Şimdi Ara

Sağlığınız için bir bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş sizi dostça uyarmış teşekkür edip konuyu kapatacağınıza çocukça cevaplar vermiş olmanız beyninizin sulanmış olduğunu gösteriyor dolayısıyla uyarı maddelerinden 3 ncüsü
    vuku bulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 29 Ağustos 2006; 12:59:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

arkadaş sizi dostça uyarmış teşekkür edip konuyu kapatacağınıza çocukça cevaplar vermiş olmanız beyninizin sulanmış olduğunu gösteriyor dolayısıyla uyarı maddelerinden 3 ncüsü
    vuku bulmuş

katılıyorum sana ve bende oynamama rağmen bazen sağlık açısından riskleri değilde aklıma bu oyuna harcadım zamanı atıyorum mesela programcılığa ayırsaydım elimde sağlam bi mesleğim olurdu die düşünmüyor değilim

• quote:

arkadaş sizi dostça uyarmış teşekkür edip konuyu kapatacağınıza çocukça cevaplar vermiş olmanız beyninizin sulanmış olduğunu gösteriyor dolayısıyla uyarı maddelerinden 3 ncüsü
    vuku bulmuş

GÜZEL YORUM

ben bitek göz konusuna değineceğim,adını hatırlamıyorum ama büyük bi göz doktoru konuşmuştu bilgisayar ve göz ileilgili..aşğı yukarı sözler şu;'' bilgisayar gözlerimizi bozmaz,bazı kişilerin farkedemedikleri göz problemleri vardır,bunların pc karşısında gözleri kan çanağına döner ağrır ama sebeb pc değildir,pc sadece var olan sorunu ortaya çıkarır..biz göz tembelliği olan hastalara bilgisayar oyunu oynamalarını öneriyoruz....'' vs uzun bi konuşmaydı

• 1.6 senedir takımımın en etkili,hızlı oyuncusuyum. Not:2006 Tekirdağ Smaç Şampionuyum :D

2.Tüm duyu organlarım sağlıklı

3.7 tane 0 geldi Olcak o kadar :P

4.5 senedir body yapıyorum 6 senedir idmanlara git gel kıl tüy kaslarım çok iyi durumda..

5.Thief +1 Not:Daha önce 2 kere fıtık ameliyatı oldum

6.Gözlerde fazla bişe yok hafif sorunlar oluo ara sıra ama önemli değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 29 Ağustos 2006; 22:56:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Wöööööhmuhahahahhahahaha Böööööğğğğ muhahahahahahahahah Zuhahahahaha koptum harbi alem adamsın baba yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Wöööööhmuhahahahhahahaha Böööööğğğğ muhahahahahahahahah Zuhahahahaha koptum harbi alem adamsın baba yav

Hacı geçtim sınıfı ama :D 1 sene geç başlamıştım zaten şimdi lise bitti hadi bakalım ünv de kazanamadık kazancaz bu sene inşallah :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ramseswars

quote:

vuku bulmuş

GÜZEL YORUM

ben bitek göz konusuna değineceğim,adını hatırlamıyorum ama büyük bi göz doktoru konuşmuştu bilgisayar ve göz ileilgili..aşğı yukarı sözler şu;'' bilgisayar gözlerimizi bozmaz,bazı kişilerin farkedemedikleri göz problemleri vardır,bunların pc karşısında gözleri kan çanağına döner ağrır ama sebeb pc değildir,pc sadece var olan sorunu ortaya çıkarır..biz göz tembelliği olan hastalara bilgisayar oyunu oynamalarını öneriyoruz....'' vs uzun bi konuşmaydı

benim gözlerde böyle kan çanağına dönüyor bi doktora gidiyim bilgi için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: IoI

digerlerini salla da sperm olayı gozumu korkuttu SRO da buraya kadarmıs

digerlerı senı ürkütmemıs anlasılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: IoI

digerlerini salla da sperm olayı gozumu korkuttu SRO da buraya kadarmıs

ahah abi mükemmel ya bizim Türk lerin çoğunun can alıcı noktası işte :D:D sigaranın üstünde de bisürü yazılar yazıyor ya işte adamın biri almış sigarayı üstünde 'spermlere zarar werir' gibisinden bir yazı warmış adam kalkıp bunun öldüreninden yok mu demiş ahoahoah..buda ona benzedi :D
  • bende okuma yazmadan önce bilg. kullanmayı örendim
    10seneyi geçti şu yaratıkla tanışalı yani
    gözlerim bozulmuştu
    bilgisayardan olmadığını düşünüodm
    2sene önce kendiliğinden düzeldilr
    çok saçma geldi
    bozuk göz 1sene içnde böyle düzelirmi fln günde 8-10saat(15-20 oldupuda olur )
    bilg. oynayarak bu gözler düzelebilirmi
    bide gözlerim kan çanağı fln olmuor heç lcd ekran fln kullanın tüplü ekranlar kadar radyasyon yaymıo daha sağlıklı göz sağlığı açısından
    üreme olayına heç bişey demesinler ben arada antrenman yaptırıyom onlara

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.