Şimdi Ara

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında foruma yeni üye oldum aklıma bir şey takıldı.
    Ben puanının daha yüksek olmasından dolayı Marmara Tıpı tercih etmiştim.Daha köklü olması ve hocalarının sayısı (Bunun ne faydası var bilmiyorum yargılamayın lütfen) sebebiyle Marmara'yı daha öne yazdım. Fakat SBÜ'nün bir çok hastaneyle anlaşmalı olması ilgimi çekti ve forumda oranın ileride daha da parlayacağı ve daha prestijli olacağı söylenmişti. Ama Marmara Üniversitesi nin eski binası şimdi Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne devredilmiş. Bir yandan da o binada okumak isterdim açıkçası.Ama sırf binası için de demiyorum bu sadece küçük bir detay. Bu arada Marmara'yı tercih etme sebeplerimden biri de yurtdışı staj erasmus falan o açıdan daha çok seçeneğim olmasıydı. Sizce merkezi yatay geçiş yapmalıyım yoksa Marmara 'da kalmam daha mı iyidir.
    Son kez olarak bir ihtimal de olsa not ortalamamı yüksek tutarsam sizce Cerrahpaşa mı \ Sbü mü (Bu bir şaka değildir gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regpot -- 6 Kasım 2017; 20:4:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merkezi ek1 hakkınızı sadece 1 kere kullanabilirsiniz diger kurumlar arası geçişi herzaman kullanabilirsiniz. üniversiteye girdiğiniz yıl ki puanınızla geçmek istediğiniz üniversitenin puanıyla eşit yada sizin puan yüksek ise geçebilirsiniz marmaraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 8 Kasım 2017; 15:33:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.