Şimdi Ara

Sağlık kurulu raporu??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite kayıtları için sağlık kurulu raporu(Tam teşekküllü hastaneden) isteniyor.Bu raporu sadece devletten mi yoksa özel hastanedende alabiliyormuyuz? Bu raporu almadan önce bizden para veya evrak felan istiyorlarımı?

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rev6 -- 22 Ağustos 2011; 18:29:30 >

• bu raporu devlet hastanesinden alabilirsin.Özel hastaneden ne olcağı belli olmaz. 95 ile 115 lira arsında bir ücreti var.Senden yalnızca 4 fotoğraf isterler ama sen yinede ne olur ne olmaz 6 foto götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

bu raporu devlet hastanesinden alabilirsin.Özel hastaneden ne olcağı belli olmaz. 95 ile 115 lira arsında bir ücreti var.Senden yalnızca 4 fotoğraf isterler ama sen yinede ne olur ne olmaz 6 foto götür.

peki bu raporu alırken renk körlüğüne dikkat ediyorlarmı ben renk körüyüm problem yaratırmı?
  • Hemşirelik için sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Hemşirelik için sorun çıkmaz.

peki raporu alırken renk körüsün diye raporu vermeme durumu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev6

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Hemşirelik için sorun çıkmaz.

peki raporu alırken renk körüsün diye raporu vermeme durumu olurmu?

up
  • ORDU UNİVERSİTESİNDEN salık raporu ile ilgli bir şey yazmıyo ne demek şimdi acaba her unuıversıte itemıyo mu ya
  • Üniversite kaydı için sağlık kurulu raporu(tam teşekküllü hastaneden) isteniyor.Ben renk körüyüm bu raporu alırken renk körü olduğum için raporu alamamak gibi bir durum olabilir mi?
  • up
  • quote:

Üniversite kaydı için sağlık kurulu raporu(tam teşekküllü hastaneden) isteniyor.Ben renk körüyüm bu raporu alırken renk körü olduğum için raporu alamamak gibi bir durum olabilir mi?

Ben daha önce hava trafik için almıştım. Aynen bende de renk körlüğü varmış. Kısmi benimki yani renkleri normal görüyorum ama testi geçemedim çok karmaşık.
    Raporu alırsın tabiki ama renk körlüğü yazar. Bölümün istediği bir koşul değildir zaten rahat ol. Devlet hastanesinden al bence fiyat geçen sene 125 tl idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite kaydında sağlık raporu istenmiyorki ?
    Abim kazandı Kocaeli'de gitti kaydını yaptırdı rapor falan isteyen olmadı
    fakat Yurt için istediler
    Ankara'da büyük ortadoğu tıp merkezinden aldık 100 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis1024

quote:

Üniversite kaydı için sağlık kurulu raporu(tam teşekküllü hastaneden) isteniyor.Ben renk körüyüm bu raporu alırken renk körü olduğum için raporu alamamak gibi bir durum olabilir mi?

Ben daha önce hava trafik için almıştım. Aynen bende de renk körlüğü varmış. Kısmi benimki yani renkleri normal görüyorum ama testi geçemedim çok karmaşık.
    Raporu alırsın tabiki ama renk körlüğü yazar. Bölümün istediği bir koşul değildir zaten rahat ol. Devlet hastanesinden al bence fiyat geçen sene 125 tl idi.

şu gecenin geç saaatinde beni öyle rahatlattınki Allah da seni rahatlatsın.raporu alabiliyorsak sorun yok demektir.sonuçta bölümüm hemşirelik.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rev6 -- 22 Ağustos 2011; 23:28:37 >

• Hacettepe benden istemiyor öyle birşeyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.