Bu resimlerde hep kırmızı göz var S.E K790 i Cyber - Shot kullanılmış olsaydı kırmızı göz olmazdı :P Ee kardeşim madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca ? Kaf Kef Çek tozumu içine ve öksür kaf küf yum gözü vur sözü sansür yiyoo yiyoyoyooy
Sago iyidir sağlamdır ama sahne tutuşunu hiç sevmiyorum ruh gibi dolaşıyor.Biraz sahneye hakim ol be abi.
quote:Orjinalden alıntı: UnLiMiTeDPeRSoN Sago iyidir sağlamdır ama sahne tutuşunu hiç sevmiyorum ruh gibi dolaşıyor.Biraz sahneye hakim ol be abi.
quote:Orjinalden alıntı: UnLiMiTeDPeRSoN Sago iyidir sağlamdır ama sahne tutuşunu hiç sevmiyorum ruh gibi dolaşıyor.Biraz sahneye hakim ol be abi. ??????????????????????????????????????????????** ????????????????????????????????????????????-----
SAHNE PERFORMANSI KÖTÜ AMA SESİ VE SÖZLERİ SÜPERR YUNUS ÖZYAVUZ-KAFKEF-SİLAHSIZ KUVVET-SAGOPA KAJMER-MİC CHECK-PESİMİST STYLER YUNUS ABİYE HAYRANIM BİRDE YARIN KONSER VAR NAPCAZ
quote:Orjinalden alıntı: d@ngerusly SAHNE PERFORMANSI KÖTÜ AMA SESİ VE SÖZLERİ SÜPERR YUNUS ÖZYAVUZ-KAFKEF-SİLAHSIZ KUVVET-SAGOPA KAJMER-MİC CHECK-PESİMİST STYLER YUNUS ABİYE HAYRANIM BİRDE YARIN KONSER VAR NAPCAZ
>>>coma>>>come>>>SAGOPA KAJMER<<<come<<<come<<< küfürbaz gizemli yorgun bekçi 26 arifesi yorgun bekçi...
küfürbaz gizemli yorgun bekçi değil küfürbaz gizemli rap çi mosforus değil bosphorus bari şarkı sözlerini düzgün yaz
quote:Orjinalden alıntı: UnLiMiTeDPeRSoN küfürbaz gizemli yorgun bekçi değil küfürbaz gizemli rap çi mosforus değil bosphorus bari şarkı sözlerini düzgün yaz
quote:Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL quote:Orjinalden alıntı: UnLiMiTeDPeRSoN küfürbaz gizemli yorgun bekçi değil küfürbaz gizemli rap çi mosforus değil bosphorus bari şarkı sözlerini düzgün yaz
quote:Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo Ben ezelden beridir öyleydim yenimi çıktı bu fan club gel o zaman sende. imzana koyda belli olsun