Şimdi Ara

SAĞLAM YAPAMAYACAKSAN YÜRÜ GİT ARKADAŞLAR YORUM YAPALIM..................!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyoruz dışarıdan hata yaptığını söylüyoruz son maç için ertuğrul hocanın..Delgadoyu ricoyu oyuna gerektiği zamanda alamadığı almayı düşünmediği için..
    düzgün pozisyona giremediğimiz için..
    vs vs..
    haklı olduğumuz noktalarda olsa ertuğrulu hedef yapmanın bir mantığı yok..
    onun ihtiyacı olan tek şey yıllardır yabancılara vermekten çekinmediğimiz destek..
    o bunu fazlasıyla hakediyor. oyüzdende tepkiler olsun elbette ama abartmadan haddimizi aşmadan
  • Sağlamda beşiktaşı normal bi takımmış gibi türkiyede deplasman taktiği içsaha taktiği gibi garip oyunlar oynatıyo tek eleştiri bu beşiktaşa iç dış saha diye bişe yok .
  • ertugrul saglam ın tek eksigi risk almıo eger biras risk alırsa biras hucum oynarsa bjk yener

bnce risk almama nedeni ise ilk once savunma yapmayı ogretior snra hucum ondan bu aralar fasla da risk alcagını sanmıorum

iddaa favorimdir banko alt
  • beşiktaşın t. direktörü ertuğrul sağlam dır..dileğim en az 2-3 sene beşiktaşın başında kalması..

5 haftada ertuğrul sağlam' ı gönderenler gitsin pokemon falan oynasın zihnini futbolla meşgul etmesin..
  • biraz bekleyin arkadaşlar sabırlı olalım gol de attıktan sonra işimiz bitiyor bu hafta 1 tane atıık verilmedi öbür hafta 2 tane atarız bize yeter
  • ertuğrul sağlam genel itibariyle kayserideki teknik başarısı düşünüldüğünde, kişisel duruşu olsun futbolcularla ilişkisi olsun, geçmişinde de beşiktaşta başarılı bir futbolculuk dönemi olduğu düşünülürse lucescu dahil birçok hocadan daha tercih edilmesi gereken inanılması gereken bir teknik direktördür, bu adama inanıcaksın güveniceksin serbest bırakıcaksın hatta belki de 1-2 sezonunu hiç ediceksin ama başarı uzun vadeli iştir, lig başlar başlamaz alıcağın 3-4 maç senin gelecek başarını göstermez, dünyadaki hiçbir teknik direktör de önüne istediği futbolcuyu alma lüksünü koymadığın zaman bir anda başarılı olamaz, bence ertuğrul ilerleyen zamanlarda çok başarılı olacak, çünkü örnekleriyle de görüldüğü üzere başarı teknik direktör futbolcu ilişkisinden geliyor, teknik direktörüne inanan güvenen saygı duyan hatta seven futbolcu daha çok çabalıyor daha çok mücadele ediyor, ertuğrul un da futbolcularla ilişkisi çok pozitif

• ---> !

Tamam, ilk haftalar ve daha tam bir taktik-oyun sistemi yok... nedense. Simdi Ertugrul hoca gitmesi gerekirmi deyince, bu tartisilmaz!!! Ancak Ankaraspora karsi cikardigi kadroya bakinca, bir teknik direktör veya normal düsünen bir insan nasil böyle birsey yapabilir diye düsünüyorum... felsefesi tamamen 0.0. Simdiye kadar düzgün bir mac seyredemedik. Durmadan ya Delgado cikiyor mactan veya Rico... ve bu oyunculari sinir ediyor! Rico ve Delgadoyu zaten birlikte oynatmadigi halde ikisinide Marsilya macina sakladi. Birisini koysa hic yoksa ikinci yarinin basinda yetecekti. Hayir, birde kötü giden macta son 10 dakikayi bekliyor.
    Marsilya´ya karsi basarili olursak büyük bir mucize olur!!! Niye? Champions League´de sadece takim oyunu ile, iyi bir oyun sistem ile, birbirine alismis oyuncular ile basarili olunur. Ben bizim oyunculara aciyorum, cünkü biz onlardan imkansizi bekliyoruz! Marsilya´ya karsi yine karisik, kendine alismasi gereken bir takim cikacak, ve butün basari bazi oyuncularin bireysel oyunundan bagimli olacak.

