Tüm sesleri çevresel ya da dairesel olarak verebilen, büyük OLMAYAN ve başın üstenden GEÇMEYEN, kulakiçi kulaklık arıyorum. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Kablolu ya da kablosuz farketmez. Hatta kulağı bluetooth kulaklıklar gibi kulağı arkadan ince şekilde saranlardan da olabilir.
Fiyatı 300 TL'Yİ Geçmeyecek. Aliexpers vs den de siparİş edebilirim. Şimdiden sağolun.
Oyun oynayacaksanız kafaüstü öneririm. Sesler daha geniş bir şekilde duyulur
akakce.com
Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage V2 USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu alma 1 saatten fazla kafanda takamazsın bende var acayip baskı yapıyor kafaya. Game power medusa kafa bandı öyle tip olanlar çok yumuşak onlar gibi olanları al.
quote:
Orijinalden alıntı: nazimmacit
Bunu alma 1 saatten fazla kafanda takamazsın bende var acayip baskı yapıyor kafaya. Game power medusa kafa bandı öyle tip olanlar çok yumuşak onlar gibi olanları al.
Alıntıları Göster
oha bir sürü kulaklık kullandım bundan rahatını kullanmadım şu an razer 2+2 var 1000 tl lik ondan bile rahattı bu sizin kafanız büyük olmasın
GüvenlikMurat
kullanıcısına yanıt
Yo büyük değil kardeşimde de öyle. Baskı yapıyor ben hiç tavsiye etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nazimmacit
Yo büyük değil kardeşimde de öyle. Baskı yapıyor ben hiç tavsiye etmiyorum.
Buyuk buyuk
Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless 7.1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme