Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm
(En Son Oy Tarihi: 15.5.2019)
Giriş
4ever Sag0=Ne Derler Bilirsiniz..İnsan Bazen Kendi İçin İyi Olanı Yapmaz.Bazen En Kötüsünüde Yapar! Aklındaki O Tuhaf Sesi Dinler Ve Birden Geç Kaldıgınızı Anlarsınız Aşk Size Bunu Yaptırabilir
Ha bişi daha sorcam Ben imzadaki sözü kendime göre değişsem bi sorun olmas di mi??
quote:
Orjinalden alıntı: Yozi
Konser gerçekten süperdi. Sadece en başta Zet çok bağırdı için sesi pek belli olmadı. Yenilerden bir Raffine'yi beğendim. Sesi ve perfomansı gayet güzeldi.Abluka alarm da iyidi. Tabi sonra da sagopa geldi. Sonra da o yerde kimse oturmadı. Herkez ayakta süper'di. Bu kadar güzel olabilir. Bir sonraki konsere kesin bir daha gidilir. Gitmeyenler çok şey kaçırdı. Süper ötesi bir şeydi.
abi zet we abluka cok baırdı kulaklarım hala duymuyo benım yaw ama mazeretsiz bilipde gelmeyenın harby kafasına ...... bu kadar guzel bişi gormedim ben zaten salondan cıktıımda t-shirt üm ıslakdı ewe gderkene anca kurudu ama herseye raamen cok cok cok cok guseldi
beyler FOREVER SAGOPA KAJMER FOREVER CEM KARACA KATILIN LUTFEN DUA ETMEİ UNUTMAYIN CEM KARACAYA MEKANI CENNET OLSUN (her ikisininde) HERKESİ BEKLİORUM HERKES YAZSIN 4everSAGO 4everCEM KARACA
quote:
Orjinalden alıntı: _HobgobliN_
Ha bişi daha sorcam Ben imzadaki sözü kendime göre değişsem bi sorun olmas di mi??
Çaktırmayın ama, 1 dk. 16 sn. den 1 dk 19. sn.'ye kadar olan kısımı özellikle izleyin
ortamı BÖLME FREESTYLE DA O ZAMAN CEZA YI VE FUATI KİMSE GEÇEMEZ ORTAMI BÖLMEYİN
Bak yunus; Kılıç üzerinde yürüyeceksin ama kılıç ayağını kesmeyecek...
bende varım loooo
Bnde geldim
bende varımmmmmmmmmmmmm.....
Arkadaşlar bizden de bir güzellik sago fanlarına olsun o zaman buyrun bakalım beğenicekmisiniz
www.sagopak.com SaGo FaNLaRıNa ÖzEL (herşey özel tasarlanıyor) bu ayın 24ünde 1.ayımıza giriyoruz ve bombaları patlıcaz 24ünde sagopak olarak herkese iyi seyirler hadi bakalım destek ve köstekleri görelim...
Selametle...
herkes mail adresini bana pm le bildirsin. Yahoo gruplarından sagoyla ilgili haberleri resimleri tüm fana atıcağız...
Ya beyler imzamızı sagopanın resmi nasıl yapıcas???
Slm Sago Kardeşliği
listeye benide ekleyin. imzam yeterli mi yoksa logo mu eklemeliyim?