|
Bildirim
7 sene bizzat orta sınıf olanlarını kullandım redmi note 5 pro ve poco m3 olmak üzere ben çok bir sıkıntı çekmedim hatta batarya ve performansta beklemediğim bir performans sergiledi. Elektronik şans işi. |
|
7 sene bizzat orta sınıf olanlarını kullandım redmi note 5 pro ve poco m3 olmak üzere ben çok bir sıkıntı çekmedim hatta batarya ve performansta beklemediğim bir performans sergiledi. Elektronik şans işi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bide çevrende teknolojiden anlayan biri olarak taniniyorsan böyle abartı tepkiler yapabiliyorsun.adama sorarlar en son hangi redmi cihazı kullandın diye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 16 Eylül 2023; 19:4:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Resmi 9 donanım itabari ile tamamda uçmasını beklememek lazım .11tpro kasmaz kankam yeme beni tamam arka planda bı işlem yapılıyordur yada Eco moda flan almıştır.komik bu söylemler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avrupa'da herkeste iPhone falan mı var sanıyorsun :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almış redminin en alt seviyesini 3 yıllık cihazı ordan xiaomiyi kotuluyor.durumun iyi olmayabilir ama bu xiaomiyi kötüleme hakkı vermez . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Xiaomi ye göre daha ucuz şuan ama yine de Xiaomi alıyor millet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O olay Xiaomi türkiye ile alakalı bir durum türkiye özelinde konuşsaydın katılırdım sana.fakat diğer ülkelerde de xiaominin satışı düşük değil.türkiyede pahalı olmasına karşın distribütör ve yurtdışından gelen satışlar daha uyguna geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |