Şimdi Ara

Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle katılıyorum. 1 inch sensörde olsa gcam de olsa, hele ki düşük ışıkta kıyas kabul etmez. Fiziksel farklılıkları çok fazla. Telefon amatör çekimler için iyidir.

• Aparat dediğiniz objektif. Özellikle belirttim aynı yakınlaştırma oranı diye. Dahada abartalım. Teleskopa dslr ve telefonu bağlayıp ay fotoğrafı çeksek yine bir şey değişmeyecek. Fiziksel farklılıkları var sensörlerin. Gcam vs.. yazılımlarda sensörün gücü kadar işlem yapabilirler.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

Bu fotoğraf bana göre ''Dslr ile elde bunu çekeceğimi sanmıyorum'' diyeceğimiz kadar iyi değil, Evet genel olarak başarılı bir fotoğraf olmuş lakin Dslr ile elde jpeg şekilde tek fotoğraf çekip işlense dahi daha iyi sonuç alınacağına eminim, Eğer çeken kişinin iso, Diyafram ve enstantane bilgisi var ise.

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

Selfie atar mısınız ayda olmadığınızı kanıtlamak adına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt

Xiaomi 12su ile benzer fotoğraf yapılıyor bu arada, örnek görmüştüm, atacağım sonra. Ben kendim de çekeceğim zaten.

• Tayff kullanıcısına yanıt

Fizik tabi ki önemli sensor boyutunda. Dslr'lar telefon gibi işlem yapabilse ayrı bir çağ başlar.

120mm Canon ya da herhangi bir lens telefondan artık iyi değil ay fotoğrafi için.

Ciddi bir kıyaslama uygun zamanda yapacağım.

Sigma 24-35 f2 gibi mükemmel bir lensle Xiaomi 12s ultra.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

20 yillik fotoğrafciyim master eğitimli, ekmeğimi fotoğraftan kazanan profesyonel fotoğrafciyim. Hatırladığıma göre elle bu fotoğrafi çekemem dslr ile.

Belki OIS i cok iyi lensle belki.

• 5 yıldır p20 pro kullanıyorum. Alırken çok video izledim. Kamerasını öve öve bitiremiyorlardı. Aldıktan sonra anladım ki telefon harika ama en kötü özelliği kamerasıymış. Videoların ve haberlerin tamamı parayla yaptırılmış anlaşılan.

Kimsenin ay fotoğrafı çekmeye ihtiyacı yok. Ama hoparlör sesini, portre ve manzara çekimlerini bizzat denemeden hiçbir telefonu almayın.

5g olmayan telefona bu parayı vermenin zaten anlamı yok. Huawei bu işi çözmeli. Çözerse yeni telefonum yine Huawei olur. Gerçi zibilyon tane iyi marka var artık. Eskisi gibi çöp samsunga muhtaç değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 5 Mart 2023; 14:46:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaa ssen samsung çalışınaları olarak aynı ay fotorafını devamlı kullnıyorsunuz hayırdır olum manupülasyon yapmayın 1 senedir en az ne zaman telefon kameralı haber çıksa ay fotorafı ve yorum görüyorum kullanıcı samsumg marka telefon yürüyün gidin

• bay akıllı her marka yazılım ile yapabilseydi gorürdük ornek apple yazılım çok iyi diyorsunuz ama zomda gorüyoruz

• akıllı ülkende 5g varmı shdadkkakd

• Huawei yaptırımı abdnin hukmedemedigi donanımından dolayı yaptı ,samsunga bakın abdnin sözünden bi cm dışarı çıkmıyor abd de full snap kullanımı zorunlu ,harika bir ürün çıkaramıyor ,neden çıkaramaz mı çıkarır ama efendisi applima rakip istemiyorum diyor.

• Hocam attığım link kendi sayfam, profesyonel olarak ilgileniyorum, bende 13 pm var, tamam kaliteli değil 1 inch sensörle yarışamaz ama ff makinalarla arada hala uçurum var rawda.
    Dediğiniz gibi en önemli şey sensör büyüklüğü , ff nerde 1 inch boyut nerde :)
    5-6 sene sonra bence de artık telefonlar profesyonel kişiler içinde yeterli olabilecek.
    Yeni çıkan makinalar fotoğraf kalitesinden ziyade video özellikleri ile ön plana çıkıyor. Telefon kulvarında fotoğraf kalitesi arttırma hızı çok daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt

Yaptırım yemeden önce hiç 1. oldu mu?

• Eğer AY’ı çekmek için telefon alıyorsalar zaten bu fotoğraflarda düzenleme var.

Bu telefon en az 20k olur , 1 sene sonra 5.000₺ satılır.

• Hazır değil tabi o kamera ne öyle fotoğraf makinası bunun yerine bari

• unknownartist kullanıcısına yanıt

Gsmarena düşük ışık kıyaslaması.

Dağılıyor dedikleriniz ufak sensörlüler evet. Xiaomi 12S Ultra'da dağılma kesinlikle yok. Raw örneği atabilirim full size. Yukarıda attığım gece fotoğrafinda önümü anca görüyordum, fotoğrafın aydınlığı yaniltmasin.

Diğer markalar ufak sensor, bolca yapay işleme ile amatör üretim yapıyor, Xiaomi gayet yeterli üretim yapıyor minimum işleme ile. Mate 50 pro fiyat olarak çok cazipti benim için, fakat yağlı boya efekti inanılmaz seviyede Huawei'lerde. Saf fotoğraf isteyen içen şu an tek alternatif 1" sensörlü Xiaomi 12s ultra ve Vivo X90 Pro+.

Huawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil!

• Edge paneli sevmedim, sevemedim. Keşke ambargo muhabbeti için denilen her şeyi yapsalar da tekrar piyasaya dönebilse.

• Samsung işlemci konusunda geri adım attı Ve tsmc üretimi snapdragon işlemciye geçti Ayrıca iki işlemci kullanmayı da bıraktılar Bunlar güzel şeyler son kullanıcı için Birde şu kendi kamera sensörlerini de bırakırlarsa çok iyi olacak Sony sensör üretiminde daha iyi Samsung ram, bellek, ekran batarya vs. üretsin yazılımıda geliştirsin yeter Her yere aynı anda yetişilmiyotir Bunu anlaması lazım samsung'un

• kameraya yüklenip yine yarım akıllı telefona iphone fiyatı isteyecek açgözlü huaweiHuawei P60 Pro’nun iddialı kamera örnekleri paylaşıldı: Dünya buna hazır değil! 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.