Şimdi Ara

Sağlam sistem düzenlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İhtıyacın olduğunu söylüyorsanız bir şey söyleyemem tabiki. Bana göre pahalı gibi geldi, bütcem bu kadar yüksek diyorsan x99 sistem toplamayı deneyebilirsiniz

Edit: Özür dilerim DDR4 müs zaten. O zaman lafımı geri alıyorum güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azon-abros -- 29 Ağustos 2015; 22:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasaya modifiye yapmadan 240mm radyatör takmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Son bir sorum olacak hocam. Ramleri ilk mesajda söylediğim gibi Corsair Vengeance almam iyi olur mu ? Bir de kasa olarak hangi modeli almalıyım ?

Farketmez.

Kasayı kendi zevkine göre bak, corsair, cooler master, zalman vs.
  • @LEON-X bi bakalım üstad neler diyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tormintor kullanıcısına yanıt
    Öneriniz var mı peki sıkıntı yaşamadan takabilecek ?

• Corsair C70
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

O kasaya modifiye yapmadan 240mm radyatör takmak çok zor.

240 olmayabilir yalnız h110i gt 280mm yani hiç olmaz.
  • Bu bütçeye Lga2011 soket toplaman daha iyi olur
  • Şu ilk önerim olacak:

Sağlam sistem düzenlemesi

Ama bu kadar para verdikten sonra 144Hz bir monitör almanızı öneririm. Ben sığmadığı için koyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 31 Ağustos 2015; 8:52:21 >
  • Bu da LGA2011 soket bir sistem:

Sağlam sistem düzenlemesi

İsterseniz monitörden kısabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 31 Ağustos 2015; 8:48:31 >
  • Peki hocam öyle diyorsanız ona göre düzenleme yapayım. Monitör için bir sorum olacak. BenQ XL2430T modelini mi önerirsiniz yoksa Asus VG248QE 24" modelini mi ?

@snane3858 Hocam sağolun LGA 2011 soket sistem hakkında fikir oluştu attığınız listeyle. Birkaç parçayı Amazon'dan almayı planlıyorum. O yüzden Evga GTX 980Ti alabilirim. Aynı şekilde ram de uyguna geliyor. Monitör olarak BenQ XL2430T modelini görmüştüm siz Asus'u tavsiye edince kafam karıştı şimdi. Siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mach Buster -- 31 Ağustos 2015; 10:52:36 >
  • Türkiye'de BenQ model yoktu. Yoksa bende BenQ monitör önerirdim.
  • Hocam sadece hepsiburada satıyor var yani. O zaman XL2430T alayım.

• Hocam hiç üzülmüyor musunuz bir bilgisayara 7000 tl verirken. Ben bakarken icim parcalandı : )

Onun disinda madem boyle bir oyuncusunuz ben olsam zen serisini ve 14 16 nm ekran kartlarini beklerdim.

Ayrıca bir ekran kartına 3000 lira kesinlikle yatırmazdım. 970 sınır ama dedigim gibi ekran kartları icin buyuk devrim olacak 6 ay icinde o nedenle beklemenizi oneririm.

Onun disinda core i5 ile core i7 arasinda oyun performansi olarak pek fark olmadigini okumustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 31 Ağustos 2015; 13:20:07 >
  • Varsa alın tabi.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 yıllık laptop kullanıyorum hem de HP gerisini tahmin etmek zor olmasa gerek. Canıma tak etti artık değiştirip kurtulmak istiyorum masanın altını bile yumurta pişirecek kıvama getiriyor namussuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.