Şimdi Ara

Sağlam sistem düzenlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üniversiteye başlamam sebebiyle külüstür ötesi bilgisayarımı sağlam bir şekilde yenilemeye karar verdim. Sistem en geç 2 ay içerisinde alınacak. Şu an yaptığım listeyi aşağıya ekliyorum, monitöre karar veremedim önerilerinizi bekliyorum. Ram olarak Corsair Vengeance'ın CL16 16 GB DDR4'ü aklımda ama Vatan'da stok olmadığından ekleyemedim. Güç kaynağında kararsızım. Düzeltme ve önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre SSD'yi düşürebilirim. İyi forumlar.

Resimlerde SSD çıkmamış modelini yazayım, Samsung 850 Pro 512 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mach Buster -- 29 Ağustos 2015; 1:59:58 >

• Çok pahalı kardeşim ya değmez bu kadarı.

http://www.amazon.com/EVGA-SuperNOVA-Modular-Warranty-110-B1-0750-VR/dp/B00K85X23O

Şu vergi sınırının altına düştüğü an al.

Kasayı daha uygun birşey seçeriz. Spec 03 boş kasa olabilir.

Su soğutma vergisiz

http://www.amazon.com/Corsair-Cooling-Performance-Liquid-CW-9060015-WW/dp/B00FZHWFEW

Hdd ' yi blue al.

http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-850-evo-mz-75e250bw-ssd.aspx

Bunu ekle.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Peki hocam monitör öneriniz var mı ? 1 ms monitörlere bakıyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Okumadım Ama Başlığa Cevap Veriyim Hocam , Kasanın Etrafını 3310 İle Kaplayın .

• Sistem guncel urun tercih eden icin guzel yanliz o sivi sogutmayi haf 912ye kesip bicmeden sigdirman zor
    Birde 512gb ssdler halen fp olmaktan uzsk 256 alin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Sistem guncel urun tercih eden icin guzel yanliz o sivi sogutmayi haf 912ye kesip bicmeden sigdirman zor
    Birde 512gb ssdler halen fp olmaktan uzsk 256 alin derim
    o bütçeyle 980 ti alınır 980 e o kadar para verilmez
    ayrıca bir bilgisayarada bu kadar para verilmez ama size kalmış sadece öneride bulundum fakat alacaksanız fotoğrafın attığım sisteme bir göz atın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 29 Ağustos 2015; 9:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BadPiggie

o bütçeyle 980 ti alınır 980 e o kadar para verilmez
    ayrıca bir bilgisayarada bu kadar para verilmez ama size kalmış sadece öneride bulundum fakat alacaksanız fotoğrafın attığım sisteme bir göz atın derim

Alıntıları Göster
    Çok dengesiz toplamışsın.5 milyara 980Ti toplayanlar var.MühendisMurat yada LEONX (Son zamanlarda gözükmüyor ama) bunlar sana en iyisni toplar.Yorum yapmıyım ben :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BadPiggie kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş hocam ben biraz gelişigüzel topladım doğrudur. Power supply olarak Murat hocanın önerdiği Evgayı alabilirim , hangi siteden yaptınız acaba ?

• sinerjiden topladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Peki hocam monitör öneriniz var mı ? 1 ms monitörlere bakıyorum da.

XL2411Z
  • quote:

Güzel olmuş hocam ben biraz gelişigüzel topladım doğrudur. Power supply olarak Murat hocanın önerdiği Evgayı alabilirim , hangi siteden yaptınız acaba ?

+ Evga 980 FTW ' yi 1750 lira civarlarına alabilirsin amazondan, burada 2300 küsür.

Bak ufak bir danışmayla 1000 lira+ kara geçmeni sağladık.
    Teşekkür ederim hocam, yeniden düzenleyeceğim bilgisayara geçtiğimde. Ekran kartı Amazon'dan sağlam bir şekilde gelir değil mi ? Buraya göre ucuz tüm modelleri.

• quote:

Teşekkür ederim hocam, yeniden düzenleyeceğim bilgisayara geçtiğimde. Ekran kartı Amazon'dan sağlam bir şekilde gelir değil mi ? Buraya göre ucuz tüm modelleri.

Rahat ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Rahat ol.

Alıntıları Göster
    Bir pc için çok fazla değil mi?
    Onun dışında ben olsam 980ti alırdım herhalde 980 böyle bir sistem için düşük kalır.

Son bir sorum olacak hocam. Ramleri ilk mesajda söylediğim gibi Corsair Vengeance almam iyi olur mu ? Bir de kasa olarak hangi modeli almalıyım ?

• BadPiggie kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de Sinerjiyle Vatan arasında mesela H110i Sıvı Soğutma için fiyat farkı 80 TL'ye yakın. Neden böyle acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mach Buster

Hocam bir de Sinerjiyle Vatan arasında mesela H110i Sıvı Soğutma için fiyat farkı 80 TL'ye yakın. Neden böyle acaba ?
    Eğer bütçe yeterliyse x99 sistem toplamalısın ayrıca rog swift monitörde iyidir 2 ay içerisinde ips modelide piyasaya çıkar herhalde.
  • sinerji paralel ithalat yapan bir site sanırım fiyat farkı ondandır
  • Bu kadar saçma para harcanan sistem görmedim ya. Çok pahalı.

• azon-abros kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ? Kurmuşken iyi bir sistem kurmak istiyorum ve arkadaşların yardımıyla fiyatı daha uygun hale getirdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.