Şimdi Ara

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
40.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende yazdım :) gezmeyi severim ama okumak daha önemli tabiki birde..yurt varmıdır ünv yakınlarında bide bölümle ilgii araştırma yaptınmı ?
  • Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı (Teftiş Kurulu dahil)
    Kamu ve özel sağlık kurumları (Hastane, tıp merkezi, poliklinik, evde bakım merkezi, diyaliz merkezi, teşhis   merkezi, ağız ve diş sağlığı merkezi vb),
    Sigorta Şirketleri
    Sosyal güvenlik kurumları
    Değişik düzeylerde sağlık hizmeti yürüten özel ve gönüllü kuruluşlar (örneğin Kızılay Genel Müdürlüğü)
    İlaç ve tıbbi sarf malzeme şirketleri,
    Sağlık alanındaki bilgi/bilişim şirketleri.
    Basın ve yayın kurumlarının sağlıkla ilgili birimleri.
  • TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    ya okadar kötümüü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğxba

ya okadar kötümüü

yok çok iyi aslında ama ben dediğim gibi çalışıyorum o yüzden herkezin bir hedefi wardır ben hedefimi başarmama az kaldı o yüzden diyorum ama 2 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 12 Temmuz 2014; 19:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi15

Ben Bucaklıyım bende tercih ettim bölümü yalnız Bucak'a okumak için değilde gezmek için gelen olursa fazla bir gezilecek yeri yok. Sosyal aktivite yok. Antalya , Burdur ve Ispartaya 45 dklık uzakta. Okumak için geliyorsanız gayet mütevazi biryerdir. Buna göre düşünüp taşının 2 yılımı boşa harcadım demeyin.

kardeşim hangi okul mezunusun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi15

Ben Bucaklıyım bende tercih ettim bölümü yalnız Bucak'a okumak için değilde gezmek için gelen olursa fazla bir gezilecek yeri yok. Sosyal aktivite yok. Antalya , Burdur ve Ispartaya 45 dklık uzakta. Okumak için geliyorsanız gayet mütevazi biryerdir. Buna göre düşünüp taşının 2 yılımı boşa harcadım demeyin.

bu konuda çok doğru konuşmussun
  • bilgi işlemde çalışıyor yani diğer 2 yıllık pc bölümleri gibi. pek farkı yok ona göre daha yakın yerler yazabilrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 12 Temmuz 2014; 20:43:11 >
    acaba mezun olunca iş sahibi olabilirmiyiiz :/ kafam çok karısık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğxba

acaba mezun olunca iş sahibi olabilirmiyiiz :/ kafam çok karısık

kpss ye çalışırsın atanırsın yada dgs ye çalışırsın 4 yıllık bir bölüm okursun sonuçta ihtiyaç olmasa böyle bir bölüm açmazlardı zaten türkiyede suanda tek burdur/bucakta war bu bölüm bu arada senin memleket nereydi
  • Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ? bi cevap verebilir misiniz acaba :)
  • TUĞRUL ŞAVKLIYILDIZ T kullanıcısına yanıt
    yukarıda @tuğxba arkadaşın söylediği yerlerde çalışıyorlar

