Şimdi Ara

Sağlam oyun bilgisayarı :d Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: TheScripi

Neden :D

2600luk sisteme g3258 oneren birisi.

bilip bilmeden yorum yapma iyice bak o sistemlere tek tek açıklamışım ayrıca monitör vs dahil o sistemlere
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım valla kardeşim :D 2600 luk sistem derken neyi kastettin ve g3258 nedir ? :D
  • 2300 TL buyrun fiyatı kırmak istiyorsanız anakartı değiştirebilirsiniz

Sağlam oyun bilgisayarı :d Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 16 Ocak 2015; 16:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

2300 TL buyrun fiyatı kırmak istiyorsanız anakartı değiştirebilirsiniz

sen ciddimisin ya o fiyata gtx 970 toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 16 Ocak 2015; 15:22:03 >

• ben ciddiyim zorlasa toplanır ama sırf gtx970 için diğer bileşenlerden kısmak akıl karı değil ve bu arada fiyatla güncel değil şuanda 6 TL gibi artmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Biraz bekle i5 ci arkadaslar gelir dicektim gelmisler bile

Bir yandan haklısın bir yandan haksız arkadaş wot gibi tek çekirdek performansı isteyen bir online oyun oynuyorsa amd aldığı için çok pişman olur onun dışında çoklu çekirdek gereken uygulamalarda ise amd tercih edilir elbette ama iki kart kullanılıyorsa CF slı gibi yine çözüm intelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben ciddiyim zorlasa toplanır ama sırf gtx970 için diğer bileşenlerden kısmak akıl karı değil ve bu arada fiyatla güncel değil şuanda 6 TL gibi artmış durumda

ne kısması kardeşim z97 gaming 3 ü napsın adam iki ekran kartı arasında devasa performans farkı var işlemci desen 4460 ile 4590 arası farkı hissedermi sence bence kurduğun sistem saçma olmuş
  • gaming 3 ile ileride işlemci değiştirebilir ayriyaten sizin sistemde i5 4460 494 TL iken şimdi 503 TL zamlar kendini göstermeye başlıyor 2015 teknoloji için sıkıntılı geçicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

daha iyisini bulamazsın düşünmeden al derim

Aynen bu fiyata alinacak en guzel sistemlerden biri ,ilerde para gecerse eline bi 4gb ram daha alirsin

• quote:

gaming 3 ile ileride işlemci değiştirebilir ayriyaten sizin sistemde i5 4460 494 TL iken şimdi 503 TL zamlar kendini göstermeye başlıyor 2015 teknoloji için sıkıntılı geçicek

zam konusunda haklısınız çok sıkıntılı geçcek önümüzdeki aylar yeni vergilendirme fln diyorlardı
  • aynn pc toplayan arkadaşlar elini çabuk tutsunlar yeni vergilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Biraz bekle i5 ci arkadaslar gelir dicektim gelmisler bile

Bir yandan haklısın bir yandan haksız arkadaş wot gibi tek çekirdek performansı isteyen bir online oyun oynuyorsa amd aldığı için çok pişman olur onun dışında çoklu çekirdek gereken uygulamalarda ise amd tercih edilir elbette ama iki kart kullanılıyorsa CF slı gibi yine çözüm intelde.

Wot gibi miladi oyun motoruna sahip oyunlar gittikçe azalıyor oda yakında çoklu çekirdeğe geçicek mecburen , onun dışında tabiki tercih meselesi bütçeyle beraber...

• Çok saolun arkadaşlar birde sistem için psu watt ını ölçebileceğim yani kaç wattlık psu almam gerektiğini öğrenebileceğim bi site varmı ??
  • Ssd olmadan hala bilgisayar öneren var ya

• sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    bütçe el veriyosa tabiki alınmalı ama anamızın karnından ssd ile doğmadık
  • benis kullanıcısına yanıt
    anamızın karnından bilgisayarla da doğmadık öyle düşünürsek hocam ben 4 aydır ssd kullanıyorum ssdsiz bilgisayar kullanınca inanılmaz yavaş geliyo yanlış anlamayın ssdsiz olan kötü bi bilgisayar değil dell workstation profesyonel çizim kartı var ama şirket ssd takmamış yavaş geliyo inanılmaz

• Anakartı z97 alıp geleceğe dönük bi yatırım yapabilirsiniz.ekran kartını yüksek alıp işlemciyi düşük tutarak ilerde işlemci güncellemesi yapacağınızı anlıyorum ama bu anakart yni işlemcileri desteklemiycek gtx 770 de uzun bi süre idare edicektir sizi kalan paraya da bi ssd alırsan yeme yanında yat oyunu ssd ye kuran arkadaşlar aradaki performans farkını bilir

Gtx770 hakkında katılmıyorum sana çünkü çok pahalı performans olarak iyi fakat r9 280 beni en az 3 4 yıl götürür. Ekran kartı için 1000 tl veremem :D z97 hakkında haklısn

Birde yanlış bilmiyorsam SSD pc açılırken , kapanırken , oyun açarken vb durumlarda çabukluk sağlıyor bize buda çok çok kötü bişey değil yani bekleriz biraz :D 300-400 tl vermektense

• Suan ssdye gerek yok intel alicaksan black onermis amd alicaksan da amd fx 8350 gigabyte ud3-p ve r9 290 trix almani oneririm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.