Şimdi Ara

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
40.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kardeşime 2 yıllık bölüm bakıyordum 2 yıllık geçiş klavuzunu incelerken bu bölümede geçişinin olduğunu farkettim ilk kez açılan bir bölüm internette hiç bir bilgi yok Mehmet Akif Ersoy Üni.(Burdur) daymış herhangi bir bilgisi olan var mı ?

• bilen yok mu ?
  • Merhaba, bende o bölümü gördüm ve bir kaç kişiye sordum.Sağlık olduğu için direk git dediler.Sistem yazılımla alakalı yahut sisteme kayıt işi gibi gibi bilgiler verdiler.Muhabbetlerimle...
  • aynen bu bölüm ne iş yapar nasıldır bilen yokmu
  • oncr7 O kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu bölüm iyimi birde tam olarak hangi üniversitede
  • büyük ihtimal bu bölüme 2.ögretim kayıt olacağım :D ayrıca bölüm burdur bucak emin gülmez myo da
  • bende bu bölümü ilk tercih verdim sanırım kımse bılmıyor bolumu burda bılen arkadslar ve ben sanslıyım ve varsa bızım gıbılr ıns cıkar saglık gecıyorsa her turlu guzeldır ıns cıkar burası burdur bucak sağlık bilgi sistem teknikerliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum ama tam emin değilim gelip gelmiyeceğinden ama sağlık oluncada es geçilemiyor
  • arkadaşlar ben bölüm başkanıyla görüştüm.mezun oldukdan sonra hastahanede bilgi işlemde çalışırsın dedi.ayrıca dikey geçiş bölümleride daha belli deyilmiş. ders içeriğine gelince yoğunuk olarak hastahane otomosyonu bunun yanında programlamayla ilgili dersler olduğunu söyledi.
  • Başında sağlık olduğuna bakmayın parça teknik servis işi bucak gibi ilçede değmez geleceği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: World10

Başında sağlık olduğuna bakmayın parça teknik servis işi bucak gibi ilçede değmez geleceği yok.

kardeşim bucaktamı okudun sen :D
  • TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    Evet kötü biyer burdur bucak. Okuncak daha güzel şehirler ve bölümler var burası yaramaz gelecek yok.
  • haklısın öyle çok gezecek eylenecek mekanlar yok ama iyi bir yer
  • ben de yazayım diyordum ama sadece hastanede bilgi işlemde çalışıyorsa sıkıntı çünkü bilgisayar programcılığı mezunu falanda bilgi işlemde çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 11 Temmuz 2014; 20:33:47 >
  • TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    neden ikinci öğretime geliyosun. normal gelen bile fazla yokmuş geçen sene 5 kişi gitmiş
  • Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende bilişim teknolojileri mezunuyum. bu bölümü görünce tercih ettim. iş imkanları iyi yani devlette işe girebiliyoruz. ve bütün bilgileri okudum lisede gördüğümüz programlama dersi görüyoruz hastanelerde devlet hastanelerinde tıp fakultelerde staj görüyormusuz. ama düne kadar burayı yazıcaktım arkadaşım geçen sene ısnıfta beş kişi varmış bırakmışlar dedi yazın arkadaşlar en azından sağlık açısından hiç bitmekeyecek bi meslek.. ben yazıcam
  • devlette iş imkanın iyi olduğuna dair bir kaynak göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 12 Temmuz 2014; 13:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğxba

neden ikinci öğretime geliyosun. normal gelen bile fazla yokmuş geçen sene 5 kişi gitmiş

ben çalışıyorum zaten yedek işim olsun diye düşünüyorum bu bölümü yani mecbur kalırsam yaparım bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 12 Temmuz 2014; 13:23:07 >
  • ilk ben keşfettim bu bölümü 1-2 seneye patlar bu konu :D
  • Ben Bucaklıyım bende tercih ettim bölümü yalnız Bucak'a okumak için değilde gezmek için gelen olursa fazla bir gezilecek yeri yok. Sosyal aktivite yok. Antalya , Burdur ve Ispartaya 45 dklık uzakta. Okumak için geliyorsanız gayet mütevazi biryerdir. Buna göre düşünüp taşının 2 yılımı boşa harcadım demeyin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.