Şimdi Ara

Sağlık olsun, helal olsun... üzülmeyin... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyclone_34

ALLAH kahretsin rüştüyü

RÜŞTÜ NAPTINNN???????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclone_34 -- 26 Haziran 2008; 1:21:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

kutlarım... almanlar zor aldı yarı finali... 2-2 den sonra 11 futbolcuyla defansa çekilseydik daha farklı olurdu kanaatindeyim... 10 numara futbol oynadı milliler bu eksik takımla...+ patlıcan musakka'ya rağmen...

bende işte hep bunu derim

yahu gol atıp öne geçiyorsun veya beraberliği yakalıyorsun bee adam ardından hemen defansa çekilsenizee

gerçekdende 2-2 den sonra 11 futbolcuyla defansa çekilseydik daha farklı olurdu kanaatindeyim

ve penaltılarda Almanlar'ın işini bitirirdik hiç olmazsa
    offfff offffff biraz daha tecrübe lazım bize

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

ahh rüştü ahhhh o kaleden niye çıkarsınki be adam

her maçta aynı hataları yapıyorsun
    -------------

biz gerçekten çok çok iyi oynadık her saniye Alman'ları ezdik. hatta msn de alman arkaşlarımda vardı kendileri bunu sonuna kadar kabul ediyor sizler bizden iyi koşturdunuz top sahibi oldunuz
    bizlerden çok çok iyi oynadınız
    ama bizde sizin hatalarınızı affetmedik attık gollerimizi diyor

---------------
    şuna bak yahuuu

eşekler gibi koşup alın terimizle gol attık harbidende Almanya'dan çok çok daha iyi oynadık. üstelik eksik kadro ile

Rüştü'nün hatası olmasa ve direkden dönen topumuz kaleye girseydi + 2 tane attığımız gol ile şuan biz Almayayı 4-2 yenmş olacaktık ciddiyim

ama hakem ve bizim Rüştü sağolsun batırdılar herşeyi...

Fatih Terim hocam ne yapsın daha yazık adamcağız elinden geleni yaptı!!! inanın
    ---------------

birde şu sansızlığımıza yada ihmalimize çok kızıyorum
    ilk golü atınca bizim defans Allah'a emanet oluyor 5 - 10 dkk ve bu açığımız bu her maçta oluyor!
    ardından hemen gol yiyiyoruz

ne güzel 2 - 2 skoru yakalamışken herdefasında son 6 dkk ecel teri döküyorum inşallah gol yemeyiz diye ama inanın yiyeceğimizi herdefasında hissediyorum ...

yahu golü attınca hemen ardından defansa çekilin oyalanın içeride mesela Çanakkale geçilmez hesabı yapın

bunu her maçta yapsalar ardından gol yeme riskimiz korkumuz olmaz en azından

Her işte bi hayır wardır.Hatalar elbet olacak tabiki.Sadece bizim değil Lehman ında golleri hatalıydı ama onlar ben bunun üstünde durmayacaklardır...Ama biz böyleyiz işte yenilince suçlayacak adam kesin olur.Fatih Hoca nın 2-2 den sonra defansı bırakıp tüm hatlarla gol atıcağım gibi bi fikri yoktu.Çek maçında olduğu gibi ne olduğu anlayamadan 3üncü golü bulma düşüncesi wardı.Çekleri yenince kimse çıkıpta demedi ama 2-2den sonra niye hala atak yapıyoruzda defans yapmıyoruz.Şunuda unutmayalım Rüştü olmasaydı hırvatlara karşı Volkan ın iyi oyun sergileyeceği ne malumdu??Tarihte ilke imza atmış teknik direktörü saçmalayarak küçültmeye çalışıyosunuz alın adam gidiyor mutlu musunuz_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 26 Haziran 2008; 1:51:24 >

• Noldu şimdi arkadaşlar mucize falan diyen vardı. Tanrıymış da duaymış da. Noldu Tanrı almanları daha mı çok seviyormuş şimdi bu mu yani?

Ya da dualar az mı geldi. Kesmedi mi Tanrıyı. "Hmm almanlar daha şekil dua etti bu maçta, hadi bakalım al maç senin" falan. Bu mudur?

Ne yapacağınızı şaşırmışsınız gerçekten.

Türkiye yendiğinde oooo Tanrının mucizesi oluyor, ama yenilince "rüştü niye böyle yaptın lan, gokhan zan Allah belanı versin" falan. Tanrı sadece yenme departmanıyla mı ilgileniyor, yenilmekle alakası yok yani öyle değil mi? Çok gülüyorum ya

(topice farklı bir bakış açısı getireyim dedim )

• quote:

Orjinalden alıntı: blackjack13

quote:

ahh rüştü ahhhh o kaleden niye çıkarsınki be adam

her maçta aynı hataları yapıyorsun
    -------------

biz gerçekten çok çok iyi oynadık her saniye Alman'ları ezdik. hatta msn de alman arkaşlarımda vardı kendileri bunu sonuna kadar kabul ediyor sizler bizden iyi koşturdunuz top sahibi oldunuz
    bizlerden çok çok iyi oynadınız
    ama bizde sizin hatalarınızı affetmedik attık gollerimizi diyor

---------------
    şuna bak yahuuu

eşekler gibi koşup alın terimizle gol attık harbidende Almanya'dan çok çok daha iyi oynadık. üstelik eksik kadro ile

Rüştü'nün hatası olmasa ve direkden dönen topumuz kaleye girseydi + 2 tane attığımız gol ile şuan biz Almayayı 4-2 yenmş olacaktık ciddiyim

ama hakem ve bizim Rüştü sağolsun batırdılar herşeyi...

