Şimdi Ara

Sağlığınız için bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Karayell_19

Oyunun hastası değil arkadaşlar gercek BEDENSEL ve RUHSAL bir hastalık pc oyunları . Günde max. 3 saat oynamak bile insandan neler neler götürüyor. Bİ Bakın.....

1 YILDAN SONRA

* Vucut refleksleri %10 yavaşlar.
    * 5 duyumuz %10 ila 15 arsı keskinligini kaybeder.
    * Beyin monitörden yayılan "Radyasron" seviyesi yüzünden sulanır bilgileri toparlayamaz olur ortalam %7,5 gerileme olur.
    * Monoton bir hayat yüzünden kilo alırsınız kapanan serverler veya çeşitli sebeplerden kapbolan item'lere üzülürsünüz buda ruhsal olarak sizi yıpratır.

* SPERM kaliteniz DÜŞER bu dogru sürekli oturmak Testislerinizi ısıtır ısınan YUMURTALIKLAR SPERM kalitesini düşürmeye başlar ALLAH korusun kısır olma ihtimali var arkadaşlar . (bu yüzden taksi.dolmuş.münübüs gibi arac kullanan insanlar hep tehlike altındadır.) Evet en BÜYÜK TEHLİKE BU SANIRIM DİKKAT (inanmayan net'den bi araştırma yapsın)

* GÖZLER gözlerde büyük tehlike altındadır monitörden yayılan "Radyasron" seviyesi gözleri sürekli yorar. (BİLMEM biliyomusunuz her 1 saatte 10 dk gözleri dinlendirmek lazım.)

* Ve daha neler neler yani arkadaşlar çıkan bi nefes alın maç yapn basket oynayın HIÇ olmazsa oturun konuşun MASA ÜSTÜ oyunlar oynayın (magic gibi oyunlar degil onlarda ayrı hastalık ) Tavla-santraç-monopoli gibi zevli oyunlara yönelim MÜzik dinleyin...

Benden Bu kadar bilgi gerisi size kalmiş karar size ait .......benden uyarması

• bu ne be ben kaç yıldır sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım hiç bişey olmadı gözlerim hala 0.00 ayrıca geçen tvde bilgisayar oyunlarının yararlarını gösterdi
  • Bende 5 yaşımdan beri pc kullanıyom günde 10 saat hiç bişiy olmadı 15 yaşındayım ya.....
  • Bu zararların yanında yararlarıda yok değil. Mesela ben ingilizceyi oyunlardan öğrendim
  • digerlerini salla da sperm olayı gozumu korkuttu SRO da buraya kadarmıs
  • ulan bir peynir almışım tam rakılık
  • bunlar fosa fiso alayına maden suyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bişey olmazsa bile ona harcadığınız zamana yazık.daha iyi şeyler yaparak geçirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmareshadow

bu ne be ben kaç yıldır sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındayım hiç bişey olmadı gözlerim hala 0.00 ayrıca geçen tvde bilgisayar oyunlarının yararlarını gösterdi

bencede banada yararı dokunda 1. olarak ingilizcem geliştii.. 2.olarak diyaloglarım arttı hatta bu tür oyunlar oynayan arkadaşlarla nette arkadaşlık kurdukk (ko'da).. tabiii yaraın yanında zararlarıda varr mesela kilo aldımm..(+10) ayrıca derslerimii aksattım.. ama zararından çok yararınıı gördümm..

• Orjinalden alıntı: Arkası_yarın

* SPERM kaliteniz DÜŞER bu dogru sürekli oturmak Testislerinizi ısıtır ısınan YUMURTALIKLAR SPERM kalitesini düşürmeye başlar ALLAH korusun kısır olma ihtimali var arkadaşlar . (bu yüzden taksi.dolmuş.münübüs gibi arac kullanan insanlar hep tehlike altındadır.) Evet en BÜYÜK TEHLİKE BU SANIRIM DİKKAT (inanmayan net'den bi araştırma yapsın)

Bişey olmaz bi lahmacun yerim geçer

• herkezin kendini öldürebilme hakkı wardır sizene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkası_yarın

Bu zararların yanında yararlarıda yok değil. Mesela ben ingilizceyi oyunlardan öğrendim

aynen kardşeim ben ne biliosam ingilizce hakkında tam 5-6 yaşımdan beri oynadıım oyun we kullandıım bilgisayardandır ki 7 senedir fln normalden daha fazla oturuorum her bulduum 1 dakika'yı deerlendiriom artık o dereceye geldim... ama hiç bi sorunum yok allah'ıma şükür sadece biras çabuk uykum gelio oda aynı zamanda çalışıorum ondan yoksa geçen bayramda 47 saat 39 dakika uyumadan online oyun oynadıımı bilirim o derece

• bence bu işler bos işler ama napalım işte zaman gecsin die oynuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLESSNİGHT -- 29 Ağustos 2006; 11:02:35 >
  • günde 5 kere spor yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: IoI

digerlerini salla da sperm olayı gozumu korkuttu SRO da buraya kadarmıs

MUAHAHHAHHA +1
  • kardeş gerçek hayat o kadar bunaltıcıki bi çogumuz burda bu oyunu oynayarak sanal aleme girmeye bu sayede gerçek hayatın dertlerini unutmaya çalışıyoruz bi ne vi narkoz etkisi yaratıyo bu oyunlar

• *Takımımın en etkili oyuncularından biriyim bunu hocalarımda söylüyo yani yalan bu refleks olayı...

*Valla herşeyi duyuyorum gözlerimde gayet sağlıklı tat almada,dokunmada,koklamada pc nası zarar vercek anlamadım ztn...

*Ehm başarılı bi öğrenciyim...

*Kas yapım gayet ii durumda sonuçta spor yapıyorum ((ama günlük 2 sa body üstüne antrenmanlarım... ben istisnayım bu konuda galiba))

*Kız arkadaşıma sorun

*Dediğim gibi gözlerim gayet sağlıklı

*Forever Sro...

• keşke bi bot um olsa o orda kascak bende gunde 5 kere spor yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLESSNİGHT

bunlar fosa fiso alayına maden suyu

• hahahhaaha yaa ne aalaka benim su anda her yerim saglam we cok yıl gecti aradan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.