Şimdi Ara

SAĞLIK ALANI LİSANS TAMAMLAMA BİLGİ PAYLAŞMA PLATFORMU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU HAKKINDA PAYLAŞIM DA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR.
    YÖKSİS ÜZERİNDEN TERCİH YAPAN ARKADAŞLARI GÖRDÜKLERİNİ YAZMAYA DAVET EDİYORUM.

• Araştırdım ama hicbiyerde bulamadım. Puan türü yazmıyor bu bölümde (sosyal hizmet). En yüksek ygs puanını mi baz alıyor açaba tercihte ? En yüksek puanim 344. geçen sene 353 ile almış gelir mi sizce ? Ata aof yi yüksek harç nedeniyle yazmadım, o da 307 ile almış yazmalı miyim sizce ? 2 yillik örgün sağlık bölümü mezunuyum. 2015 mezunu olduğum için sağlıkta lisans tamamlamaya basvuramiyorum bize hak verilip verilmeyeceği bile belli değil. Verilirse 2 yılda lisans tamamlayacagim o yüzden kararsızim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    öncelikle sağlıkta lisans tamamlama başvuruları geçen hafta bitti.
    sosyal hizmetler sağlık alanı lisans tamamlama bölümleri arasında değil siz dgs ye (dikey geçiş sınavına gircektiniz onun başvurularıda nisanda olur sınav da temmuzda olur.
    atatürk aöf sosyal hizmet lisans tamamlama kısmı evet 950 tl civarı pahalı ama ilk açıldığında daha yüksekti 1500 tl çivarıydı dönemlik şimdi indirdiler
    sebebi herkes başvurmasın gerçekten isteyen başvursun kalite düşmesin. (anadolu aöf de ki işletme iktisat gibi olmasın durum)ben telefoon edip sormuştum tlf daki bayanın çevabı buydu.
    2014 yılı ve öncesi mezunlar sağlıkta lisans tamamlamaya başvurabilir kanun maddesi böyle hazırlanmış. linke bakınız.

http://www.yok.gov.tr/documents/10279/20582442/slt_klavuz_2016.pdf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 2 Ağustos 2016; 17:06:43 >

sağlık alanında hangi bölüm mezunusunuz.
    siz ygs ve lys de güzel puan almışınız hangi bölümü seçerseniz şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

öncelikle sağlıkta lisans tamamlama başvuruları geçen hafta bitti.
    sosyal hizmetler sağlık alanı lisans tamamlama bölümleri arasında değil siz dgs ye (dikey geçiş sınavına gircektiniz onun başvurularıda nisanda olur sınav da temmuzda olur.
    atatürk aöf sosyal hizmet lisans tamamlama kısmı evet 950 tl civarı pahalı ama ilk açıldığında daha yüksekti 1500 tl çivarıydı dönemlik şimdi indirdiler
    sebebi herkes başvurmasın gerçekten isteyen başvursun kalite düşmesin. (anadolu aöf de ki işletme iktisat gibi olmasın durum)ben telefoon edip sormuştum tlf daki bayanın çevabı buydu.
    2014 yılı ve öncesi mezunlar sağlıkta lisans tamamlamaya başvurabilir kanun maddesi böyle hazırlanmış. linke bakınız.

http://www.yok.gov.tr/documents/10279/20582442/slt_klavuz_2016.pdf/

bunları zaten biliyorum... dgs ye zaten başvurdum ama bi beklentim yok öylesine başvurdum. sınav bu ay. dgs ile sosyal hizmete geçiş yok zaten mezun olduğum bölümden. sosyal hizmet lisans tamamlama bölümleri arasında ayrıca hatta sağlık yönetiminden sonra en çok sosyal hizmet bölümüne kontenjan verildi. ben ygs ile girmeyi düşünüyorum ygs puanımı yazdım. bölüm açıköğretimde var şuan.

atatürk üni.aöf de sosyal hizmet 4 yıllık bölümü var dgs ile girilebiliyor.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Anadolu aof de De ata aof de de sosyal hizmet bölümü var ygs ile girilebiliyor. Hangisine dgs ile giriliyor bilmiyorum bölümümden dikey geçiş olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 3 Ağustos 2016; 10:42:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Anadolu aof de De ata aof de de sosyal hizmet bölümü var ygs ile girilebiliyor. Hangisine dgs ile giriliyor bilmiyorum bölümümden dikey geçiş olmadığı için.

http://www.ataaof.edu.tr/sosyal-hizmet-lisans-tamamlama/

İSTİYORSANIZ BİR BAKIN.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    O sağlıkta lisans tamamlama. Sınavsız. 2014 ve öncesi mezunlar için. Dgs ile geçişim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.