Şimdi Ara

SAĞLAM YAPAMAYACAKSAN YÜRÜ GİT ARKADAŞLAR YORUM YAPALIM..................!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

quote:

Normal takımlar ilk haftada cayır cayır top oynuyor biz hala LİGE HAZIR DEĞİLİZ masalları ile uyutuluyoruz.

Cayır cayır top oynayan kimmiş merak ettim ?

Lige hazır olmama durumu sadece bizim büyük takımlara mahsus sanırım.
    Yurtdışındaki maçlara bakıver biraz.

Ertuğrul Hocam daha bu sene geldi .

20 senedir Ferguson'un başında olduğu Manchester'i Rooney'siz ve Ronaldosuzda görüyoruz

• Yuh yani daha 5.haftadan yapılan muhabbete bak...Hala aklınız başınıza gelmedimi bu hoca değiştirme sevginiz yüzünden...Biraz sabır arkadaşlar...Şu haftaya kadar hangi takım doğru düzgün top oynuyor?...Biraz Galatasaray, oda Lincoln oynadığı için...Beşiktaş'ta gol sorunu var deniyor, geçen senenin şampiyonu ve kadrosunu daha da güçlendiren Fenerbahçede yok mu...Onlar 5 haftada 5 gol biz 4 gol atmışız...Onu bırakın koca M.United 6 haftada 4 atmış 2 yemiş...Maçlarınıda izliyoruz hep beraber Beşiktaş'tan çokmu iyi oynuyor?...Rasim Kara, DelBosqeu, Rıza gibi adamların başını sizin gibi düşünenler yemedimi?...Sıra Ertuğrulda mı?...Avrupada Lyon gibi bir takımı vitrine çıkaran Leguen kaç yaşındaydı, hadi onu bırakın Chelsea'nın hocası Mourinho'yu Porto ile UEFA ve Şampiyonlar ligini kazanmadan önce kim tanıyordu?...Real Madrid'in şimdiki hocasının adını kaç kişi söyleyebilir...Barcelonada Rijkaard'ın ilk sezonunda takım kötü giderken gönderilseydi şimdi Barcelona ne durumda olurdu?...

Bırakın artık bu tür yorumları...Ben artık takımımın başında 3-5 sene aynı hocayı görmek istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Yuh yani daha 5.haftadan yapılan muhabbete bak...Hala aklınız başınıza gelmedimi bu hoca değiştirme sevginiz yüzünden...Biraz sabır arkadaşlar...Şu haftaya kadar hangi takım doğru düzgün top oynuyor?...Biraz Galatasaray, oda Lincoln oynadığı için...Beşiktaş'ta gol sorunu var deniyor, geçen senenin şampiyonu ve kadrosunu daha da güçlendiren Fenerbahçede yok mu...Onlar 5 haftada 5 gol biz 4 gol atmışız...Onu bırakın koca M.United 6 haftada 4 atmış 2 yemiş...Maçlarınıda izliyoruz hep beraber Beşiktaş'tan çokmu iyi oynuyor?...Rasim Kara, DelBosqeu, Rıza gibi adamların başını sizin gibi düşünenler yemedimi?...Sıra Ertuğrulda mı?...Avrupada Lyon gibi bir takımı vitrine çıkaran Leguen kaç yaşındaydı, hadi onu bırakın Chelsea'nın hocası Mourinho'yu Porto ile UEFA ve Şampiyonlar ligini kazanmadan önce kim tanıyordu?...Real Madrid'in şimdiki hocasının adını kaç kişi söyleyebilir...Barcelonada Rijkaard'ın ilk sezonunda takım kötü giderken gönderilseydi şimdi Barcelona ne durumda olurdu?...

Bırakın artık bu tür yorumları...Ben artık takımımın başında 3-5 sene aynı hocayı görmek istiyorum...

+1903

• tamam da güvenmek zorunda mıyım kardeşim?

Bir adama güvenmiyoruz diye yemediğim laf kalmadı.
  • Bu arada Ertuğrul Hoca'ya "Ertuğrul", "Sağlam" gibi kırk yıllık arkadaşmış gibi hitap etmek de ne oluyor ?
    Ertuğrul değil "Ertuğrul Hoca"
    Yapmayın şunu
  • quote:

tamam da güvenmek zorunda mıyım kardeşim?

güveneceksin
  • Sırf Ertuğrul Hocayı Serdar ları buldu diye klupte 3 sene tutarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

güveneceksin

Ya güvenmezsem?

• Sen merak etme arkadaş o adamın futbol bilgisi seninkinden SAĞLAM'DIR. Senin gibi düşünürsek 5 haftada bir hoca değiştiririz. Lucescu'dan iyi istatistiği var şu anda Ertuğrul Hoca'nın. Sen Del Bosque gitsin diyenlerdensin galiba?
  • Her kaybedilen puandan sonra teknik direktörmü değiştirilir kardeşim? Sizin gibiler yüzünden böyle oluyor zaten.

