Şimdi Ara

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik mi? Radyoloji mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın arkadaşlar benim çocuk 2011 sbs sonuçları 1.yerleştirme sonucu Sağlık Meslek Lisesi HEMŞİRELİK bölümüne yerleştirildi.

Tabi bu Hemşirelik bölümü ilçede bulunuyor ve merkeze 50 km uzaklıkta,günlük gidiş geliş rahat yapılabiliyor.

Merkez Sağlık Meslek Lisesi RADYOLOJİ bölümünde ise 1.yedekte bulunuyor.(Yani 2.yerleştirmede kesin gelir)

İkametimiz tabi ki Merkezde....

Sorum Şu : Tercih bakımından HEMŞİRELİK bölümü mü,yoksa RADYOLOJİ bölümü mü avantajlı

İş istihtamı,çalışma ortamı,ücret avantajı v.s.

Yani çocuğu 2.yerleştirmede RADYOLOJİYE alayım mı?
    Yoksa HEMŞİRELİK bölümünden şaşmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 27 Temmuz 2011; 12:51:51 >

• Öncelikle çocuğunuza başarılar diliyorum.
    Hemşirelik bölümünden şaşmamanızı öneririm.
    Sanıyorum sizi düşündüren , Hemşirelik bölümü için epey bir yol katetmesi. Size biraz uzak kalması.
    Radyolojinin ne iş yaptığını , kuşkusuz araştırmışsınızdır. Zorluklarını bilmektesinizdir. Pek yükselme şansı yok.
    Hemşirelik ise böyle değil.. Dalları çok..İş içinde yükselme mevcut...Evet , hemşireliğin de zorlukları var. Ama mesleki gereksinimlerinde zaten bu var.
    İş konusunda hiç bir sıkıntısı yok , gerek devlet , gerekse özel de..

Çocuğunuz , sizin gibi ailesi olduğu için çok şanslı.. eğitimine yön verebiliyorsunuz.
  • Bodyguard_26 yapmış olduğunuz açıklama ve mütevazi tavrınızdan dolayı çok teşekkür ederim

Sayenizde epey aydınlandık...

Çocuğu Hemşirelik bölümüne göndermeye karar verdik gibi...
  • f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasal.msl -- 12 Ocak 2013; 15:31:36 >
  • çocuğunuz daha 2.sene de derslerden dolayı bunalıma girebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.