Şimdi Ara

sağlam, akıllı, silahtan anlayan tecrübeli warriorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar, genelde cg ye takılırım ben ama burasıda ilk göz ağrım o yüzden bu forumdaki arkadaşların fikrini de almak istedim.. lütfen ss demeyin, yorumlarınızı yazın ben itemlerin tüm özelliklerini yazcam buraya;

Ben 77 lvl diesde orc warrior kullanıcısım. Elımde +8 lugias ve +8 hanguk vardı. Bu itemleri ve ustunede 12 gb vererek reb+7 avedon aldım. Avedonu aldığım kişiyle bıraz tanısıklık da oldu ve o arkadaş orağıyla problem yaşadığından avedonu tekrar ıstıyor verdığım ıtemlerı gerı verecek. Şimdi sizlerden istediğim akıllıca yorumlar burdan gelecek yorumlara gore avedonu verıp tekrar eski itemlerimi ve 12 gb mı alcam ama çok kararsızım oyun ıcındede çok kişiye sordum kafam çok karısık.

+8 lugias(no reb)=120ap
    80 flame damage
    13 healt
    24 dex
    hız normal
    +8 hanguk(no reb)=102 ap
    13str
    90 posison damage
    hız normal
    reb+7 avedon =190ap
    93 glacier damage
    233hp mp
    hız slow

siz olsanız lvl 77 warriorda, lugi hanguk ikilisini mi kullanırdınız yoksa 190 ap reb+7 avedon mu,

• Avedon

edit: rebirth+7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccm* -- 26 Eylül 2007; 10:25:31 >
  • valla inanmıyorum ama şahsen ben avedonu kullanırdım. zaten very slow değil.
  • ben lugias hanguk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Avedon +0 134 20 Glacier 50HP 50MP
    Avedon +1 134 20 Glacier 50HP 50MP
    Avedon +2 140 30 Glacier 75HP 75MP
    Avedon +3 146 40 Glacier 100HP 100MP
    Avedon +4 152 50 Glacier 125HP 125MP
    Avedon +5 158 60 Glacier 150HP 150MP
    Avedon +6 164 70 Glacier 175HP 175MP
    Avedon +7 172 80 Glacier 200HP 200MP
    Avedon +8 184 90 Glacier 225HP 225MP
    Avedon +9 202 100 Glacier 250HP 250MP
    Avedon +10 232 110 Glacier 275HP 275MP

Avedon +7 nasıl 190ap?

Avedon +7 reb. demiş arkadaş
  • +7 avedon degil reb+7 avedon yaw oyundada kime solesem +7 avedon anlıyo, bu reb+7 avedon 190 ap diğer bir deyisşle yaklaşık +8,5 avedon , ben çok kararsız kaldım biraz akıllı yorumlar gelirse takası bugun yapcam çocugada ayıp oldu oyalıyorum 3 gundur.
  • Bence verme vermeden önce düşüncekti ortağı ne der diye verme bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kesinlikle verme o itemi çok çılgın bir item ama geçen sene silinmişti tekrar öyle bir şey olursa üzülürüm senin adına
  • silinme ihtimali bu saaten sonra yok denecek duzeydeki oyle bi durum olsa yani bf itemleri siliniyor olsa lugi de bf itemi o da gider, teknik yorum yapacak bu itemleri kullanmış arkadaşlar varsa onlardan da yorum bekliyorum. Bu arada lugi ve hangukuda reb+9 exp raptor verek almıştım o da 201 ap ydı ve halen aklım ordada kalmış durumda ama o durum artık gerıde kaldı dönüşü zor gibi
  • bence sen tekrar +9 raptor almaya bak exp veya normal gercekten çılgın item vurdun mu ses gelir o item le
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

valla inanmıyorum ama şahsen ben avedonu kullanırdım. zaten very slow değil.

Bu arkada$ daha önce ardream charının resimlerini koymu$tu.İnanmamak gibi bi durum yok.

Soruya gelince de Avedon bence diğer itemleri katlar.Hem vereceksende neden eski paraya veresin ki ?Daha fazla para verirse dü$ünürsün
  • valla benim adream charımı hatırlayacagın hiç aklıma gelmezdiki bu forumdada uzun süredir yoktum helal olsun, adreamda human warriorum vardı en son birine güvenip raptoru gösterdim o da ss alıp beni cg ye reklam yaptıgı gun ardreamı bıraktım ama charım halen duruyor, uzun sürede ardreama gırmeyı dusunmuyorum cz daha akıllı ve olgun ınsanlarla dolu, sevdim cz yi ama charı 80 a kastırıyorum kardesıme, saglam adam çok. Reb+9 exp raptoruda zamanında çok sordum ve lugi hanguk inanın pk da daha iyi vuruyordu raptordan. Raptorla atak 2980 oluyordu lugi ve hangukla 2600 ama raptorla 800-850 vurduklarıma lugı hangukla 1000 vuruyordum ama raptorunda ap manyakdı işte. bazılarıda reb+7 avedonu duz +9 raptordan bıle iyidir dıyolar pk da..
  • +8 leri hic düsmedi elimize.
    ama her 3 ününde +7 sini kullandım...
    Lugias hanguk her zaman daha üstün...
    + avedonu da bi türlü sevemedim.
    o silahda bi amelelik var ama anlamadım ne oldugunu.

