Hocam aklımdaki mage şu: İntci olacak +8 oasis yada +7 +3 dual imir ring yada shio +0 Glass belt +0 iron necklace +9 ve +8 crimson 15 dd
Bu char manes veya onun ayarında serverlarda kaç gb ye çıkar?
Asıl soru Ardream da iyi iş yapar mı?Ardream de isim yapabilir mi Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler arkadaşlar.
hf almada bu itemlerle ne yaparsan yap.Zaten sağlam.
Yapar da o kadar mage arasında kaynarsın ismine leke düşebilir ama aldırış etme. Staff diğer itemlere göre sönük kalmış. Kararına göre minimum +8 Garp/+8 Elysium olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: LauterLust Yapar da o kadar mage arasında kaynarsın ismine leke düşebilir ama aldırış etme. Staff diğer itemlere göre sönük kalmış. Kararına göre minimum +8 Garp/+8 Elysium olmalı
Bir farkın kalmaz derken hocam çok mu var böyle char anlamında?
Ya mage itemlerini tam bilmediğim için +8 oasis yazdım +8 veya +9 erenion +8 elsyum olabilir.
Hf kullanmam kesinlikle karşıyım zevk alamadıktan sonra np 10 m olsun ne farkeder değil mi :).
Tahmini kaç gb ye çıkar? Sağolun yorumlar için .
İoniada
+8 oasis yada +7 +3 dual imir ring yada shio +0 Glass belt +0 iron necklace Bunlar 87 gb tutuyor digerlerini hiç bilmiyorum dd bile görmedim zaten ama anti defance yukleneceksen half paper yada paper ol derim diger mageleri at cöpe gitsin zaten
İron neck yerine +2 veya +3 ep öneririm çok iyi hp arttırıyor ardreamda mage'e i.n. takılmaz
VALLA çok para çıkar nerden baksan bi bin lirayı gozden cıkar derim tam chr olmasını istiyosan tabi boyle bi charın karsısındada kimse duramaz =)