Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 13 Pro'nun özellikleri onaylandı: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın bir zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi'nin yeni serisi Redmi Note 13'ten Redmi Note 13 Pro'nun bazı özellikleri, şirketin yayınladığı basın görselleri sayesinde onaylandı. Onaylanan özellikler arasında ise cihazın hangi yonga setinden güç alacağı da yer almakta.

Ayrıca Bkz.Huawei'in yeni akıllı saati Watch GT4'ün görselleri sızdırıldı

İşte Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti ile piyasaya sürülecek ilk cihaz:

Qualcomm, yakın bir zamanda Çin'de Snapdragon 7s Gen 2 yonga setini piyasaya sürdü ve bu yonga setinden güç alacak ilk cihaz belli oldu. Xiaomi, Redmi Note 13 Pro'nun bu yeni Snapdragon işlemciden güç alacağını doğruladı. 

67W hızlı şarj desteğine sahip 5120mAh bataryadan güç alması beklenen Redmi Note 13 Pro'nun ekran altı parmak izi tarayıcısına sahip olacağı da şirket tarafından onaylandı. Bu aynı zamanda Redmi Note 13 Pro'nun bir AMOLED ekrana sahip olacağı anlamına da geliyor.

1,5K ekran çözünürlüğüne sahip olması beklenen cihazın 1800 nit'e kadar maksimum parlaklık seviyelerine ve mavi ışık koruma filtreleriyle birlikte 1920Hz frekans karartmasına sahip olması bekleniyor. Son olarak Redmi Note 13 Serisinin resmi lansmanının 21 Eylül'de Çin'de yapılması planlanıyor. Ayrıca serinin 2024 başlarında küresel pazarlara da sunulması bekleniyor.

Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/redmi-note-13-pro-confirmed-to-launch-with-snapdragon-7s-gen-2-processor/

• Xiaomi pişmanlıktır kendimden ve çevremden biliyorum. İsterse 500 gb ram 50 tb depolaması olsun almayın. Gidin samsung alın bunu almayın

• Korayy31 K kullanıcısına yanıt

7 sene bizzat orta sınıf olanlarını kullandım redmi note 5 pro ve poco m3 olmak üzere ben çok bir sıkıntı çekmedim hatta batarya ve performansta beklemediğim bir performans sergiledi. Elektronik şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bide çevrende teknolojiden anlayan biri olarak taniniyorsan böyle abartı tepkiler yapabiliyorsun.adama sorarlar en son hangi redmi cihazı kullandın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 16 Eylül 2023; 19:4:49 >
  • Benim eşim de xiaomi note 10 lite kullanıyor. Seneye değiştireceğiz tekrar xiaomi alırım diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet tutturmuş Xiaomi şöyle böyle de çatır çatır satıyor. Çoğunlukta memnun.
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    bence mecburiyetten alıyorlar. Samsung Apple pahalı oluyor, başka marka kalmıyor geriye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O saçma MIUI işletim sistemi olduğu sürece istersen snapdragon 9 gen3 koy yinede çöp

• wolferto kullanıcısına yanıt
    genel olarak yazılımsal sorunlar vardı. arkadaşım da 11t pro vardı wild rift oynarken bile aşırı kasıyordu. bende de redmi9 vardı yine yazılımsal sorunları çok fazla. başka sıkıntılı arkadaşlarım da vardı

• wolferto kullanıcısına yanıt
    xiaomi Türkiye gibi fakir ülkelere satış yapar ancak. Avrupa da xiaomi kullanacak insanın pek aklı yoktur

• Bütün sülaleye aldırdım herkes memnun, MIUI biraz sıkıntılı ama genelde sorun yok. Ben memnunum 6 sene oldu hala Mi Mix 2 kullanıyorum, sıfır servis. Son zamanlarda Xiaomi sacma sapan updateler lock wallpaper vs. ile populer olmaya calışıo, o biraz gıcık.

Resmi 9 donanım itabari ile tamamda uçmasını beklememek lazım .11tpro kasmaz kankam yeme beni tamam arka planda bı işlem yapılıyordur yada Eco moda flan almıştır.komik bu söylemler.

Avrupa'da herkeste iPhone falan mı var sanıyorsun :)

• Almış redminin en alt seviyesini 3 yıllık cihazı ordan xiaomiyi kotuluyor.durumun iyi olmayabilir ama bu xiaomiyi kötüleme hakkı vermez .

• Samsung Xiaomi ye göre daha ucuz şuan ama yine de Xiaomi alıyor millet

• Redmi note 2den beri çeşit çeşit Xiaomi modelini kullanan biri olarak, Ne kadar ekmek o kadar köfte işi bu. Mi 12t pro var elimde yağ gibi akıyor. Redmi modelleri baştan 2.sınıf zaten. İki modelide denemiş biri olarak Mi modelleri apayrı bir kalitede olduğunu söyleyebilirim.

• Xloud X kullanıcısına yanıt

O olay Xiaomi türkiye ile alakalı bir durum türkiye özelinde konuşsaydın katılırdım sana.fakat diğer ülkelerde de xiaominin satışı düşük değil.türkiyede pahalı olmasına karşın distribütör ve yurtdışından gelen satışlar daha uyguna geliyor.

• Poco F5 aldım ama bu 13 Pro çok güzel olmuş, hem kamera hem tasarım, ekran altı parmak izi vs çok iyi.

• Başka siteler de 7gen1 yazıyor?

• Sonunda toparlayabilmisler seriyi redmi note 12 peo berbattı 11 pro da yine aynıydı şimdi f/p oranı yüksek bir cihaz olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.