Şimdi Ara

Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
1
Favori
316.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2019)
Giriş
  • Yoksulluk korkusuyla omru servet peşinde harcıyanda gordum fakirligin yuzunu, çevirdim yuzumu ........ dostumundu teklif dusmanındı ısrar ........ Sagopa Kajmer '' Bir pesimistin gozyaşları'' :D
  • varlık ruhu terk eder gozun gozumden ayrılınca
    bendeki ask altın misali; agırlıgınca...
  • www.sagopak.com sitemizde artık

Gömüt rap dergiside vardır yani dün yayına girdi dergimiz...

Sagopa ağırlıklı olan dergide yok yok herkesi bekliyoruz sitemize

Selametle...
  • www.sagopakajmerrap.org sago kaf kef.............................
    karabiber duası
  • istisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz
  • Bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi................
  • ARKADAS COK GUZEL DEMIS AMA FORUM DA KUFUR OLMAMASI LASIM BENDE YENIYIM HEPINIZE MERHABALAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiG_Mc

ARKADAS COK GUZEL DEMIS AMA FORUM DA KUFUR OLMAMASI LASIM BENDE YENIYIM HEPINIZE MERHABALAR

imzan ne anlama geliyo
  • up

+

yeni resimler eklencek ama sizde eklerseniz iyi olurr

• ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü.gülmek bir müfakattir ağlayan gözlerin gördüğü...
  • Fincan kahvem hatrına saydım 1 yudumluk aşkım deli sarhoş komple ordularım kahramanlarım neyim warkii R@P ten garii
  • biraz da açın konuyu vs.vs. resimleri fazlalaşatırın daha güzel olacaktır

• yanıma aldım kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalıkta görünen herkesin adı yabancı, herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yüzleri ve keşkelerle avunur oldum. düşlerimde gördüğüm yüzün birinde düşünür oldum, onca maske gözümün içine bakıyor sorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı doldu, çıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp....
  • RAKs edemedim yine yenildim, HAK seni göremedim kör oldum HAKsızın vuramadım şakağına, BAKsın kör gözlerime
  • Ben şu anda o kadar sıkkın ve materyallerimle tıkkın odamın içinde stres gebertmekteyim yalnızlık tanrımın lütfu!!!

hastayım buna...

SAGO KAF KEF
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırzincirleri

RAKs edemedim yine yenildim, HAK seni göremedim kör oldum HAKsızın vuramadım şakağına, BAKsın kör gözlerime

iskeletler diyarında bir et parçası
  • Karabiber duası rap karar ver selası kalpte hep bi çare.......
  • Küfürbaz gizemli rapçi 26 arifesi yorgun bekçi tekbirinden aldım sözümün nebelinde rap yaparkende günahamı girdin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.