Şimdi Ara

Huawei P60 ve P60 Pro, Mart'ta tanıtılacak: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei P60 ve P60 Pro, Mart'ta tanıtılacak: İşte özellikleri
    Huawei'nin Mart ayında tanıtması beklenen P60 serisinin özellikleri ortaya çıktı. İşte Huawei P60 Pro teknik özellikleri:

Ayrıca Bkz.Snapdragon Satellite tanıtıldı: Uydu İletişimi Android cihazlara geliyor!

Huawei P60 Pro beklenen özellikleri

Huawei P60 Pro, 6.6 inç, 120Hz OLED ekrana sahip olacak. Yüksek frekanslı PWM karartma (1920Hz) kullanan ekranın çözünürlüğü P50 Pro’ya kıyasla daha yüksek (1440x3200) olacak. Delik çentik, 32MP selfie kamera barındıracak. Paneli BOE’nin ürettiği söyleniyor. Arkada 50MP ana (yeni Sony IMX888 sensörü), 50MP ultra geniş (IMX858), 64MP telefoto (OmniVision OV64B) kameradan oluşan bir kurulum göreceğiz.

Huawei P60 ve P60 Pro, Mart'ta tanıtılacak: İşte özellikleri

Huawei P60 Pro özellikleri

Huawei P60 modelinde farklı kamera kurulumu göreceğiz. 52MP IMX789 sensörünü kullanan ana kameraya 50MP ultra geniş kamera (IMX858), 16MP telefoto kamera eşlik edecek. Düz ve Pro modeldeki kameralar, Huawei’nin XMAGE görüntüleme sistemini temel alacak. Mate 50 Pro’da gördüğümüz değişken diyafram, P60’da da P60 Pro’da da olacak.

Huawei P60 Pro’nun Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelmesi bekleniyor. 5500 mAh batarya, 100W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyecek. Kıyaslama açısından, Snapdragon 888 işlemcili P50 Pro’da 66W kablolu/50W kablosuz şarjı destekleyen 4360 mAh batarya bulunuyor.

Huawei P60 serisinin ekranı Mate 50 gibi Kunlun sertleştirilmiş cam ile korunacak. Yeni modeller de BeiDou’nun uydu iletişimini destekleyecek ancak uydu bağlantısı Mate 50 veya iPhone 14 serisinde olduğu gibi her ülkede kullanılabilir olmayacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_p60_and_p60_pro_rumored_to_launch_in_march_with_better_cameras_screens_and_batteries-news-57142.php

• Eko sen unutmuşsun ben ekleyeyim.
    Huawei P60 ve P60 Pro Android olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 11 Ocak 2023; 14:59:41 >
  • En geç 2 seneye kalmaz kendi 5g işlemcisiyle geri dönerler piyasaya

• Kamera çirkinliği ayrı, çıkıntısı ayrı olay. Market olayını zaten dünya alem biliyor, tek tuhaf şey bunca handikap olmasına rağmen fiyatını bu kadar yüksek tutmaları. Yahu yarı fiyatına satışa çıkartsan yine insanlar oturup defalarca düşünecek, bu neyin kafası?

• Kamera lenslerinin büyümesi güzel bence.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Hocam o dediğini yapsa yapsa bizim millet yapar sen hiç son zamanlarda appgallery girip baktınmı adamlar play store ürün gamının %95 ini hallettiler hem kaldıki play store kullanılabiyor Huawei de tek sıkıntı 5g onuda çözerler yakında herşey algı ne yazıkki ülkemizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visionx st V kullanıcısına yanıt

P40 Lite kullanıp satmıştım, öyle %95 değil %20 bile değildi bana göre. Özellikle Çin menşeili oyun/uygulama firmalarıyla bile komisyon ücretinde anlaşamayıp marketlerine koymamaları ne kadar aç gözlü olduklarının örneğidir bence. Bu arada bu söylediklerimden Huawei firmasından nefret ediyor olduğumu düşünmeyin, ben her firmanın eşit şansı olduğuna inanırım fakat her firma şansını biraz da kendi yaratır bu yüzden Huawei firmasının şansını kendi eliyle öldürdüğüne inandığım için bu kadar eleştiriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Appgallery Microsoft Marketplace gibi genel bir ambargoya maruz durumda.

Çinli uygulamalar konusunu tam bilemeyeceğim ama geri kalanında zaten kaderi az çok ortada. İşte Aurora'dır G Space gibi uygulamalar ile sorunu çözmeye çalışan kullanıcılar var.

Yani yapılacak pek de bir şey yok. Bu telefonun alıcısı Huawei fanıdır veya Çinde yaşıyordur. Midea olsun Philips olsun Çinli firmalar ve Çin iştirakleri ile olan IoT cihazları ile HarmonyOS bağlantıları ideal konuma erişti diye biliyorum. SuperDevices özelliği iş görüyor.

• Kirin yok gplay yok uzunca yazardım bu 2 sinin çok önemli olduğunu da neyse sonuç şu spesifik ihtiyaçlarınızda yarı yolda kalıcaksınız ve eski pil ömrünün bulamayacaksınız.

• Arkadaşlar ben Huawei p40 pro kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum hatta bana diğer telefonlardan daha kullanışlı geliyor bir buçuk yıl önce çoğu uygulamalardan sıkıntı çekiyordum uygulamaların yüzde 90 ı app gallery de var olmayanda GS spase var orada kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmiyorum hatta 2 arkadaşım benim telefon hoşuna gittiği için aynısını aldı kullanmadan yargısız infaz yapmayalım

• 3.5 senedir Huawei P30 pro kullanıyorum. İnanılmaz güzel bir cihaz. P 60 düşünemiyorum. Rusya'da olduğum için sorun yok. Her türlü ambargo :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.