Şimdi Ara

Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!
    Huawei, MWC'de çeşitli yeni ürünler piyasaya sürdü ancak etkinlikte P60 serisine dair herhangi bir detaya yer verilmedi. Ancak kısa bir süre önce Huawei'nin mobil bölümünün başındaki isimden P60 Pro olduğu belirtilen iddialı bazı kamera örnekleri paylaşıldı.

Fotoğraflar doğrudan Barselona'dan Huawei Akıllı Cihazlar BG Başkanı ve Operasyon Direktörü He Gang tarafından “Yeni telefon harika fotoğraflar çekiyor” açıklamasıyla paylaşıldı. Mobil telefonlarda fotoğrafçılık alanında önemli işlere imza atan Huawei, görünüşe göre P60 Pro’da da büyük bir adım atacak.

Huawei P30 Pro, 2019'da periskop lensi piyasaya sürdüğünde oyunu tamamen değiştirmişti, zira firma bir akıllı telefonda periskop lens kullanan ilk şirket olmuştu. Ancak ABD’nin yoğun ambargosu altında olan firma bir zamanlar en büyük akıllı telefon üreticisiyken şimdilerde ilk beş firma arasında bile bulunmuyor. Buna rağmen telefonlarındaki kamera kalitesi sürekli olarak tepeye oynuyor.

Huawei P60 Pro kamera örnekleri

Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!
    Çekilen fotoğraflarda belirli bazı konuların vurgulandığını görüyoruz. İlk dikkat çeken kameranın zoom yeteneğinin gerçekten çok başarılı olduğu. İkinci olarak dikkatimizi çeken şey ise dinamik aralığın son derece yüksek olması. Tüm bunların ışığında örnek görsellerdeki detayların kaybolmamış olması da bir diğer önemli nokta.

P60 Pro'nun BOE tarafından üretilen 120Hz yenileme hızı ve QHD+ 1440 x 3200 çözünürlük sağlayan 6,6 inç AMOLED ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Sadece 4G’de çalışan güncel Snapdragon 8 Gen 2 yongası ve 5000mAh pil cihazın yine kilit detaylarından. Ancak asıl nokta ise 50MP IMX888 sensörü. P60 Pro'nun Sony’nin bu sensörünü kullanan ilk telefon olması bekleniyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı

Kaynak:https://www.gizchina.com/2023/03/02/huawei-p60-pro-camera-zoom-the-world-is-not-yet-ready-for-this/

• fotoğraf örneklerine baktım ben hazırım.

• Gerçekçi gelmedi. Çıkınca görürüz.

• Fotoğraflar ne kadar güzel yaaa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony'i ne zaman görürüm derken son satırda karşıma çıktı. Görmeseydim şaşırırdım.

• P30 Pro kullanıyorum sadece kamerası için almıştım sırf bu yüzden bırakamıyorum 😇

• Yaptırım yemese on numara teleefonlar yapıyo adamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    Neyi gerçekçi gelmedi 🤔

• hömmgüzel kullanıcısına yanıt
    Yaptırım yemese şuan 1. Sıradaydı...

• lansker kullanıcısına yanıt

Ayın bu kadar net olması. Ayrıca marka fark etmeksizin hiçbir markaya güvenmiyorum bu fotoğraf konusunda. Gereksiz abartılıyor.

Bence olabilir. S22 ultra ile çektiğimi yollayayım. Tripot ile daha iyi olabilir. S22 p50 den bile çok geride bir kameraya sahip. Netlik adına birşey yok. Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!

• lansker kullanıcısına yanıt

Ay çekimleri hileli. Yazılımla düzeltiyorlar. Başka nesneler üzerinden kıyaslanmalı yakınlaştırma kabilieyeti.

• 4G olduktan sonra bu telefona IPhone parası verilmez.

• Huawei kamera konusunda gerçekten iyi işler çıkardı/çıkarıyor. Adamlara türlü yaptırımlar, Google yasakları vs yaptılar rakip gördükleri için ama durmuyorlar. Helal olsun.

• 5g diyoruz ama biz henüz ankarada 3g nin hızını kullanıyoruz hemde turkcelle 4g yi gerçek manada kullanabilmek için avrupaya asyaya gitmeniz lazım

• Telefon ile Ay’ı pixel pixel çekmek saçma.

Buna vereceğim para ile Pro max almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dedi iphone muridi sheeple...

• Huawei anroid olmamasiyla cok geride kaldi,işletim sistemiyle halen kaybediyor.Anroid olmuş olsaydi samsung gerise birakabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EphesusPC E kullanıcısına yanıt
    SONY'yi görmemek mümkün değil çünkü bu teknolojilerin babası, atası o.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Gecenin üçünde millete sheeple yazacağına önce mürit nasıl yazılıyor ona bak aptal herif.

Ben en son 8 sene önce iPhone kullandım. Millete iPhone müridi diyip atıp tutacaksan kaynağın olsun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.