizler var turkleri hic sevmezler dieturk klani vardi karaktersizlerin dio siz bizi 500 yil kopek gibi calistirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar clientin içinde ayarları anlatmıslar win7 için, sadece bulgarca oldugu için anlamamışsınız.
    Denetim Masası\Görünüm\Görüntü - ClearType metni ayarla ve ileri sonuna kadar ileriye tıklayın oyuna girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Arkadaşlar clientin içinde ayarları anlatmıslar win7 için, sadece bulgarca oldugu için anlamamışsınız.
    Denetim Masası\Görünüm\Görüntü - ClearType metni ayarla ve ileri sonuna kadar ileriye tıklayın oyuna girer.

Onuda yapmıştım zaten, olmadı :D
  • Main den girme, launcher dan gir bende bir sorun yok.
  • Merhaba arkadaşlar... Oyunun önceki sezonunda oldukça ses getirmiştik guild olarak şu an tam aktif olarak oynayamıyorum ama gelicem :) şu an 300 online civari oluyor. Oyunun adminiyle konuşuyorum. Hem teşekkür etti hemde bir çok hacker geldi diyor :D Bu serverin en çok sevdiğim yani donate item satişi olmaması.

Oyunda olan arkadaşlar yazarsa bi guild kuralim tekrar yardımlaşarak zevkli bir hale getirebiliriz.
  • Ali bırakın bu yabancı sevdasınıda aç bir Türk Serveri donate satısı yapma. Gelsin senin oyununda oynasınlar. Gidip yabancıların bi taraflarını kaldırmayın Allahınızı severseniz. Benim servera gelin demiyorum donate satısı var olmasa ben serveri acık tutamam. Yapabilecek varsa yapsında Türkler kendi serverlarında oynasın. Yarın öbür gün Türkler güçlendiğinde yabancılar birlik olup admine şikayet ettirip sizi saf dışı bıraktıracaklardır. Benim başıma 2001-2003 yılları arasında geldi oradan biliyorum.

Başarılar..
  • Yanlış anlama olmaz kardeşim ben senin yaptıklarına gerçektende saygı duyuyorum ama zevk alarak oynadiğim ve oynadiğimiz bir server. donate item yerine credits sistemi kullanılıyor keşke böyle bir ortam Türk serverlerinde de olsa ama yok maalesef, yapamadık...
  • Rowler akar TheOne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldukca kalabaliğiz sanirim... :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.