Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 13 Pro'nun özellikleri onaylandı: İşte beklenen özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Redmi Note 8 Pro yu 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum sağlam cihazlar.

• Redmi note 12 proyu ilk çıktığı vakit mayısın başında aldım

Zehir gibi telefon üstelik özel güncelleme attım 8+8Ram oldu 12 pro çok güzel 4 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.

• İlk dokunmatik telefonum Apple iPhone 4'tü . iPhone mantığı iPod ve telefon ortaya karışık bir şey yapmışlar. Cep telefonları interte girmek için uygun değildi. İnternet ve cep telefonun bir araya gelmesini sağlayan telefon Samsung Note II dir. Ben iPhone 4 'ü 4-5 sene kullandım. Sonra İhone 6 kullanmaya başladım . Telefon henüz iki senelikti kapandı açılmadı. Bir daha da Apple telefon almadım. Samsung C 9 pro aldım. 4 sene kullandım. Pili çok ısınıyordu. Xiaomi mi mix 2 aldım. Şimdi de yine Xiaomi redmi note 10 pro kullanıyorum. Ufak tefek yazılım donanım sorunları hepsinde vardı. Apple telefonu Windows bir laptoba bağlantı paylaşımı yamadığım için artık bundan vazgeçtiğini hatırlıyorum. Bence telefonların asıl sorunu pildir. Ne kadar hızlı şarj oluyor. Yoğun kullanımlarda günü bitirebiliyır mu.? Kaç dolum sonrası pil sıkıntı çıkarya başlıyor bunları dikkate alıyorum Apple Samsung veya Xiaomi içinde pil teknolojisi en iyi Xiaomi de.

• Bazıları tutup sallıyor Xiaomi şöyle böyle diye note 9 pro kullanıyorum

1-batarya ömrü çok iyi şarjda bile oynamana rağmen

2- hızlı şarj desteği de aynı şekilde söylediği performansı sergiliyor

3- mlbb oynuyorum ultra grafikler de asla donma kasma olmuyor burda sallamışlar kasıyor donuyor diye

4- fiyat performans olarak Xiaomi den iyi telefon yok.

5- elimdeki telefonu 2 senedir kullanıyorum ekranı arka camı kırık kaç defa nerelerden düştü motorun altında kalıp lastiğin altında 1 1.5 metre sürüklendi hala daha canavar gibi çalışıyor hiçbir problemi yok Xiaomi almamak pişmanlıktır Allah'tan bu telefonu çıkarmışlar 1 sene sonra donuyo kasıyor olayı yok keşke 128gb depolama olarka alsaymışım 64gh kullanıyorum 800mb boşyer var telefon uzaydan fırlamış gibi hala daha ultra hızlı devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.