Bildirim
Sağlam oyun bilgisayarı :d Mı ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheScripi
Gtx770 hakkında katılmıyorum sana çünkü çok pahalı performans olarak iyi fakat r9 280 beni en az 3 4 yıl götürür. Ekran kartı için 1000 tl veremem :D z97 hakkında haklısn
hocam ben gtx970 alıcaksınız anlamışım pardon.ama ssd almanızı gerçekten öneririm 120 gb da olsa.almadan bende gereksiz şimdilik diyodum ama alınca farkı gördüm.black için vericen farkı ssd ye verirsin daha mantıklı yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: holybody2000
Suan ssdye gerek yok intel alicaksan black onermis amd alicaksan da amd fx 8350 gigabyte ud3-p ve r9 290 trix almani oneririm
Hocam neye göre ssd gereksiz dediniz acaba ? Kullanıyomusunuz ssd
Evet imzamda var bu butceye gereksiz oyun oynayacaksa hic gerekli degil program 3d falan sa gerekir ssd icin parcalardan kismaya gerek yok ssdyi sonra da alir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X