Şimdi Ara

Sağlam bir havya önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobi amaçlı kullanıyorum ucuz havyalar uzun ömürlü olmuyor, düzgün bir havya ya ihtiyacım var.

• Bütçeniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

Bütçeniz ne kadar?

150 tl kadar
  • Weller marka havyalar gayet iyidir, fiyatları biraz yüksek sanırım.
  • Cyber 852D modeli bütçenizin biraz üstünde ama tavsiye ederim. Sıcak hava tabancası da var. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, bir sorununu görmedim.

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/cyber-852d-sicak-hava-uflemeli-havya-istasyonu-111425404
  • Tahta saplı havya + yanmaz uç + reçine emdirilmiş bulaşık teli

Şaka bir yana Proskit'ten şaşma...

Fiyatı gayet uygun. 30 watt işinizi görür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalem öneririm tabanca tercih etme bence...
  • sürrealmeraklı kullanıcısına yanıt
    Ben 20-30 tllik kalem havyalardan 4 tane yaktım ve her seferinde de çarpılma riskiyle atlattım. İlk başta sapı çok ısınır sonra sonra içindeki kablolar erimiş olur ve bir kıvılcım bir parlama havya ölür. Elimde Ricco 100 wattlık bir tabanca havya var 25 tl ye aldım gayet memnunum. Kendi ucunu sevmedim kalın bakır kablodan endim yapıp kullanıyorum ve haliyle bakır bir süre sonra fazla ısıdan eriyip ucu kırılıyor ama kendi ucu sağlam bir şey olmaz
  • 100W lik havyalar televizyon gibi seylerde kullaniliyor. Elektronik malzemeleri yakabilirsiniz.

• somon da var
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Lm386 entegresine basılı tutup hayvan gibi ısındıktan sonra 2-3 saniye değdirirsek garanti o entegre yanar mı ? Çok aşırı ısınıyor ben 2 devre yapım ikiside çalışmadı bu zamana kadar ilk defa çalışmayan gördüm halbuki her şey doğru kondansatörün biri devreyi çalıştırmadan şişmişti bunlar hep havyadan mı başıma geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 26 Mayıs 2014; 17:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Lm386 entegresine basılı tutup hayvan gibi ısındıktan sonra 2-3 saniye değdirirsek garanti o entegre yanar mı ? Çok aşırı ısınıyor ben 2 devre yapım ikiside çalışmadı bu zamana kadar ilk defa çalışmayan gördüm halbuki her şey doğru kondansatörün biri devreyi çalıştırmadan şişmişti bunlar hep havyadan mı başıma geliyor ?

Buyuk ihtimal. Sonucta isi yapiyi bozabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.