Bu kadar uzun ve sert bir hazirlik döneminden sonra calisan bir sistem beklemek hata mi? Elbette herkez sinirli su an, tamamen dogal!

• Ben zamanında Beşiktaşa korkak futbol oynatıyor diye eleştirilen Lucescu'yu bile özledim.
  • Oynan futbol umut vermiyorki bişeylerin arkasında duralım.Bu takımdan puan kopartamazsak kimden alacağız?
  • Beşiktaşta hep hocalar suçlu yönetim 5 senedir dünyanın heryerinden oyuncu getirdi hepsi fossErtuğrul napsın?Ricoda ,delgadoda istikrarsız adamlar elinde iyi topçu varda oynatmıyormu?
  • Durun hemen adam daha yeni geçti zaten takımın başına celallenmeyin hemen ama dün Marsilya maçında futbolcularda bi isteksizlik vardı ama o kesin
  • Kusura bakmayın ama ben de Ertugrul'un iyi bir t.direktör olduğunu sanmıyorum.
    Zico ile bile değişmem , o derece vahim bir durum bence
  • 4 Milyon dolarlık Kayserispordan 40 milyon dolarlık takım yarattı. Tabi biz Türk'ler sabırsızız. Bu gün temeli atılan binanın yarın tamamen bitmesini istiyosunuz o kadar kolay değil...
  • Ertuğrul teknik direktör falan değil, bakma bedava biletçilerin şişirdiğine diğerleri de onların dolmuşuna biniyor bir kaç hafta sonra hepsi dediğimize gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

4 Milyon dolarlık Kayserispordan 40 milyon dolarlık takım yarattı. Tabi biz Türk'ler sabırsızız. Bu gün temeli atılan binanın yarın tamamen bitmesini istiyosunuz o kadar kolay değil...

Kayseri'den önce Samsun'a küme düşüren de Ertugrul değil miydi?

Basın ne kadar Ertugrul'un arkasında durur bilemem ama ben geçen sene ki BJK'dan farklı bir BJK göremiyorum
  • Ben zaman vermekten yanayım. Acı çekmeden, inanmadan, savaşmadan zafer gelmez. İnşallah bunları Ertuğrul hoca başarıcak. Başarıların yanında başarısızlıklarda olucakki başarıların değeri olsun...
  • Ne zaman 4 milyonluk takımdan 40 milyonluk yaratmış kimmiş onlar saysana kayseride gökhan ünalla mehmet topuzdan başka adammı var ikisini toplasan 5-6 milyon dolar eder birisi ortaya bi laf atıyor hemen inanıyorsunuz.
  • Hey maaşalah. İp elinde bekleyenler çok. Bekleyin biraz ne kaybedeceksiniz? Bu saatten sonra Ertuğrul'un gitmesi takıma ne kazandırır? Yeni gelecek adamın takıma alışmasını beklemeden onu da yollıyacaksınız.
    Sezon başında Lucescu'yu çok istemiştim gelsin diye ama madem gelmedi. O zaman Ertuğrul'a güvenmekten başka yapacak birşeyimiz yok.
  • Gazetede kendi röpartajında dedi. Ben kayseriye geldiğimde kayserinin oyuncularının toplam değeri 4 milyon dolardı. Ancak şimdi görüyorumki sadece Mehmet topuza FB neredeyse 8 Milyon dolar vermek üzere gibisinden şeyler demişti...
  • Sezon başında forewer luce dedik, Sağlamın çalımbaydan farkımı var biri carewe geberik dedi gönderdi öbürü ricoyu beğenmedi göndermeye çalıştı, yahu teknik taktik bilmiyorsunuz o zaten belli de hiç mi futbolcu kalitesinden anlamazsınız beğenmediğiniz adamlara bakın bi de kendi getirdiğiniz döküntülere.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.