Şimdi Ara

Sağlık Durumum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sırtıma ciddi ağrılar vuruyordu film çektirdim tiroit bezlerimde nodül çıktı kötü huyluymuş kansermişim ameliyatla aldılar uzun süre hesabıma oğlum baktı artık geri döndüm atom tedavisi olup radyasyon aldığım için tek bir odada eşim ve oğlumdan ayrı duruyorum full forumda olurum artık :) biraz daha iyileşince sırtıma tekrar baktıracağım inşallah başka bir şey çıkmaz 50 yi devirince çıkıyor böyle şeyler...

• Gecmis olsun. Allah sifa versin hocam. Tiroidle ilgili olanlar kanserler arasinda cozumu en kolay olanlardan. Moralini yuksek tut yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. İns en kısa sürede eski sağlığınıza ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

Gecmis olsun. Allah sifa versin hocam. Tiroidle ilgili olanlar kanserler arasinda cozumu en kolay olanlardan. Moralini yuksek tut yani

Çok saolun aynısı babamda da var bazı ailelerde ırsi olabiliyormuş kardeşim benden 3 yaş küçük 49 yaşında benim ameliyatım üzerine oda baktırdı onda ve 23 yaşındaki yeğenimde de çıktı Allah'tan bize erken teşhis koyuldu babamın bir ses teli felç oldu sesi koah hastaları gibi çok az çıkıyor makine ile konuşmayıda bir türlü kabul etmiyor...

Dediğiniz gibi moral çok önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

Gecmis olsun. Allah sifa versin hocam. Tiroidle ilgili olanlar kanserler arasinda cozumu en kolay olanlardan. Moralini yuksek tut yani

Çok saolun aynısı babamda da var bazı ailelerde ırsi olabiliyormuş kardeşim benden 3 yaş küçük 49 yaşında benim ameliyatım üzerine oda baktırdı onda ve 23 yaşındaki yeğenimde de çıktı Allah'tan bize erken teşhis koyuldu babamın bir ses teli felç oldu sesi koah hastaları gibi çok az çıkıyor makine ile konuşmayıda bir türlü kabul etmiyor...

Dediğiniz gibi moral çok önemli...

hocam o zaman cerrrahi mudahele yapilmis anladigim kadariyla

nukleer tedavi onerilmedi mi size?

• Evet cerrahi müdahale yapıldı 8 saat ameliyatta kaldım tiroit bezlerim alındı ve tiroit bezlerimden yaklaşık 90 parça kötü huylu küçük küçük nodüller çıktı dün tekrarlamaması ve tamamen temizlenmesi için 1 günlüğüne tekrar hastaneye yatıp sizin nükleer dediğiniz ( atom tedavisi ) aldım yani radyasyon...
  • Geçmiş Olsun Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Geçmiş Olsun Hocam.

Teşekkür ederim...
  • geçmiş olsun hocam,dikkat edin kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

geçmiş olsun hocam,dikkat edin kendinize

Teşekkür ederim hassas davranıyorum ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
  • Geçmiş olsun.Hastalığın her türlüsü zor,tedavisi ayrı zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Geçmiş olsun.Hastalığın her türlüsü zor,tedavisi ayrı zor.

Saol kardesim bende 81 KTÜ mezunuyum
  • Geçmiş olsun ağabeyciğim pc de radyasyon çıkmanıza izin veriliyorsa gidin bir ormana yürüyüş falan yapın iyi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowRivers

Geçmiş olsun ağabeyciğim pc de radyasyon çıkmanıza izin veriliyorsa gidin bir ormana yürüyüş falan yapın iyi gelir

Teşekkür ederim kardeşim bilgisayar radyasyonu önemli değil Nükleer santral gibiyim zaten dışarı çıkıp insanlara radyasyon ile zarar vermek istemiyorum günde 5 lt su tüketmem lazım vücudun 3/4 ü su olduğu için radyasyonu atıyor oğlum baba bırak sarılayım her gün bilgisayar oynuyorum zaten diyor Bilgisayar bu radyasyonun yanında hiçbir şey 300 mg radyasyon hapı aldım

• quote:

quote:

Geçmiş olsun ağabeyciğim pc de radyasyon çıkmanıza izin veriliyorsa gidin bir ormana yürüyüş falan yapın iyi gelir

Teşekkür ederim kardeşim bilgisayar radyasyonu önemli değil Nükleer santral gibiyim zaten dışarı çıkıp insanlara radyasyon ile zarar vermek istemiyorum günde 5 lt su tüketmem lazım vücudun 3/4 ü su olduğu için radyasyonu atıyor oğlum baba bırak sarılayım her gün bilgisayar oynuyorum zaten diyor Bilgisayar bu radyasyonun yanında hiçbir şey 300 mg radyasyon hapı aldım

ilginç vallaha

• quote:

quote:

quote:

ilginç vallaha

Evet

• quote:

Arkadaşlar sırtıma ciddi ağrılar vuruyordu film çektirdim tiroit bezlerimde nodül çıktı kötü huyluymuş kansermişim ameliyatla aldılar uzun süre hesabıma oğlum baktı artık geri döndüm atom tedavisi olup radyasyon aldığım için tek bir odada eşim ve oğlumdan ayrı duruyorum full forumda olurum artık :) biraz daha iyileşince sırtıma tekrar baktıracağım inşallah başka bir şey çıkmaz 50 yi devirince çıkıyor böyle şeyler...

Hocam çok geçmiş olsun son durumun hakkında bilgi verir misin?

Bende de nodülsüz guatr var BASEDOW GRAVES. Yaklaşık 1.5 sene thyromazol kullandım ama hala geçmedi. Doktorum atom tedavisi olmalısın dedi. Beni korkutan bu karantina durumu. En az 15-20 gün herşeyin ayrı olacakmış. Bir de doktorun dediği atom tedavisi yine sizinkisi gibi ilaç şeklindeymiş. Sizin durum nasıldı size zahmet detaylıca anlatır mısınız? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.