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı (Teftiş Kurulu dahil)
    Kamu ve özel sağlık kurumları (Hastane, tıp merkezi, poliklinik, evde bakım merkezi, diyaliz merkezi, teşhis merkezi, ağız ve diş sağlığı merkezi vb),
    Sigorta Şirketleri
    Sosyal güvenlik kurumları
    Değişik düzeylerde sağlık hizmeti yürüten özel ve gönüllü kuruluşlar (örneğin Kızılay Genel Müdürlüğü)
    İlaç ve tıbbi sarf malzeme şirketleri,
    Sağlık alanındaki bilgi/bilişim şirketleri.
    Basın ve yayın kurumlarının sağlıkla ilgili birimleri.
    ben Artvinliyim artvinde yaşıyorum neyse kötüde olsa yazıcam burduru inşallah iyi bi okul olur ve iyide bi iş sahibi oluruz.4 yıllığa tamamlarsın dedin de daha bu bölümün dgs bölümleri belli değil bile :/
  • 3 gün kaldıııı :( ve ben daha hiç tercih yapmadııım
  • tuğxba T kullanıcısına yanıt
    belli olmasanın hiç önemli deyil büyük ihtimal bu bölüme dikey geçiş için bilgisayarla alakalı bçlümler açılacak öğretmenlik falan tahminim çünkü lise bilgisayar bölümünü mezunlarını sınavsız alıyorya sınavsız alan tüm bölümlerin ortak özelliği yada benim fark ettiğim kadarıyla bilgisayar öğretmenliği war dikey geçişte ve birde sana tavsiyem coğrafi bilgi sistemleri bölümünüde incele sağlık herzaman 1 adım önde olur ama coğrafi bilgi sistemleri bölümü görmezden gelinemez özel sektörde iş imkanı çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 15 Temmuz 2014; 23:00:46 >
  • Daha öncede belirttiğim gibi başındaki sağlık yazdığına bakmayın okuncak bölüm değil kesinlikle tavsiye etmiyorum. Burdur bucak öğrenci şehiri değil daha güzel bölümler ve şehirler var eskişehir izmir ankara istanbul çanakkale bursa tekirdağ vb tavsiye ederim....şöyle bi kötülükte var lise mezunuda bu işi yapıyo bilgisayar programcılarıda ülkede çok bilgisayar programcısı var işsiz kalırsınız arkadaşlar.
  • World10 W kullanıcısına yanıt
    kardeşim zaten gezeceğim diyosan bucağa gelmen enbüyük hata ;
    gezmem ben sadece okuyacam gerisi önemli değil diyosan geleceksin bucağa
  • hiç geleceginizi karartmayın iyi birsey olucak olsa çoktan açılırdı ayrıca burdurda hocalar ile irtibata felan geçtimde tanışlar aracılıgıyla yazmayın bosuna dedi iyi bolum olsa buyuk üniversitede açılırdı diyor burda bos bos gelip gidecektir diyor öğrenciler.
  • yorumları okudum ve tuğba arkadaş bahsetmiş biraz dediğin gibiyse cok guzel yanı burda toplasan 10 15 kısı bu bölümü bilen cıkar yanı suan bu bölümü kımse bılmıyor ben bılısım teknolajıleri web tasarım alanından mezunuyum obp puanımda 359 sınavsız hakkımı kullanıyorum hastanelere gıdıp sordum ve onlarda tavsıye edıyor inşallah burdakı herkes cıkarda ıstedıgı olur belkı cıkan arkadaslarla ordada rast gelırz :) benım ılk tercihim herkes allah gönlüne göre versin arkadaşlar :)
  • tuğxba T kullanıcısına yanıt
    ılk beende senın dusunuyordum kötumu falan dıye ama unv okumak ıcın gıtmek lazım tabı aktivede az cok onemlı ama bu açılan bölüm seneye buraya yerlesmek zor olcak patama yapcak bu bölüm bız bu yıl cok sanslıyız bence yınede sen bılırsın ama bölüm için değer benım ılk tercıhım burası ve kontejan 40 kısı ve kımse fazla bılmıyor yerleşme şansı yüksek oldugunu dusunuyorum... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adof35

ılk beende senın dusunuyordum kötumu falan dıye ama unv okumak ıcın gıtmek lazım tabı aktivede az cok onemlı ama bu açılan bölüm seneye buraya yerlesmek zor olcak patama yapcak bu bölüm bız bu yıl cok sanslıyız bence yınede sen bılırsın ama bölüm için değer benım ılk tercıhım burası ve kontejan 40 kısı ve kımse fazla bılmıyor yerleşme şansı yüksek oldugunu dusunuyorum... :)

40 kişi 2.öğretim war 40 kişi normal yani 80 kişi alacak toplamda ben meteb içi bide anadolu teknik öğrencisiyim ortaöğretim başarı puanım:384 allahın izniyle kesin gibi ama belli olmaz ben bölümümdeki arkadaşların hepsine söyledim ama 2 öğrenci yazdık bu bölümü yani anadolu teknik mezunu yazanların çoğu rahat girebilecek eml mezunu yazan arkadaşlar meteb içi deyilse biraz sıkıntılı çünkü eml deki tanıdıklarım herkezin aynı bölümü yazacağıını söylüyordu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.