Şimdi Ara

Sağlam kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşe gidip gelirken telefondan müzik dinleyen biri olarak 40tl ye aldığım kulaklıklar sürekli cebimde taşıdığımdan tellerinde kopuk temassızlık vs olduğundan bozulup bozulup duruyor. Artık sağlam beni uzun süre götürebilecek bi kulaklık almak istiyorum. Bütçem 100TL. Hadi olsun maksimum 150. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz ve vatan'da falan bulunabilcek bir telefon kulaklığı varmı? Ses kalitesi iyi olsun, uzun ömürlü olsun bide siyah olsun eheh.

Sağolun şimdiden.

• SoruSorcam kullanıcısına yanıt
    hocam meizu ep51 diye bir kulaklık var nette araştır.125 tlye bluetoothlu saklama kutusu da var cebe sığar herhalde :D Yarın siparişi geçmeyi düşünüyorum.Aldığımda editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: death5454

hocam meizu ep51 diye bir kulaklık var nette araştır.125 tlye bluetoothlu saklama kutusu da var cebe sığar herhalde :D Yarın siparişi geçmeyi düşünüyorum.Aldığımda editlerim

Bende Sennheiser MX375 aldım ama metroda çok kötü ya. Kulakiçi bir model alacağım bunu iade edip artık. Muhtemelen yine Sennheiser'lardan bi tane alırım.
  • SoruSorcam kullanıcısına yanıt
    Bugün geldi ürün elime gayet hoş fakat ses kalitesi biraz boğuk geldi sanki.Kulağa tam oturuyor beğendim.Daha toplu taşımada test etmedim ama kablosuz olması çok önemliydi benim için,cebime koyduğumda sıkışıyor kırılma olup bozuluyor kulaklık bunda öyle bir dert yok.Alıcaksan kablosuz al tadını çıkar.Bugün film seyrettim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Senin kulaklık slikonlu değil ondan dolayıdır.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_119560352//tm.htm#119560352

bunu şiddetle tavsiye ederim.

Fiyatım piyasaya göre oldukça uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.