|
Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!
-
-
fotoğraf örneklerine baktım ben hazırım.
-
Gerçekçi gelmedi. Çıkınca görürüz.
-
Fotoğraflar ne kadar güzel yaaa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony'i ne zaman görürüm derken son satırda karşıma çıktı. Görmeseydim şaşırırdım.
P30 Pro kullanıyorum sadece kamerası için almıştım sırf bu yüzden bırakamıyorum 😇
Yaptırım yemese on numara teleefonlar yapıyo adamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyi gerçekçi gelmedi 🤔
Yaptırım yemese şuan 1. Sıradaydı...
-
Ayın bu kadar net olması. Ayrıca marka fark etmeksizin hiçbir markaya güvenmiyorum bu fotoğraf konusunda. Gereksiz abartılıyor.
-
-
Ay çekimleri hileli. Yazılımla düzeltiyorlar. Başka nesneler üzerinden kıyaslanmalı yakınlaştırma kabilieyeti.
-
4G olduktan sonra bu telefona IPhone parası verilmez.
-
Huawei kamera konusunda gerçekten iyi işler çıkardı/çıkarıyor. Adamlara türlü yaptırımlar, Google yasakları vs yaptılar rakip gördükleri için ama durmuyorlar. Helal olsun.
-
5g diyoruz ama biz henüz ankarada 3g nin hızını kullanıyoruz hemde turkcelle 4g yi gerçek manada kullanabilmek için avrupaya asyaya gitmeniz lazım
-
Telefon ile Ay’ı pixel pixel çekmek saçma.
Buna vereceğim para ile Pro max almak daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedi iphone muridi sheeple...
-
Huawei anroid olmamasiyla cok geride kaldi,işletim sistemiyle halen kaybediyor.Anroid olmuş olsaydi samsung gerise birakabilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SONY'yi görmemek mümkün değil çünkü bu teknolojilerin babası, atası o.
-
Gecenin üçünde millete sheeple yazacağına önce mürit nasıl yazılıyor ona bak aptal herif.
Ben en son 8 sene önce iPhone kullandım. Millete iPhone müridi diyip atıp tutacaksan kaynağın olsun.
Yaptırım yemese şuan 1. Sıradaydı...
|
Ay çekimleri hileli. Yazılımla düzeltiyorlar. Başka nesneler üzerinden kıyaslanmalı yakınlaştırma kabilieyeti. |
Sony'i ne zaman görürüm derken son satırda karşıma çıktı. Görmeseydim şaşırırdım.
|
P30 Pro kullanıyorum sadece kamerası için almıştım sırf bu yüzden bırakamıyorum 😇
|
yaptırım yemese yıllardır 1. sırada olacaktı. yaptırım yemesinin asıl sebebi de o yıllarda 1.liğe oturmak üzere olmasıydı zaten :) yediremediler... |
Benzer içerikler
- facebook dondurma
- apple intelligence nasıl açılır
- aşko kuşko priv isimleri
- youtube mp3 dönüştürücü
- wechat qr code
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X