Şimdi Ara

Sağlık izlemede yeni dönem: Huawei TrueSense tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emreee94 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlık izlemede yeni dönem: Huawei TrueSense tanıtıldı
    Akıllı saatlere eklenen sağlık ve spor özellikleri gün geçtikçe artıyor. Bu alanda rekabetçi ürünlerle boy gösteren Huawei ise, Çin'de düzenlediği yeni bir etkinlikte TrueSense sağlık izleme sistemini tanıttı. İşte TrueSense ile sunulacak yenilikler ve daha fazlası...

Huawei TrueSense tanıtıldı

Aktarıldığı kadarıyla TrueSense, solunum hızı, kan oksijen seviyesi (SpO2), vücut sıcaklığı, kan basıncı ve kalp atış sensörlerinden gelen verileri birleştiriyor ve kısa sürede daha doğru sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu özellikler Huawei için tabi ki yeni değil, ancak şirket TrueSense ekosistemi içinde daha fazla hassasiyet ve entegrasyon sunacağını söylüyor.

Sağlık izlemede yeni dönem: Huawei TrueSense tanıtıldı
    Ayrıca sunum sırasında Huawei, TrueSense ile bağlantılı Health Glance (Sağlık Bakışı) özelliğini de tanıttı. 1 dakikalık sürede ondan fazla sağlık ölçümüne olanak tanıyan bu özellik, kalp atış hızı ve EKG gibi bilindik okumaları içermekle kalmıyor, aynı zamanda akciğer fonksiyonu ve enfeksiyon riski gibi daha az bilinen ölçümleri de izliyor. Ayrıca bunlar arasında uyku apnesi ve hiperglisemi riskinin de bulunduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Bkz.Huawei Mate 70 serisinin tasarımı ve fiyatı paylaşıldı

Şu an için TrueSense hakkında paylaşılan detaylar bununla sınırlı. Huawei, özelliğin ilk etapta hangi cihazlarda sunulacağını belirtmedi. Ancak söylentiler, Watch GT 5 ve önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Watch D2 modeline işaret ediyor. Keza Watch D2'nin kan basıncı takibine odaklanması muhtemel ve bu da onu TrueSense için güçlü bir aday yapıyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_launches_truesense_health_monitoring_system_for_future_wearables-news-64307.php

• sonra bu bilgiler hain minnaklar tarafından çalınır ve ozur dilerler sırıtarak
  • Adamlar durmuyor valla helal olsun. Abd ambargosu olmasa ne durumda olurlardı şimdi acaba.
  • Huawei Watch gt5 ve huawei nova13 çıktığı gün 15 yıllık samsung kullanımına güle güle diyeceğim. İster ajan olsunlar ister başka birsey kim ne yapsın benim gibi fakiri.. sanki herkes fabrikatör.
  • şu sağlık işleri ve pil ömrünü huawei'den başkası yapamadı.
  • huawei stabil çalışıyor aynı iphone gibi, sadece tasarım biraz daha iyi olabilir
  • Yapın bir cihaz, kanımızı analiz etsin. Şeker tansiyon vb şeyleri anlık görebilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makine26 M kullanıcısına yanıt

Ancak böyle eleştirirsiniz hocam altı boş şekilde, Senin kullandığın cihaz bilgileri sadece kullandığın telefonda tutuyor zaten 

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Ancak böyle eleştirirsiniz hocam altı boş şekilde, Senin kullandığın cihaz bilgileri sadece kullandığın telefonda tutuyor zaten 

my huaewi sayfasına girince attığın adım ve nabız değerlerini sen izin vermediğin halde çıkıyor. bilmeden sallama sende. Sen izin vermediğin halde bunlara erişiyorsa başkasına da satar değer biçene.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    deri altı çip ile yaparlar anca. öyle olursa kendine çip taktıracakmısın ?
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Şuan ki ölçümler öyle mi yapılıyor? Yaş kaç? Nereden uyduruyorsunuz böyle ütopik senaryoları?
    arızalı tiplerden gıcık kapıyorum. kan ölçümü, şeker gibi şeyler kansız mı ölçülüyor şimdi ? kanına sürekli temas edecek ki istediğin an sana sonuç versin. kan bulabilirse tabi. yaş mı kurumu forumu olmuş burası. kafam almıyor diyeceğine ütopik diyorsun çocuk gibi.
    Kanıma neden anlık temas etsin, ben istediğim zaman alıp kanımı damlatıp, kanımı analiz edecek bir cihazdan söz ettim. Sen olayı deri altı çipe götürdün. Piyasada böyle cihazlar var ama hepsi sadece tek şeyi ölçüyor. Ben ise hepsini aynı anda ölçebilecek bir cihaz üretsinler dedim.
    istediğin zaman kanını şekerini test edecek cihazlar dediğin gibi zaten var. ileri seviye anlık sağlık verileri ve sürekli takip için deri altı çipleri kullanacaklar. sadece saydıklarımızı yapmakla da kalmayacak pek çok ekstra özellikler içerecek. mesela anahtar taşımayacaksın, kimlik yerine geçecek vs çok faydalı işleri olacak ama hayvan gibi çiplenmiş olunacak. bu çipin takılmasını teşvik için ileri seviye sağlık takibi ile özendirecekler daha sonra ise aşılara zorladıkları gibi zorlayacaklar. hala ütopik geliyorsa olayın gerçekleşmesini bekleyin. bunları açıklamak için yetkili bir merci olmadığım için söylediklerim masal gibi gelir. çıkıp devlet bakanı falan aynı şeyi dese hiç kimse ütopik bulmazdı. tek sorun benim bunları açıklamak için yeterli otoriteye ve makama sahip olmadığımı düşünmeniz.
    Şimdi de söylediklerin distopik geldi 😂 ben tek damla kan ile sadece şeker ölçülsün demedim zaten. Tüm değerleri görebileceğimiz bir cihazdan bahsettim
    o zaman umarım istediğin gibi bir cihaz yaparlar. ama yakın gelecekte planlanan çip takarak bir takım faydalar sağlarken diğer tarafantan insanları yakın takibe almak. bu yüzden istediğin alet yerine işlerine gelen aletin yapımını destekleyeceklerdir. bende daha çok sağlık verisi toplayabilen bir alet yapmalarını isterim ama işin ucunu çipe dayandıracaklar.
    👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.