Şu an l2-survival başı çekiyor. Günün her anı 1000+ player. Ruins of despair'den tut her yerde PvP mevcut. Ondan iyisi çıkana kadar , en iyisi l2-survival.
Şu an l2-survival başı çekiyor. Günün her anı 1000+ player. Ruins of despair'den tut her yerde PvP mevcut. Ondan iyisi çıkana kadar , en iyisi l2-survival.
Tamam addic o serverde başlıyorum bana yardımcı olabilirmsin ?
quote:
Orijinalden alıntı: MadaraUchiha
Tamam addic o serverde başlıyorum bana yardımcı olabilirmsin ?
Alıntıları Göster
Buranın rateleri cok düşük hocam . High rate server lazım bana
quote:
Buranın rateleri cok düşük hocam . High rate server lazım bana
Alıntıları Göster
Agp deactivided diyor . Oyunu acamıyorum
quote:
Agp deactivided diyor . Oyunu acamıyorum
Alıntıları Göster
Ratesi zaten 50x hocam ..High rate arıosan kac x olmasını istiosun ? Ayrıca saglam olmasınıda sart kosuyosun 1000x saglam bi server gormedim ben bugune kadar. L2-Survival a mage olarak baslarsan gayette rahat exp alırsın tavsiyet o..
Orc kullanışsız , Serverda IMP de olsun ACM de olsun Sps , Sh ve Sorc item , para ve Exp kasarken büyük avantaj sağlıyor. Biz yaşadık gördük. Acele etmeyin temeli iyi atın derim server bomba..
quote:
Orijinalden alıntı: Addic7
Orc kullanışsız , Serverda IMP de olsun ACM de olsun Sps , Sh ve Sorc item , para ve Exp kasarken büyük avantaj sağlıyor. Biz yaşadık gördük. Acele etmeyin temeli iyi atın derim server bomba..
Alıntıları Göster
Tamamdır abi . O zaman yine kendime bi spellsinger yapıcam . Bu arada agp hatası veriyor yine de oyuna giriyorum sonra error veriyor . Ekran kartımı güncellemeliyim
quote:
Tamamdır abi . O zaman yine kendime bi spellsinger yapıcam . Bu arada agp hatası veriyor yine de oyuna giriyorum sonra error veriyor . Ekran kartımı güncellemeliyim
Alıntıları Göster
Yok ya yine critical error verip atıyor .
quote:
Yok ya yine critical error verip atıyor .
Alıntıları Göster
Ya zaten oraya başlama. Pc performansının çok iyi olması gerekiyor.. Serverın rateleri güzel playerda güzel fakat aşırı kalabalıktan Pc kaldırmıyo :/
Burayı dene ;) Türk serverı yeni açıldı.. 1 hafta içinde player sayısı yükselir.. 500x high rate pvp server. Zaten verdiğim sitelerde içeriğine bakarsın..
(Genelde herkes kendi oynadığı server ıtavsiye eder. Bence L2Survival güzel fakat çok kalabalık dediğim gibi.. )
quote:
Orijinalden alıntı: IOwnYouu
Ya zaten oraya başlama. Pc performansının çok iyi olması gerekiyor.. Serverın rateleri güzel playerda güzel fakat aşırı kalabalıktan Pc kaldırmıyo :/
Burayı dene ;) Türk serverı yeni açıldı.. 1 hafta içinde player sayısı yükselir.. 500x high rate pvp server. Zaten verdiğim sitelerde içeriğine bakarsın..
(Genelde herkes kendi oynadığı server ıtavsiye eder. Bence L2Survival güzel fakat çok kalabalık dediğim gibi.. )
Alıntıları Göster
Onur hala Türk serverlarında mı takılıosun kardesım....
Merhabalar... Nasılsın kardesım...Uzun süredir yoktum iş güç L2ye de ara vermiştim...
Şimdi ufaktan başlamak istiyorum tekrar bakalım neler olcak...
Herkese tekrar selamlar...
Alıntıları Göster
survivalde bishopda cok iyi kasio bnce ilk bishopla başlarsaniz daha iyi kasarsnz. ACM deki moblari c grade weapon ile bile sph dan daha hizli kesiolar. Lethali flnda var bnce ilk bishop yap.
quote:
Orijinalden alıntı: RollBang
survivalde bishopda cok iyi kasio bnce ilk bishopla başlarsaniz daha iyi kasarsnz. ACM deki moblari c grade weapon ile bile sph dan daha hizli kesiolar. Lethali flnda var bnce ilk bishop yap.
Alıntıları Göster
Bende dayanamadım necro açtım. orc dan başka charla oynamazdım ama olcak gibi değil ya. l2survival da titan felan hiç iş yapmıyor diyebilirim. ACM beni bekle aa kasacam üç armoru yapana kadar titana geçmiyecem
quote:
Orijinalden alıntı: cosmodream
Bende dayanamadım necro açtım. orc dan başka charla oynamazdım ama olcak gibi değil ya. l2survival da titan felan hiç iş yapmıyor diyebilirim. ACM beni bekle aa kasacam üç armoru yapana kadar titana geçmiyecem
Alıntıları Göster
Ben 3-4 gün sonra oyuna dahil olucam Sps düşünüyorum ama PvP çok fazla olduğu için Necroların üstünlüğü olur. Zaten 1 PK point kazanınca 20 CP Potion bedavaya geliyor buda insanları PK olmaya sürüklüyor.