Şimdi Ara

sağlıktan anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk önce trollük yapacaklar lütfen yapmasın benim başımda dengesizlik tarzı bişey var sanki hayattan kopuk gibi yaşıyorum 1 yılı aşkın süredir dengesizlik tarzı bişey öncelikle geçen sene nörolojiye gittim mr temiz çık kan tahlili verdim oda temizdi göz doktoruna gittim oda düzgündü her bölümden doktora 2 şer kere gittim ama temiz çıkıyordu bu sene hala geçmedi ve şans eseri vertigo bölümünü gördüm üniversite hastanesinde ve muayene ldum 2 test istediler kan tahlili ve okulomotor kalorik test sonuçları gösterdiğmde kanda sıkıntı yok dedi ama diğer estte bir problem çıktı nöroloji doktoru daha iyi anlar dedi ama randevu 20 gün sonra tırsmaya başladım neden olabilir dedim epilepsi migren kist gibi şeyler yüzünden olabilir ben bilemem dedi okulo motor testte vertical pursuit kısmının yanında yıldız var galiba o değerler bozuk değerlerde grafikte section 1=0 section 2=1.26 section 3=0.94 bunun nedeni ne olabilir

• Nedesem bilemedim gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Nedesem bilemedim gecmis olsun

teşekkür ederim
  • Sagliktan aglayanlar diye okudum

• Bakma onlar öyle söyler hep ama sonunda hiçbişeyin olmadıgı çıkar..sadece psikolojik senin bu durumun..lan benim apandisiti tekrar alacaklardı tahlilleri doğru okuyamadıkları için..bağırsaktaki gaitaya bağırsak kanseri bile dediler ömrümün 10 senesi bi günde gitti..ama sadece bağırsakları üşütmüşüm

• İnşbisey cikmaz vertigo hastaligi zordur

• İyiki buraya sordun dostum. Doktorun bilmediğini buradaki asosyal liseli kardeşlerin bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skolyozdan anlayan
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bakma onlar öyle söyler hep ama sonunda hiçbişeyin olmadıgı çıkar..sadece psikolojik senin bu durumun..lan benim apandisiti tekrar alacaklardı tahlilleri doğru okuyamadıkları için..bağırsaktaki gaitaya bağırsak kanseri bile dediler ömrümün 10 senesi bi günde gitti..ama sadece bağırsakları üşütmüşüm

saolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

İnşbisey cikmaz vertigo hastaligi zordur

inş hocam saol
  • Vertigo counterda map adı değil miydi yav *

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.