lugias ozellikle cok saglam item.
    dex statin gercekten ise yaradigini da uzunca zaman test ettikten sonra anladim..
    Dex PKda yariyo. anlasiliyo.

bir de kombo yetenegin nasil ?
    77 warrior yapmissan sanırım boyle bi soruyu sormaya gerek yok ama.

kombo da iddiam yok diyosan yine Lugi...
    ama cok iyi kombom var dersen ....
    Tekrar dusun. keza avedon komboda cok iyi.
  • cg de reklam olduktan sonra bu ss i burda yayınlamanın bı zararı yok ,,lugı+8 ve hanguk +8 almıştım bu raptoru veripte

sağlam, akıllı, silahtan anlayan tecrübeli warriorlar
  • +8 Lugias +8 hanguk bunlar daha iyi qibi duruo aslında bize sorman hata bunları kullanan sensin ve damageler arasındaki farkı ve seriliqi sen daha iyi bilirsin..Eqer qeri veirceksende aynı degerde verme
  • evet kulanan benim ama ben genelde raptor kullandım, ardreamdan cz ye atladım 77 charı satın aldıgımdan ve lugı hanguk ve avedonu az kullandıgımdan bu kadar kafam karısık, bu itemleri çok kullanan varsa burda fikirlerini almak ıstedim sadece, şunu farkettim ama lugideki dex pk da sektirmiyor kolay kolay ama spear olmaları zayıf yonlerı flame damage ve healt + yonlerı, avedon arada sekıyor ama axe olmasıda avantaj, lugi+8 piyasada çok ama avedon sayılı diesde pek yok yani anlıcagınız bıraz teknik yorum yapacak arkadaşların fikrine ihtiyacım var benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartalı1111

slm arkadaşlar, genelde cg ye takılırım ben ama burasıda ilk göz ağrım o yüzden bu forumdaki arkadaşların fikrini de almak istedim.. lütfen ss demeyin, yorumlarınızı yazın ben itemlerin tüm özelliklerini yazcam buraya;

Ben 77 lvl diesde orc warrior kullanıcısım. Elımde +8 lugias ve +8 hanguk vardı. Bu itemleri ve ustunede 12 gb vererek reb+7 avedon aldım. Avedonu aldığım kişiyle bıraz tanısıklık da oldu ve o arkadaş orağıyla problem yaşadığından avedonu tekrar ıstıyor verdığım ıtemlerı gerı verecek. Şimdi sizlerden istediğim akıllıca yorumlar burdan gelecek yorumlara gore avedonu verıp tekrar eski itemlerimi ve 12 gb mı alcam ama çok kararsızım oyun ıcındede çok kişiye sordum kafam çok karısık.

+8 lugias(no reb)=120ap
    80 flame damage
    13 healt
    24 dex
    hız normal
    +8 hanguk(no reb)=102 ap
    13str
    90 posison damage hız normal
    reb+7 avedon =190ap
    93 glacier damage
    233hp mp
    hız slow

siz olsanız lvl 77 warriorda, lugi hanguk ikilisini mi kullanırdınız yoksa 190 ap reb+7 avedon mu,

Arkadaşım hanguk +8 da posion damage 100 dür bence ztn sallıyorsun sen

• quote:

Orjinalden alıntı: spartalı1111

evet kulanan benim ama ben genelde raptor kullandım, ardreamdan cz ye atladım 77 charı satın aldıgımdan ve lugı hanguk ve avedonu az kullandıgımdan bu kadar kafam karısık, bu itemleri çok kullanan varsa burda fikirlerini almak ıstedim sadece, şunu farkettim ama lugideki dex pk da sektirmiyor kolay kolay ama spear olmaları zayıf yonlerı flame damage ve healt + yonlerı, avedon arada sekıyor ama axe olmasıda avantaj, lugi+8 piyasada çok ama avedon sayılı diesde pek yok yani anlıcagınız bıraz teknik yorum yapacak arkadaşların fikrine ihtiyacım var benim

kardes +7 avedon yerine +8 2h giga almaya calıs bide gigayı dene istersen
  • Hiç bişi demeden Avedon diyorum...
  • ben bunların üçünüde kullandım sadece lugias8 kullanmadım onun yerine hanguk 8 toto 8 kullanmıştım aveonu rebirth 7 kullanmadım normal +8 kullanmıştım ve avedonu o kdr çok sevdim ki hala arar durumdayım bence avedon kullan ama yinede sen bilirsin bu arada bende diesdeyim charın nickini verirsen dies cz de vs felan yaparızbu arada snn verdiin itemlerle rahat +7 rebirth avedon alınabilir 12 gb kar olur gibi geri alırsan bnm görüşüm ve 12 gb bu zamanda baya ii para
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.