Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm
(En Son Oy Tarihi: 15.5.2019)
Giriş
bende varım bensiz sago fan olmaz olamass
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
bende varım bensiz sago fan olmaz olamass
sagopcusuz sago fan club olmaz tüm sagocular gelsin SAGO KAF KEF
BENDE girmek istiyorum BİR SAKINCASI VARMI
bu kim be
Bende girmek istiyorum.
Sagopa'yı ilk zamanlarından beri dinlerim.Sürüsü ile şarkısı var.Son albümleri falan hepsi var.
Süper bu adam yaww.
Bu aralar Kolera ile bir albüm çıkartacaklar.Onun için uğraşıyorlar.
SAGO K. SHIT
EVET BEYLER HALEN BİŞEY SÖYLEMEDİNİZ BENDE FAN A GİRMEK İSTİYORUM
AAAAGGGGGRRRRRHHHHHHH BUGUN KONSER WAR BNDE ORDAYIM WE ORDA 1 HATUN WAR DEDİ Kİ SİZİ SAGOYLA TANSTRCAM KONSERE İLK BİLETLERİ BİS ALDIK NUMARASI 000001 Mİ OLE BISI ACAYİP HEYCANLIYIM SAGOPA KAJMERLE TANISCAAMMMMM
vay sagocular varmış haberimiz yok herkeze slm beyler bende sago hayranıyım bi tane fan sitesi kurmuştuım bir ay önce hepinizi orayada beklerimhttp://www.sagopafan.tr.cx
quote:
Orjinalden alıntı: dj_karabasan
vay sagocular varmış haberimiz yok herkeze slm beyler bende sago hayranıyım bi tane fan sitesi kurmuştuım bir ay önce hepinizi orayada beklerimhttp://www.sagopafan.tr.cx
ok. güzel yapmısşın siteyi. galiba zaten bazı resimleri senin siteden aldım.
Konsere giden arkadaşlardan resimleri istiyoruz.
ulan hayatımda böle konser gormedım yaw yoq o insan deil o bi ilah yaa allahım 1 konser bu kadar gusel olr ama konser öncesi coq boqdu gidenler bilir özellikle salona grmeden once eridim yaa mal herifler 1 ses duzenegı kurmak bu kadar zor mu 1 de abluka alarm çok baırdı kulaam cok fena kendı sesımı duymyorm 1 de kafama sıçam makina alamadım foto cekemedım ama yinede cok guseldı
FOREVER SAGOPA KAJMER FOREVER CEM KARACA (kahrolsun yoz müzükk)
Resimleri de eklesene hacı, hiç mi çekilmedin?
SİTEDE fotoğraf makinası yasak yazmışlar diye almadık yanımıza orada bir ton küfür ettim kendime
Konser gerçekten süperdi. Sadece en başta Zet çok bağırdı için sesi pek belli olmadı. Yenilerden bir Raffine'yi beğendim. Sesi ve perfomansı gayet güzeldi.Abluka alarm da iyidi. Tabi sonra da sagopa geldi. Sonra da o yerde kimse oturmadı. Herkez ayakta süper'di. Bu kadar güzel olabilir. Bir sonraki konsere kesin bir daha gidilir. Gitmeyenler çok şey kaçırdı. Süper ötesi bir şeydi.
Sagopa Kajmer - Sert Müslüman şarkısı elinde olan rapid e upload edip linkini verebilirmi ???
bende üye oldum haberiniz olsun.
up up bende varım yeni gördüm
only sago!
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
SİTEDE fotoğraf makinası yasak yazmışlar diye almadık yanımıza orada bir ton küfür ettim kendime
dostum burası sago fan , ama sende cezanın resmi war