Şimdi Ara

Saglam soru cevap scripti lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisansli gelismis bir script ariyorum arkadaslar,uygun bir fiyata yazabilecek varsa yada herangibir scripti editleyecek oda olabilir.

• Biraz açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kod_Dünyası

Biraz açıklar mısınız?

BAslica ozellikler bunlar

Kisilerin birnirlerini takip edebilecegi
    anket acabilme
    ozel mesaj gonderebilme
    yorumlari ve konulari begenme
    uye level sistemi
    cevaplanan konular ve alinti yapilan yorumlar icin bildiri
    en yoksek puani olan uyeler,son konular ve son cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumlecomagi -- 23 Ocak 2013; 15:14:35 >
  • yokmudur arkadaslar php kodlarinda uzman bir arkadas
  • Bir zamanlar bende bu soru cevap sitesi olayına biraz sarmıştım ve "Question2Answer" adında bir script buldum kullanışlı ve ücretsiz.İstediğin özelliklerin hepsi mevcut tavsiyem eğer büyük paralar döküp scripti yazdırıp profesyonel bir site açmıycaksan bunu bir dene oldu dersen ve daha special bişi olsun dersen yazdırırsın.Kaldı ki Q2A da kendine göre değiştirebiliceğin bir çok şey var(temada dahil).

http://www.question2answer.org/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberengineer

Bir zamanlar bende bu soru cevap sitesi olayına biraz sarmıştım ve "Question2Answer" adında bir script buldum kullanışlı ve ücretsiz.İstediğin özelliklerin hepsi mevcut tavsiyem eğer büyük paralar döküp scripti yazdırıp profesyonel bir site açmıycaksan bunu bir dene oldu dersen ve daha special bişi olsun dersen yazdırırsın.Kaldı ki Q2A da kendine göre değiştirebiliceğin bir çok şey var(temada dahil).

http://www.question2answer.org/

Bunu denedim ama biraz basit kaldi benim icin ve editlemeye kalktigimda pek cozemedim.Sitemi yurt disinda acacagim ve ciddi bir proje olacak.

• arkadaslar en azindan bildiginiz lisansli soru cevap scriptlerini yazarsaniz sevinirim,ben anova ve birkactane daha buldum ama ozellikleri yetersiz geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanesi haric hepsine bakmisim:) malesef yok aradigim epey gelismis birsey icinde anket acma kisileri takip etme mesaj atma gibi ozellikler barindiran bir script,sanirim bulmam cok zor 200,300 euro arasi birsey baktim ama malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumlecomagi -- 28 Ocak 2013; 21:24:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

Bir tanesi haric hepsine bakmisim:) malesef yok aradigim epey gelismis birsey icinde anket acma kisileri takip etme mesaj atma gibi ozellikler barindiran bir script,sanirim bulmam cok zor 200,300 euro arasi birsey baktim ama malesef

hocam birine yazdırırsınız o parayla, ya da en iyisi uğraşıp kendiniz yaparsınız

Cok ucuk fiyatlar istiyorlar ustadim.
  • hala araniyor arkadaslar
  • Q2A den ask.fm yapılır rahat

Şakasına ciddiye almayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

Q2A den ask.fm yapılır rahat

Şakasına ciddiye almayın

keske yapilsa memlekette adam gibi soru cevap scripti yok yahu
  • 5 ila 6 adet sitenin veritabanı sorununu çözmek için veri tabanı uzmanı arıyorum (ücretli) tel : 0539 462 87 48 mail: a.arslan@codeturkey.net
  • bende soru cevap scripti ariyorum ama yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: codeturkey2

5 ila 6 adet sitenin veritabanı sorununu çözmek için veri tabanı uzmanı arıyorum (ücretli) tel : 0539 462 87 48 mail: a.arslan@codeturkey.net

sıkıntı nedir ?
  • benim konuda bir isik var sandim sevindirm ama eleman benim konuyu sahiplendi :)
  • ne scriptmis gunlerimi aylarimi verdim bulamadim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

ne scriptmis gunlerimi aylarimi verdim bulamadim:)

ankarada yaşıyorsan yazarım.
  • Web sitenizin dünya ve ülke sıralamasını öğrenin!!

http://www.koddunyasi.net/hbrayrinti.aspx?hbrID=530&hbrkategori=2
  • Biraz amatör olur ama kendin de yazabilirsin istediğin şeyi. Gerçi işin içine tasarım da girecek çünkü göze hitap etmesi lazım. İşte o kısım için öneri veremem. İşin en sevmediğim tarafı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.