Fatih Terim hocam ne yapsın daha yazık adamcağız elinden geleni yaptı!!! inanın
    ---------------

birde şu sansızlığımıza yada ihmalimize çok kızıyorum
    ilk golü atınca bizim defans Allah'a emanet oluyor 5 - 10 dkk ve bu açığımız bu her maçta oluyor!
    ardından hemen gol yiyiyoruz

ne güzel 2 - 2 skoru yakalamışken herdefasında son 6 dkk ecel teri döküyorum inşallah gol yemeyiz diye ama inanın yiyeceğimizi herdefasında hissediyorum ...

yahu golü attınca hemen ardından defansa çekilin oyalanın içeride mesela Çanakkale geçilmez hesabı yapın

bunu her maçta yapsalar ardından gol yeme riskimiz korkumuz olmaz en azından

Tarihte ilke imza atmış teknik direktörü saçmalayarak küçültmeye çalışıyosunuz alın adam gidiyor mutlu musunuz_?

ben Fatih Terim'i asla küçültmedim ki yanlış anlamışınız sanırım

•  Sağlık olsun, helal olsun... üzülmeyin...

Sağlık olsun, helal olsun... üzülmeyin...

• quote:

Orjinalden alıntı: osstation

çok fena efkarlanmışki o an sanırım orada müslüm babadan bir parça söylüyordu
    yada üzüntüden kalp krizi geçirme eşiğine gelmiş bir hal sergiliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 26 Haziran 2008; 2:56:45 >

• quote:

quote:

Fatih Terim'in kalbi ortadamıymış?

• quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

quote:

Fatih Terim'in kalbi ortadamıymış?

bilemem artık dedimya belkide müslüm babadan bir parça patlatıyordu

• quote:

2 dakika sonrada kanki olmuşlar
  • quote:

ALLAH kahretsin rüştüyü

• quote:

quote:

Hakem'i tanıdınız mı???

• EVET.ÇEK CUMHURİYETİ MAÇIMIZI YÖNETEN İSVEÇLİ HAKEM..
  • quote:

EVET.ÇEK CUMHURİYETİ MAÇIMIZI YÖNETEN İSVEÇLİ HAKEM..

-Hani Arda'ya ve Emre Aşık'a hatalı kart verip de bugün oynamamasında payı olan,
    -Aurello'yu cezalı duruma düşüren,
    -Volkan'a sarı kartlık pozisyonda kırmızı kar vererek eski formundan çok uzak Rüştü'nün de kaleye geçmesine neden olarak bu kadar vatandaşından üzücü bi şekilde küfür yemesini sağlayan hakem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

quote:

-Hani Arda'ya ve Emre Aşık'a hatalı kart verip de bugün oynamamasında payı olan,
    -Aurello'yu cezalı duruma düşüren,
    -Volkan'a sarı kartlık pozisyonda kırmızı kar vererek eski formundan çok uzak Rüştü'nün de kaleye geçmesine neden olarak bu kadar vatandaşından üzücü bi şekilde küfür yemesini sağlayan hakem.

+1967

• Buraya da yazıyorum.

Ya anlamıyorum şu konuyu. Niye herkes Terim'e nefret kusuyor.

Adam bence süper teknik direktör. Milliyet.com da yorumlara bakıyorum. Herkes veda etti diye seviniyor.

Nedir bu Terim nefreti?

Ayrıca eleştirelim derken adamı yerin dibine sokuyoruz.

Ben kendisini şahsen tebrik ediyorum.
  • quote:

hani volkana kırmızı veren o.*
  • ALLAHTAN RÜŞTÜ TAKIMI BIRAKTI.OHHHH BEEEEEEE
  • Ben ne olursa olsun ülkemle GURUR DUYUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Terim gittikten sonra üzülecek hiçbir şey yok. 2010 dünya kupasında daha iyi işler yaparız. Mevcut kadroya birkaç genç isim gerekli. Gökhan Zan, Rüştü gibi milli takım için yetersiz oyuncular da ayıklanmalı. Futbolda duygusallığa yer yok.

yeni teknik direktör gelsin siz onada laf atacaksınız bakın görün

Hele bir gelsin, iyi kötü eleştiririz ama destek te çıkarız. Ben Fatih Terim'li milli takımı destekledikten sonra daha kim gelse desteklerim. Gelen kişi yeter ki işini yapsın, medyayla uğraşmasın şov yapmasın biraz samimi olsun. Aldığı parayı hak etsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.