Şimdi Ara

sağlam, akıllı, silahtan anlayan tecrübeli warriorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ha bide +8 hanguk'un apsi 97 die biliorum ben yanlış yazmış olabilir miisn?
  • ya abicim millet avedon diye birbirini öldürüyor. lugi-hanguk daha iyi olsa hiç adam geri ister mi ?
    adamı farkında olarak yada olmadan kazıklamışsın adam da kazığı yerinden çıkarabilirmiyim diye bi şansını denemiş. Ona bu şansı verme.

en azından şöyle düşün!!! senin verdiğin itemler +8 aldığın item +8,5
  • bence geri verme avedon daha iyi gibi hem rebith 7 yani daha ne olsun boşver verme yada üstüne 12 gb değilde 21 gb iste ayaküstü 9 gb kar yapmıs olursun
  • salladıgım yok yaw 100 posison dogru ama ap 97 ydıı ama gorunurde gerçekte 102 ap ydı hanguk ve en son yenı moradonla 102 olarakda gorunmeye basladı ap, sallayan dıyen arkadaş elinde reb+9 exp raptor olan biri sence sallarmı az mantıklı ol, bu arada charımın nickini sordu bi arkadaş, ATSINAGI 77 warrior orc,,
  • ave ave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17.05.2000 -- 26 Eylül 2007; 13:45:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartalı1111

salladıgım yok yaw 100 posison dogru ama ap 97 ydıı ama gorunurde gerçekte 102 ap ydı hanguk ve en son yenı moradonla 102 olarakda gorunmeye basladı ap, sallayan dıyen arkadaş elinde reb+9 exp raptor olan biri sence sallarmı az mantıklı ol, bu arada charımın nickini sordu bi arkadaş, ATSINAGI 77 warrior orc,,

humandın sen en son?
  • evt ırk degişiminin açılmasını bekliyorum hh olcam tekrar
  • rebirt +7 avedon resmi koyda koleksıyona eklıyım resmini
  • reb+9 exp raptorun ss inide aldınmı? avedonu ancak akşam işten çıkınca evde koyabılırım,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartalı1111

reb+9 exp raptorun ss inide aldınmı? avedonu ancak akşam işten çıkınca evde koyabılırım,,

raptorun rebırt +11 resmi var rebirt +9 halı işe yaramaz zaten resim jpg değil. Avedonun resmını atarken fpg olarak kaydette ne olduğu belli olsun
  • bence bırak hepsini rebith +8 giantic axe ala onu kullan bida hiçbir itemi gözün görmez
  • +9 giga çok aradım bulamadım ama reb+8 bulmak da zor sanırım,,80 a kadar bunla veya lugi hanguku alıp devam etcem, veyada hb+9 bulmaya çalışcam. Avedon +9 sanırım bir kişide var dunyaları ıstıyor giga +9 da serverda 4 tane varmış bı tanesının sahıbını buldum o da 1425 ytlden satmıs sattıgı adamada ulaşamadım..
  • Lugias ve hanguk ... Neden derseniz combo BİLİYORSAN tabiki .. + Avedonda iyi bir silah ama hanguk'un str bonus u bence avedonun aleyhine .. Avedon sadece mana nı çoğaltıyor.. Lugias hp de çoğaltıyor yanılmıyor isem.. gerisi sana kalan bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: halacboy

bence bırak hepsini rebith +8 giantic axe ala onu kullan bida hiçbir itemi gözün görmez

İnş aklımdaki hedef bu rebirt +8 giga..Umarım basarımda gözum artık başka bişeyi görmez
  • Avedon Akar...+9 Raptorum Var Bide +7 Giga 2h Light. Var.Gigadan Şaşmıyorum.Sekme İhtimali Kesinlikle Yok Axe Ların.Ve Glacier Lİghting Vb Damageleri YÜksek Oldugu İçinde Atagından Daha Sağlam Damage Verebiliyo Avedon Derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::DarKBLuE:::

Avedon Akar...+9 Raptorum Var Bide +7 Giga 2h Light. Var.Gigadan Şaşmıyorum.Sekme İhtimali Kesinlikle Yok Axe Ların.Ve Glacier Lİghting Vb Damageleri YÜksek Oldugu İçinde Atagından Daha Sağlam Damage Verebiliyo Avedon Derim...

eminim vardır raptorun
  • Arkadas az once yıne aradı, avedonu tekrar istedi ama galiba vermicem.. Hayırlısı artık avedonla devam etcem. lvl yükseldikçe ap de önem kazanacak birazda ondan avedonu vermeyi düşünmüyorum yorumlarınız içinde teşekkürler avedonu kullanma konusunda bana yardımcı oldunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.