Şimdi Ara

sağlam diziler bitti , şimdi ne izlemeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Prison Break ile LOST'u paralel olarak izle, müthiş orgazm olursun ikisi de birbirinden müthiş dizilerdir, ama LOST tüm zamanların en gizem dolu dizisidir. Bana göre ve daha birçok kişiye göre de tüm zamanların en iyi dizisidir.

Prison Break, izlediğin diziler arasında sadece Breaking Bad'den belki bir iki tık geridedir, ancak diğer saydığın tüm dizilerden kat be kat üstündür.

Lost ise hepsinden üstündür

Lost= evren
    Breaking Bad= Samanyolu Galaksisi
    Prison Break= Güneş
    Game Of Thrones= Dünya

ayrıca LOST gibi dizi dururken Shamelles gibi dizileri önermek, Messi dururken Balotelli'yi tercih etmek gibi bir şeydir. SAÇMALIK!

Hocam fringe e ne diyorsunuz lost ve fringe aynı adamdan çıkma . Ben ilk önce fringe i izledim 1yıl etkisinden kurtulamadım şimdi lost 6. Sezon da son 8 9 bölümdeyim . Lost gerçekten beno fringe in etkisinden kurtardı diyebilirim . Bu ikisi ömür boyu aklımda kalacak..

İlk önce LOST'u izledim. Sonra Fringe. Lost'un bıraktığı açlığı Fringe bir nebze de olsa gidermeye çalıştı. EN azından Prison Break'tan sonra Fringe'de Lost havasında bir diziydi. Bilimkurgunun hası var zaten o dizide. Her ne kadar 4.sezondan sonra aşk meşk işleri ve diğer malum olaylar falan derken baya bir bozmasına karşın, efsaneler arasına girmiştir benim gözümde. Özellikle ilk 3 sezondaki hemen her bölümde farklı ve sıradışı olayları göstermeleri falan izlerken çok zevk veriyordu.
    Ama LOST bir başkaydı be. 6 sezonun tamamını soluksuz izledim. Hayatımda izlediğim hiçbir ne dizi ne filmden LOST kadar zevk almadım şuana kadar.

• Zamanında Amerika'da oluşmuş suç ve mafya adamlarının birbiri ile rekabetini konu alan Boardwalk Empire öneriyorum.Biliyorum her dizi tavsiyesi konularına yazıyorum ama o derece seviyorum diziyi

Bunun haricinde Vikings,Fargo,True Detective,OZ,Breaking Bad güzel dizilerdir,önerilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Zamanında Amerika'da oluşmuş suç ve mafya adamlarının birbiri ile rekabetini konu alan Boardwalk Empire öneriyorum.Biliyorum her dizi tavsiyesi konularına yazıyorum ama o derece seviyorum diziyi

Bunun haricinde Vikings,Fargo,True Detective,OZ,Breaking Bad güzel dizilerdir,önerilir.

Valla bende her konuda onermeye calisiyorum, en sonunda sövecekler yeter onermeyin diye, biz konumuza gidelim en iyisi

Konu sahibi arkadas, Got'tan baska HBO dizisi izlememissin. Bence GOT HBO'nun diger dizileri arasinda en sonlarda kalir, kesinlikle HBO yapimlarina basla, kaliteyi tadacaksin o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orphan Black, Da Vinci's Demons
  • Supernatural

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Prison Break ile LOST'u paralel olarak izle, müthiş orgazm olursun ikisi de birbirinden müthiş dizilerdir, ama LOST tüm zamanların en gizem dolu dizisidir. Bana göre ve daha birçok kişiye göre de tüm zamanların en iyi dizisidir.

Prison Break, izlediğin diziler arasında sadece Breaking Bad'den belki bir iki tık geridedir, ancak diğer saydığın tüm dizilerden kat be kat üstündür.

Lost ise hepsinden üstündür

Lost= evren
    Breaking Bad= Samanyolu Galaksisi
    Prison Break= Güneş
    Game Of Thrones= Dünya

ayrıca LOST gibi dizi dururken Shamelles gibi dizileri önermek, Messi dururken Balotelli'yi tercih etmek gibi bir şeydir. SAÇMALIK!

Bu öneriler kişisel olarak yapılıyor.Senin de oz dururken prison break önermen komik olmuş bana göre..Bana pembe dizi gibi gelmişti pb ozdan sonra.

Breaking Bad de izlediğim güzel dizileren.Ama kafadan 3-4 dizi koyarım önüne.Yine de kesinlikle izlenmelidir.

Pb zaman kaybı bana göre.Sadece ilk 2 sezonu güzeldi hatırladığım kadarıyla.

Benim kişisel yorumum bu şekilde.Ama oz vs pb olayında izleyenlerin genel yorumu da ozun daha iyi olduğu yönünde.

https://eksisozluk.com/prison-break-vs-oz--2631634

OZ'da efsanedir ve kalite konusunda lafım yok.

Ancak OZ ile Prison Break'ı kıyaslamak da saçmalıktır.

biri hapishane temalı dizidir öteki hapishaneden kaçış.

Ve ayrıca Prison Break bağımlılık yapar Lost gibi. Ama OZ'u sindire sindire izlemen gerekir. Bir günde 6bölüm üstüste Oz izlenmez ama Prison Break için 6 bölüm üst üste izlemek bile az gelir, daha çok izlemek istersin.

Game Of Thrones gibi Breaking Bad gibi hareketli diziler izlemiş biri Prison Break'ı zevkle izler.

ve şu da bir gerçekki Prison Break'ın verdiği aksiyon ve üst düzey gerilim Oz'da yoktur
    Oz gerçekci dir, felsefidir ama Prison Break kadar heyecanlı değildir doğal olarak.

ayrıca 2 sezon izlemişim demişsin hepsini izleseydin öyle konuşmazdın.

3.sezon neydi öyle 2 günde bitirmiştim hey gidi hey..

Güzel kardeşim Oz ile PB 'i kıyaslamak saçmaysa Shameless ' la Lost 'u karşılaştırmak çok daha saçma. Ne alakası var Shameless ile Lost'un yahu ? İkiside farklı kulvarların dizisi ikiside başarılı diziler.

• Oz'a başladım . 3.sezon bitti , güzel dizi . sürükleyici . bi Breaking Bad , GoT değil ama , yine de izletiyor. hepinize teşekkür ederim , bir sonraki dizim True Detective veya Boardwalk Empire olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.