Eminimki sen maçıda izlememişsindir. İzlemiş olsan Ertuğrul'a değilde hakeme yüklenirdin. Ertuğrulmu çıkıp gol atıcak? gol atıyoruz sayılmıyor futbolcular ne yapsın daha?
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

5 haftada hocamı gönderilir?

Bu maçta hataları olduğu doğrudur. Ricoyu hemen alması lazımdı, Delgadoyu hiç oynatmadı.

Değişiklikler zamanında yapılmadı.

Bence Marsilya maçını düşündüler, ya da (bahane olmamalı) orucun etkisi var.

bence 2 side değil
    zaten orucun etkisi olması gıbı bısey soz konusu olamaz karşı tarafta oruç tuttu sonuçta
    ankaraspor iyiydi bjk her zaman ki oyununu oynadı bulursak bı gol bulurmuyuz son dakkalara bıraktılar işi gene kasımpaşa 87 de attınız gaziantepe 90 +5 te attınız ankarayada 90 +4 te attınız ama hakem vermedi.
    90 + lara bırakırsan olcagı bu olur
  • fener evinde rizeden bir puan aldı.demekki deplasmanda 1 puan gayet iyi.
  • quote:

Arkadaşım, cümlelerinde virgül, nokta vb. noktalam işaretlerini kullanırsan daha anlaşılır olur.

http://www.edebiyatogretmeni.net/noktalama_isaretleri.htm

gerçekten çok faydalı bir site

• Ertuğrul hocayı 1 maçta değerlendirmemek lazım.Nasıl olsa şampiyonlar Liginden sonra takım hakkında genel bir görüşe sahip olacağız.Bugünde etkileri görüldü zaten kafaları marsilya maçında olmalı.
  • quote:

quote:

quote:

güveneceksin

Ya güvenmezsem?

veya

seçim senin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nicksize

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: murat aksu

Adamın konusu güme gidiyor bırakın noktalama işaretlerini bu gidişle lige nokta koyacağız ,haftalardır gol atamıyoruz pozisyon üretemiyoruz,transfer vedilen oyuncular hep vasat,sonucu değiştirecek oyuncular kenarda, konuşmak için erken diyeceksiniz biliyorum ama görünen köy klavuz istemez..

Ben 1 ay önce Ertuğrul!a tepki verdiğimde ne Beşiktaşlı olmadığım kalmıştı ne de futboldan anlamadığım...
    Beşiktaş kötü oynuyor,pozisyona giremiyor,gol atamıyor.
    Ama umarım düzelir.

BEN ZATEN SENİN BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNA EMİN DEĞİLİM..
    1 AY ÖNCE ERTUĞRUL DEFOL BİLMEMKAÇ SENE SONRA GEL BAŞLIĞI BİTANEDE SMİLEYLE KONU AÇMIŞTIN VE O HAFTA BJK BELKİ BERABERE KALMIŞ YENİLMİŞTİ AMA İYİ OYNAMIŞTI VEDE YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM İLK HAFTAMIYDI İKİNCİ HAFTAMIYDI NEYDİ..
    NEYSE BU MAÇA DÖNECEK OLURSAK ERTUĞRUL SAĞLAM BENCE SÜPER BİR T.D YAKINDA GÖRÜCEKSİNİZ BENCE BİZ ÇOK ŞANSIZ BİR TAKIMIZ HAKETMEDİYORUZ BU SKORLARI

N'olur inan ben Beşiktaşlıyım.

İnşallah dediğin gibi olur.Ama ben şu an ve önümüzdeki uzun bir süre Ertuğrul'a güvenmeyeceğim.

ertuğrul hoca senin güvenmene o kadar ihtiyacı yok

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Yabancı hocalara tanınan tolerans Ertuğrul Sağlam'a tanınırsa önümüzdekli yıl Beşiktaş avrupada final oynar.

+1903

• kesinlikle gönderilmesi taraftarı değilim bende.ama yendiğimiz maçlarda bile eleştirdim ben.ilginç ilginç kadorlarla çıkıyor.
  • bende durumdan memnun degilim ama biraz sabır daha iki gün önce saglam geliyoruz diyoduk ne oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Yabancı hocalara tanınan tolerans Ertuğrul Sağlam'a tanınırsa önümüzdekli yıl Beşiktaş avrupada final oynar.

Biz abarttık ama çikolatasını abarttık

Ertuğrul Sağlam Beşiktaşda tek güvenilir kişi bence. Ertuğrul bence önce yönetimi göndersin sonra da Takımda Klik yapan elemanlardan bazılarını
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.